klavye kasmaz port olursa evet sorunlu olur bence ama nokianın elinden çıkarsa öyle bi' klavye sağlam olur...uyarsa söyleyin bizde yapalım
ayrıca o nasıl akıcı bir sosyal uygulamasıdır... yanlız 1.3 GHZ olduğunu da hesaplayalım nokia 808'in.. 680 mhz bunları yapamaz..klavye bile kasabilir..
buyrun arkadaşlarEvet fırından sıcak sıcakbuyrun arkadaşlar rofs2 - rofs3 - core ve diğer dosyalar.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
udayı da şimdi upload ediyorum.malum mediafire 200 mb üstü dosyalara free de izin vermiyor.bende ayırmak zorunda kaldım. 1 saate uda da geliyor. bence link ilk sayfaya taşınırsa daha kolay bulunur. tabi uda yüklendikten sonra. linkteki dosya ndt_ea_euro_1_2_tr_black 059M7J6 RM-807_113.010.1506 versiyonudur.
Klavye dosyaları rofs2de değil miydi? Göremedim ben...
sadece peninputvkb mi ne iki tane .mif var rofs2 de...Klavye dosyaları rofs2de değil miydi? Göremedim ben...

artık gelsin şu fp2 bir arkadaşın söylediği gibi yabancıı forumlarda 10 eylülde geleceğin bahsediyorlar sizce doğru mu arkadaşlar
sadece peninputvkb mi ne iki tane .mif var rofs2 de...
- - - Eklendi - - -
ben efektleri alır kaçarım![]()

doğru olabilir zaten en geç 1 haftaya gelir.
- - - Eklendi - - -
arkandan koşturan mi var![]()
kamera aplikasyonunu portlarsam ne dersiniz? 
rofs2'de peninput diye başlayan dosyalar yokmu ?
C7'yi bu dosyalarla flashlayabilir miyiz peki ?
kamera aplikasyonunu portlarsam ne dersiniz?
![]()
derim 
Dostum bendede o sorun vardı fakat artık yok ilkten hard fotmat attım harita vs silinecegini bilmiyordum silindi ondan sonra flashladım telefonu bu mesaj göndermeme sorunu artık hic kalmadı flashladıgımdan beri bir tane bile sorun olmadı denemeni tavsiye ederim.İnsallah yardımcı olabilmişimdir.benim merak ettiğim bu fp 2 de 603ler için mesaj göndermeme sorunu gidermi acaba çok yaşanıyor 603 lerde hevesle bekliyorum seni fp2![]()
Hayır. Portlamak o kadar kolay olmuyor. Sürekli denemek gerekiyor dosyaları. Yazılımın içinden dosyalar seçiliyor. Tümünü birden yüklemek imkansız.
yok yok olmuyor bundakiler çok farklı kafam karıştı devreleri yakmadan cooker ı kapatıyım ben

yok yok olmuyor bundakiler çok farklı kafam karıştı devreleri yakmadan cooker ı kapatıyım ben![]()

FP1 klavyesinde başka dosyalarda vardı onları göremedim Rofs2de...