Belle Refresh 111.040.1511 Güncelleme Çıktı! Bilgiler burada!

Sponsorlu Bağlantılar

caglar b

caglar b

Üye
size hayırlı olsun darısı başımıza bu arada güncellemeden sonra flash lite hala çalışıyor mu?

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
bildirim çubuğunda değişiklikler varmı ? bazı programlar açıkken bildirim çubuğunu aşağıya indirdiğimizde programdan atıyordu düzeltmişlermi acaba :) bu 3.sorum lütfen buna cevap yazın :D

dostum o flaş atarakta çözülüyordu yani genel bir sorun değildi halledilebiliyordu başka bir yöntemi daha vardı hatta güncelleme yüklediğinde düzelecektir hatta flaş atarak yaparsan daha garanti olur :)

metyuu

metyuu

Üye
arkadaşlar ben telefondan güncelledim şu an unsigned uygulamaları yüklüyor install server RP+17.rmp dosyasını patches (benimki F: sürücüsündeydi) klasörüne attım rompatcher uygulaması ile install server RP+17.rmp ve open4all RP yi aktif yaptım. şu an sorunsuz yüklüyor

texasteam

Üye

arkadaşlar buyrun umarım biraz yardımcı olmuşumdur :)

• Beğen
Tepkiler: vg_engin
vg_engin

vg_engin

Üye
teşekkürler herkese bu olumlu yada olumsuz yorumları için ben en iyisi anladığım kadarıyla hiç güncelleme yapmayayım kendi yaptığım cfwmi kullanmaya devam etsem benim için iyi olur yoksa sonra üzülmek istemem sizin içinde üzülüyorum açıkçası inşallah kısa zamanda bununda çözüme kavuşturulacağına inanıyorum :)

spytech61

Üye
Flv sorunu çözülmüş sorunsuz çalışıyor

mydonose13

Üye
arkadaşlar benim telefonun ürün kodu 059D576, benim telefon için güncelleme görünmüyor (ne navi ne yazılım güncelleştirme aracı ne de *#0000# ile) forumda bir arkadaş farklı ürün kodlu siyah n8 dosyalarını indirip phoenix ile flashlayabileceğimizi söylemiş, dosyaları indirdim ama phoneix'e dosyaları gösteremedim, "phoenix neither dp1.0 nor dp2.0 ..." hatası veriyor sürekli. ben mi bi yerde yanlış yapıyorum, yoksa mantık mı yanlış.

Umut

Umut

Üye
Arkadaşlar tarayıcıdan 'a girebiliyor musunuz? Bende "Web sitesi desteklenmeyen WML biçimindedir" şeklinde uyarı verip açılmıyor.

diskjokey

Üye
arkadaşlar tel 1 ghz olmuşmu die merak eden arkadaşlar 2.nesiller için yani 1ghz li teller için çıkan oyunlardan yükleseler yani kaldırırsa açılırsa büyük ihtimal 1 ghz olmuştur

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Nokia metin saatini yapamamış ingilizce olmuş türkçe sürümde ingilizce biraz abes kaçmış rica etse biz verirdik :D

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar tel 1 ghz olmuşmu die merak eden arkadaşlar 2.nesiller için yani 1ghz li teller için çıkan oyunlardan yükleseler yani kaldırırsa açılırsa büyük ihtimal 1 ghz olmuştur

ibretlik tespit mobilim biri tintini yüklesin hemen :)

• Beğen
Tepkiler: diskjokey
Febris

Febris

Üye
yok ya çalıştırmaz 1ghz çok 800 mhz olsa öpüp başımıza koyalım :D

diskjokey

Üye
Nokia metin saatini yapamamış ingilizce olmuş türkçe sürümde ingilizce biraz abes kaçmış rica etse biz verirdik :D

- - - Eklendi - - -

ibretlik tespit mobilim biri tintini yüklesin hemen :)
bencede yani benim tel garantilik olmasa ben denerdim

FOREVER8688

Üye
beyler ne yenilik var ben göremedim.müzik çalarda ve widget olarak neler yeni.gören söylesin

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
beyler ne yenilik var ben göremedim.müzik çalarda ve widget olarak neler yeni.gören söylesin

yeni saat widgetleri var müzik çalarda arayüz değişmiş biraz tarayıcı geliştirilmiş daha stabil olmuş ekran geçişleri falan daha hızlı.

serinaga

serinaga

Üye
Hakkaten hız ne olmuş daha bakan yada kontroleden yokmu yahu ?

msy2017

msy2017

Üye
olsaydı ayrıntılarda yazardı bence fp1 geldiğinde 603 hızlandı overclock sandı herkes fakat overclock olmamış optimizasyondan hızlanmış bizimki de böyle bir şey galiba

versino2

versino2

Üye
fp2 ne zaman çıkacak yav müzik çalar için bekliyorum güncellemeyi müzik çalar çok güzel ve kullanışlı bir an önce gel artık fp2 :)

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
Cfw kötü olmuş yaaa Nokia akıllık yaptı bu kez :D

Üst Alt