Belle Refresh 111.040.1511 Güncelleme Çıktı! Bilgiler burada!

Sponsorlu Bağlantılar

aslankaplants

aslankaplants

Üye
hala bana yok
neyse şu flashsız hack fln olsun geç olsun güç olmasın

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
hala bana yok
neyse şu flashsız hack fln olsun geç olsun güç olmasın

acele etmenize gerek yok farz edinki program yüklüyorsunuz öyle ahım şahım bir değişiklik yok ayarlarınız bozulduğuna yanabilirsiniz bile ;)

aslankaplants

aslankaplants

Üye
iyi o zaman her şey yoluna girince yüklerim
çoğu kişiye geldi bana niye gelmedi ama

tusam

tusam

Üye
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
yanlız nokia fena ayar olmuş maxi cebe bi burda kasıyo telefon menüde filan fena yardırıyo fena hızlı :D

nokianın rakibi android ios falan değil zaten maxicep adamlar mağazada uygulama satamıyor millet burda hack öğreniyor beleşe getiriyor hatta nokianın yazılımını bile kullanmıyor kendi cfwsini yapıyor milletle paylaşıyor :D

texasteam

Üye
arkadaşlar güncellemeyi yaptım telefon üzerinden 10 dk flan sürdü yeni widgetlar oldukça güzel telefon hızlandı gibi

tusam

tusam

Üye

nokianın rakibi android ios falan değil zaten maxicep adamlar mağazada uygulama satamıyor millet burda hack öğreniyor beleşe getiriyor hatta nokianın yazılımını bile kullanmıyor kendi cfwsini yapıyor milletle paylaşıyor :D

herifler ona ayar olmuş zaten kendin yap kullan dimi ama adam napıyo yapıyo paylaşıyo en sonunda nasıl yapıldığını öğretiyo :D allahın japonu jinhao biçok insanın hayatını değiştirdi şu forumda millet alıyo onun efektleri havalar 1 milyon öz güven tavan yapmış dolaşıyo sokakta :D

versino2

versino2

Üye
telefon ilk geldiği gün downrage yapmıştım korktum açılmayacak diye sonra ölü format attım düzeldi :) :) gün görmemiş hacı ya çevirmiştim :) güncelleme çıkmış desem yükle der zaten ben güncelledim buna çıkmadı mi diyor güncelleme var mi yok mu bak diyor :)

famemonster16

famemonster16

Üye
Telefonun kendi tarayıcısında m.facebook'a girince dokunmatik olan site (touch.facebook) mu yoksa eskisi gibi klasik facebook mu açılıyor?

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
hart format s^3 temeline indirir ondan sonra ne yapcam ki ? garantiye göndersem halletmezler mi veya kac günde gelir tel

yakınlarında nokia shop veya care varsa oraya götür 1 saat içinde sıfırdan yazılım yükleyıp verirler.format atarsan hack'ı kaldırır ve sonuçta yeni güncellemeyı tekrar yükleyebilirsın sanıyorum yeni sürümü yüklememiştir.*#0000#den kontrol edebilirsin formattan sonra

spytech61

Üye
İsteyen arkadaşlar için:

* Dolby

* 808 Görev Yöneticisi

* 808 Klavye

Arkadaşlar bu özellikleri telefonuma nasıl kazandırabilirim. Bu işlerden pek anlamıyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim

tusam

tusam

Üye
şimdi sonuç ne güncellemeyi yaptık mal gibi kaldık ortada
telefona bakmak bile istemiyo insan böyle olunca :D

tolgatavli

Üye
şimdi sonuç ne güncellemeyi yaptık mal gibi kaldık ortada
telefona bakmak bile istemiyo insan böyle olunca :D
sende bakma o zaman yarın işe gidecen yat uyu yarın garanti halleder birileri

aslankaplants

aslankaplants

Üye
İyi geceler bakalım yarın ne olacak

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
​herkesin sorduğu bir soru vardı..cihazlar 1 GHZ oldu mu acaba diye..kimse kontrol etmedi mi :)

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
bildirim çubuğunda değişiklikler varmı ? bazı programlar açıkken bildirim çubuğunu aşağıya indirdiğimizde programdan atıyordu düzeltmişlermi acaba :) bu 3.sorum lütfen buna cevap yazın :D

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
1 olacağını sanmıyorumda belki 800

texasteam

Üye
bildirim çubunğunda değişiklik yok :) diğer sorunu bilmiyorum hocam

• Beğen
Tepkiler: ultraslan_66

Üst Alt