Belle Refresh 111.040.1511 Güncelleme Çıktı! Bilgiler burada!

Sponsorlu Bağlantılar

MaxipmaN

Üye
neden kimse cevap yazmıyo bana

dostum senin iş yaş biraz ben de hackli yükledim ama telden sora soft attım çünkü tel dondu

dead flash atılmalı sanırım ama az bekle biri iyi açıklar belki

SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap
  • Beğen
Tepkiler: MaxipmaN

diskjokey

Üye
dostum senin iş yaş biraz ben de hackli yükledim ama telden sora soft attım çünkü tel dondu

dead flash atılmalı sanırım ama az bekle biri iyi açıklar belki
cevap verdiğin için sağol.. ne flastan anlarım ne bişeyden off offf

LimePie

LimePie

Üye
bakın arkadaşlar ben ilk önce coreyi açtım unlock rofs yaptım 2c olarak değiştirdim sora installserver dosyasını sys bin içine attım kaydedip çıktım sonra phoenix 2011den flashı çaktım canavar gibi herşeyi yükleyebiliyorum çokta seri çalışıyor telefon :oke:

MaxipmaN

Üye
ama nokia yazısında kalır veya açılmaz :( diskjokey

diskjokey

Üye
bataryayı söktüm şimdide nokia yazyo açılmıyo

tusam

tusam

Üye
ah be hoca insan bi saat önce arar sakın güncelleme diye :) gitti güzelim telefon :))) heyecanla bekliyoruz şu an az kaldı az sonra hackledim diye bağırır biri :)

LimePie

LimePie

Üye
zaten hacklendiki refresh benim yaptığım yöntemle oluyor isterseniz c6-01in coresini paylaşabilirim

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
polluxea♪

polluxea♪

Üye
acill N8 cfw çıkması lazm :D

LimePie

LimePie

Üye
acaba 1ghz oldumu yaw menüsü çok seri ama tam bilgi yok bilen varsa işlemci hızını söyleyebilirmi ?

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
telefon yoluyla güncelleme yapmaya çalıştım hackli c7 1 bucuk saat oldu hala tel yeniden başlatılıyor yazıyo başlatmadı nedendir napmam gerek

hack engelliyordur güncelleme 11 mb biraz uzun sürüyor indirirken yüklemeden sonra tel yeniden başlatılıyor deyip beyaz ekrana geçiyor ve mavi çubuk dolmaya başlaması gerek o dolduktan sonra tekrar mavı şerit uzayıp dolunca telı ondan sonra başlatıyor

Üst Alt