Nokia Belle FP2 (113.010.150x) Yeniden Çıktı! [603, 700, 701 ve 808 PureView]

Sponsorlu Bağlantılar

alp047

alp047

Üye
Dostum yanlış bakmışsın. senin görüntülediğin RM-808 Nokia 808 in RM si 807. ok. FP2 dün öğlenden beri görünmüyor. Nokia geri çekti nedense ...

- - - Eklendi - - -

Ben dün sabah orjinal Türkçe FW 059M7J6 kodlu olanı indirmiştim. 808 im yok ama belki 701 ime bişeyler portlarım diye.ama 701 FP2 için beklemedeyim.sürekli flash atmak istemiyorum. isteyen olursa 808 FP2 Türkçe Firmwareyi upload edebilirim... yani indirememiş olanlar için vs..

kardeş core ve rofs2 yi upload edebilirmisin

anilakbay

Üye
Anladım bilgilendirme için teşekkürler :)

nuro067

nuro067

Üye
benim merak ettiğim bu fp 2 de 603ler için mesaj göndermeme sorunu gidermi acaba çok yaşanıyor 603 lerde hevesle bekliyorum seni fp2 :aha:

azrock

azrock

Üye
Kendi telefonumdan soğudum yemin ediyorum. :'(

(C6-01)

Neyse klavye falan portlanır.

ANIL

ANIL

Admin
[video=youtube;fszlDIl483o]http://www.youtube.com/watch?v=fszlDIl483o&feature=player_detailpage#t=27 8s[/video]

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
türkçesi çıktımı arkadaşlar ?

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
[video=youtube;fszlDIl483o]http://www.youtube.com/watch?v=fszlDIl483o&feature=player_detailpage#t=27 8s[/video]

dün izledim bunu gerçekten çok değişiklik var ve çok güzel olmuş :aha:

doctorrr

doctorrr

Üye
klavye portlanmaz gibime geliyor yalnız qt qml bilgisi gelişmiş bir hakkında gelebilir :hmmm

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
klavyeye bak dehşetül vahşet :D artık swype'dan vazgeçebilirim navide çıkmış galiba türkçesi varmıdırki şu klavye dosyalarını bi çalmaya çalışıyim :D

vg_engin

vg_engin

Üye
Portlamak bizim işimiz :D

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye

:evet: :evet: direk fp2 güncellemesini mesela 603e geldiği zaman c6-01e flaşlama yapsan ne olur ki :allalla: :ehe

dosyalar falan farklı öyle olmaz ama mesela indirirsin fp2 603 dosyaları içinden klavyeyi alırsın c6-01'inkine siler onu eklersin uyarsa çalışır :)

StaLKeR-190E

StaLKeR-190E

Üye
Mad Eagle 603 Ün Belle Dosyaları İle C6 01 İn Belle Dosyaları Arasında Ne Fark Var . Rofs 2 nin Adını C6 01 inkiyle Aynı yapıp Flaşlayamazmısın

doctorrr

doctorrr

Üye
deniyecem ben klavyeyi :evet:

azrock

azrock

Üye
Mad Eagle 603 Ün Belle Dosyaları İle C6 01 İn Belle Dosyaları Arasında Ne Fark Var . Rofs 2 nin Adını C6 01 inkiyle Aynı yapıp Flaşlayamazmısın

Tamam da dostum şimdi şöyle bir şey var. 603'un ekran boyutu farklı, donanımı farklı kamerası farklı. Vs...

Yani olmaz. ;)

Klavye olsa iyi olur. Lakin şu anki klavyeye alışsak da bir iPhone, bir Galaxy serisindeki gibi yazamiyorum. 3 aylık bebek zor yazar onda resmen. :@

Gorev yoneticisi Arc S gibi olmuş.

Aslında şöyle ;

Klavye, alttaki bar, gorev yoneticisi port olsa iyi olur. Mesela C6-01 icin direk 700'den. ;)

• Beğen
Tepkiler: Mad EagLe

Üst Alt