C6-01 Nokia Belle Yenile 111.040.1511 v1.06 01.06.2013

Sponsorlu Bağlantılar

doctorrr

doctorrr

Üye

biliyorum ama sonuçta herkes kullanıyor neden bende bu kadar anormal düşüş oldu
o herkeste öyle :) ha eğer bataryanın uzun gitmesini istiyorsan aydın abiye ayıp olucak ama :mahcup: hakan_710 un cfw sini kullan :ok2:

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
yeni nesil bilgisayarlarda gpu boost olayı var ya..bu cfwde bir nevi öyle ışte :)

• Beğen
Tepkiler: belco2
doctorrr

doctorrr

Üye
bende cfw yaptım ha :naughty: aydın abi bi' bakıver :D

Febris

Febris

Üye
tavsıye ederım ;) hız batarya hersey iyi olms

furkitare

furkitare

Üye
Aydın abi yeni belle refresh e güncelleme olacak mı ?

Kaya0362

Üye
belco2 yeni belle refrese bir el atıcanmı senin cfwden başka yüklemem telini değişmişsin hayırlı olsun ama çekip gitme lütfen son bir tane daha:(

• Beğen
Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
bu cfwdeki modları artı görev yöneticisini refresh'e gömer merak etmeyin :) zaten FP1 ve refresh için de cfw yapacağını söylemişti.

yunus_ 123

yunus_ 123

Üye
bu cfwdeki modları artı görev yöneticisini refresh'e gömer merak etmeyin :) zaten FP1 ve refresh için de cfw yapacağını söylemişti.

Aydın abi mi söylemişti refresh için vfw yapacagını. artık c6 lar için yapmayacagını söylemişti enson :hmmm

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
biz kaç tane final gördük ama sürekli yeni güncellemeler çıkardı kendisi :) refresh için de neden bir güncelleme olmasın diyoruz :)

asrabi

asrabi

Üye
evet bi ara yazmıştı yeni güncellemede görüşmek üzere diye :)

akyazılı

akyazılı

Üye
iyi geceler bende güncelleme benimde telefonum ingilizce oldu bu programları veriyorsunuz nasıl yükleyeceğiz hangi programla onuda açıklarsanız memnun oluruz

Boran20

Boran20

Üye
Belco Hocam Belle Refresh için CFW yapacak mısın?

asrabi

asrabi

Üye
Şimdiden Ellerine saglık belco ustam :) Sen olmasan vay halimize :)

• Beğen
yunus_ 123

yunus_ 123

Üye
evet yapacam bi çok yeni widgetlar gelecek

vuuv cuma cuma alınabilecek en güzel haberlerden biri bu :)

valla refresh i kurmustum kullandgıgm belco cfw eski olmasına ragmen daha iyi bence.. geri döndm tekrar .. artık gelck güncellemeyle geçeriz 111.040 sürüme ..

• Beğen
Takipçi Satın Al

Üst Alt