[ENGİN]
Üye
eskisinden performanslı olsn yeter bence
eskisinden iyi bence hack'sız kullandığım için bende öyle digerlerini bilemem
eskisinden performanslı olsn yeter bence
Güncelleme başarılı arkadaşlar. Cfw yapılamaması telefonun hacklenmemesi güncellemenin kötü olduğu anlamına gelmiyor. Hack yasal mı sizce? Nokia'ya kızmamak gerek aslında doğru olanı yapıyorlar. Yinede bir çözümün bulunacağını düşünüyorum.
Güncellemeye gelince tek sıkıntı tarayıcının forumdaki performansı. Aşağı doğru kaydırırken takılarak iniyor. Diğer sitelerde böyle bir sorun yok.
arkadaşlar şu unsigned uygulama yükleme olayını çözen varmı ? sırf o çözülsün yeter yani
beklediğimiz bir güncelleme olmadı sanırım.. en önemlisi hack yapılamıyor..ve çok da fazla yenilik gelmedi..hack yöntemlerinin bulunup bulunmayacağı da muamma..yani ben cooker ile core u açıp içine renkli batarya pil göstergesi atıp flashlayamayacaksam,veya ses dosyalarını değiştirip kulaklıktan tam performans alamayacaksam bu güncelleme benim işimi görmez
belconun cfwye devam..ama söylendiği gibi 1 ghz olduysa hızı o zaman güncelleyebilirim hiç düşünmeden
phonetinfo programı ile cpu hızına bakabilirsiniz..soft format atsam hack kalkar mı arkadaşlar ?
çözülür insallah![]()
bu arada dailyde noluyor acabaUlan nokia sağ gösterip sol vurdun resmen
![]()