hala bana yok
neyse şu flashsız hack fln olsun geç olsun güç olmasın
atlamasaydın sende hemen hoca bak ben atlamadım ve hala hackli bir telefonum var

yanlız nokia fena ayar olmuş maxi cebe bi burda kasıyo telefon menüde filan fena yardırıyo fena hızlı![]()

yanlız nokia fena ayar olmuş maxi cebe bi burda kasıyo telefon menüde filan fena yardırıyo fena hızlı![]()

nokianın rakibi android ios falan değil zaten maxicep adamlar mağazada uygulama satamıyor millet burda hack öğreniyor beleşe getiriyor hatta nokianın yazılımını bile kullanmıyor kendi cfwsini yapıyor milletle paylaşıyor![]()
allahın japonu jinhao biçok insanın hayatını değiştirdi şu forumda millet alıyo onun efektleri havalar 1 milyon öz güven tavan yapmış dolaşıyo sokakta 
hart format s^3 temeline indirir ondan sonra ne yapcam ki ? garantiye göndersem halletmezler mi veya kac günde gelir tel
İsteyen arkadaşlar için:
* Dolby
* 808 Görev Yöneticisi
* 808 Klavye
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
sende bakma o zaman yarın işe gidecen yat uyu yarın garanti halleder birilerişimdi sonuç ne güncellemeyi yaptık mal gibi kaldık ortada
telefona bakmak bile istemiyo insan böyle olunca![]()
herkesin sorduğu bir soru vardı..cihazlar 1 GHZ oldu mu acaba diye..kimse kontrol etmedi mi![]()