Belle Refresh 111.040.1511 Güncelleme Çıktı! Bilgiler burada!

Sponsorlu Bağlantılar

diskjokey

Üye
arkadaşlar telim c7 hackli telden güncelleme yaptım daha doğrusu yapmaya çalıştım güncellemeyi inidrdi yeniden başlatılıyor dedi 1 saat oldu hala başlatacak sorun nedir napmam gerek:vur:(

polluxea♪

polluxea♪

Üye
o zaman sorun yok demektir :)

- - - Eklendi - - -

mecbur beklyceksn dostum

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
Güncelleme başarılı arkadaşlar. Cfw yapılamaması telefonun hacklenmemesi güncellemenin kötü olduğu anlamına gelmiyor. Hack yasal mı sizce? Nokia'ya kızmamak gerek aslında doğru olanı yapıyorlar. Yinede bir çözümün bulunacağını düşünüyorum.

Güncellemeye gelince tek sıkıntı tarayıcının forumdaki performansı. Aşağı doğru kaydırırken takılarak iniyor. Diğer sitelerde böyle bir sorun yok.

Bana göre başarılı değil. Beklediğim şeyler gelmemiş. Hack yasal değil ama kim herşeyi yasal kullanıyorki? Hacklemeyelim ama modifiyeye de izin vermiyor. Bu dediklerim benim düşüncelerim. Biraz önce baktım, dailymobile'de de aynı şikayetler başlamış. Downgrade yakın gibi gözüküyor...

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Güncelleme hakkında bilgi sahibi olmak isteyenler izleyebilir.

[video=youtube;ghPRP8r-sDE]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ghPRP8r-sDE#t=0s[/video]

• Beğen
Tepkiler: polluxea♪
Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
  • Beğen

diskjokey

Üye
bi Allahın kulu neden cevap yazmıyo Allah rızası için :( arkadaşlar telim c7 hackli telden güncelleme yaptım daha doğrusu yapmaya çalıştım güncellemeyi inidrdi yeniden başlatılıyor dedi 1 saat oldu hala başlatacak sorun nedir napmam gerek :vur

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
soft format atsam hack kalkar mı arkadaşlar ?

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
forum tahminimden daha az yıkılmış :) beklediğimiz bir güncelleme olmadı sanırım.. en önemlisi hack yapılamıyor..ve çok da fazla yenilik gelmedi..hack yöntemlerinin bulunup bulunmayacağı da muamma..yani ben cooker ile core u açıp içine renkli batarya pil göstergesi atıp flashlayamayacaksam,veya ses dosyalarını değiştirip kulaklıktan tam performans alamayacaksam bu güncelleme benim işimi görmez :) belconun cfwye devam..ama söylendiği gibi 1 ghz olduysa hızı o zaman güncelleyebilirim hiç düşünmeden :) phonetinfo programı ile cpu hızına bakabilirsiniz..

polluxea♪

polluxea♪

Üye
çözülür insallah :hmmm

SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap
amin

• Beğen
polluxea♪

polluxea♪

Üye
ben beklycem braz daha hacklensn öyle flashlıyım bari |-)

• Beğen
Tepkiler: Mad EagLe
SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap
bu arada dailyde noluyor acaba:D Ulan nokia sağ gösterip sol vurdun resmen:D

polluxea♪

polluxea♪

Üye
bnde öyle düşünyorum :good:

vsamanci

vsamanci

Üye
n8 guncelleyen yok dimi telden veya suitten ?

polluxea♪

polluxea♪

Üye
herkes taylor'u arıyo şu işi çöz dye :D

SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap
bu zımbırtı hacklenirse farklı modlar çıkarmı acaba

Üst Alt