Belle Refresh 111.040.1511 Güncelleme Çıktı! Bilgiler burada!

Sponsorlu Bağlantılar

azrock

azrock

Üye
2B'de Core kilitli olmuyor mu?

msy2017

msy2017

Üye
o zaman yüklemeden önce hacki kaldıralım ki sorun olmasın değil mi?

blackcemre

Üye
1 ghz oldu mu?

haqanguven

haqanguven

Üye

bende ingilizce diye yazdım, sen ise ingilizce demişsiniz ama ingilizce değil türkçe demişsin.
bende söyle bakalım bizde neden ingilizce dedim. ne var bunda?

asıl sen neyin derdindesin ???

işte anlaşamadığımız konu buydu ben bu saat widgetnden bahsetmiyordum... anlaşmazlık oldu arada bu kadar uzamasının anlamı yoktu... ben zaten bişe demedim sadece bende tr olduğunu belirttim ama aynı saatten bahsetmiyorduk.. ben sadece senin söyleyiş tarzına takıldım...

azrock

azrock

Üye
Sonradan hack yapsak Norton yöntemi ile? Bir şey olmaz herhalde.:hmmm

Şu oyun vb. flaştan sonra açılışta yüklenir bir kaç dakika, onun bitmesini bekliyorum, otomatik kendi yüklesin; ondan sonra Norton deneyeceğim.

blackcemre

Üye
Arkadaşlar ben e7 me suite den yüklüyorum 390mb.

doctorrr

doctorrr

Üye
Sonradan hack yapsak Norton yöntemi ile? Bir şey olmaz herhalde.:hmmm

Şu oyun vb. flaştan sonra açılışta yüklenir bir kaç dakika, onun bitmesini bekliyorum, otomatik kendi yüklesin; ondan sonra Norton deneyeceğim.
sonradan hack yapılırsa bi' sorun çıkacağını zannetmiyorumda asıl sorun işte kilidi kırdıktan sonra :hmmm

blackcemre

Üye
Gelen özelliklerde bunlar yazılıyor
Daha fazla widget
Daha hızlı tarayıcı
Geliştirilmiş diğer özellikler bu acaba 1ghz ile ilgili mi?
Daha iyi performans

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
ben bu gün yükledim. Gerçekten tarayıcı çok iyi olmuş hızlanmış. Telde kasılmalar büyük ölçekte azalmiş. Bu arada dolby var kimse yok demesin en azından n8 de var(benim tel n8 ve var güncelleme ile geldi) phoenixten dosyaları indirdim ve o ara fazla vaktim yoktu bende hem yazılımdaki yenilikleri keşfetmek için hemde dolby ve müzik çaları mod olarak eklememek için(zaten var o yüzden. Saçma olurdu:)) sadece installserver.exe ile hackledim ve şu an da mobilden o hackli(hack dışında tamamen orjinal) olan cfwyi kullanıyorum. Gayet stabil ve güzel.

Sunlara netlik getirelim
+fp1 multitasking hala yok
+dlna oynatıcı ve big screen var(bu sadece n8 e)
+yeni web tarayıcı
+dolby n8 de var
+neredeyse mod olarak atılan birçok widget(galeri dahil adı da fotoğraf duvarıymış)

bunlar dışında sistemde neler var neler yok bilmiyorum ama görünenler bunlar.
Bi de sanki dokunmatik çok daha iyi artık.

Bide installserver exe hariç ne modu uyguladıysam flas attıktan sonra menüde hiçbir uygulamayı açamadım. Hata veriyor.(Giriş ekranı: özellik desteklenmiyor.) diye. Ama kamera menüden açılmıyorken tuşa basınca açılıyor. Rehber menüden girilmiyor ama bekleme ekranından numara tuşlarken rehbere girebiliyorum.

• Beğen
Tepkiler: polluxea♪
SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap
arkadaşlar c6-01 güncelledim. Sonuç yine hüsran :kotu: kesinlikle hiç memnun kalmadım. Müzik çalar güncellendi ama şarkı bilgileri düzenleme yine yok, arayüzü iğrenç oldu eskisi gibi şık değil. Artık albüm kapaklarını kaydırarak albüm arası geçişte yapamıyorsunuz. Web e gelince, onda da iki tane ikon değiştirmişler güncelleme diye koymuşlar. Fp1 deki bazı widgetler gelmiş ama symbian^3 widget bölümündeki üst konuda hepsi var zaten. :kotu::kotu::kotu:

doctorrr

doctorrr

Üye
ben bu gün yükledim. Gerçekten tarayıcı çok iyi olmuş hızlanmış. Telde kasılmalar büyük ölçekte azalmiş. Bu arada dolby var kimse yok demesin en azından n8 de var(benim tel n8 ve var güncelleme ile geldi) phoenixten dosyaları indirdim ve o ara fazla vaktim yoktu bende hem yazılımdaki yenilikleri keşfetmek için hemde dolby ve müzik çaları mod olarak eklememek için(zaten var o yüzden. Saçma olurdu:)) sadece installserver.exe ile hackledim ve şu an da mobilden o hackli(hack dışında tamamen orjinal) olan cfwyi kullanıyorum. Gayet stabil ve güzel.

Sunlara netlik getirelim
+yeni web tarayıcı
+dolby n8 de var
+neredeyse mod olarak atılan birçok widget(galeri dahil adı da fotoğraf duvarıymış)

Bide installserver exe hariç ne modu uyguladıysam flas attıktan sonra menüde hiçbir uygulamayı açamadım. Hata veriyor.(Giriş ekranı: özellik desteklenmiyor.) diye. Ama kamera menüden açılmıyorken tuşa basınca açılıyor. Rehber menüden girilmiyor ama bekleme ekranından numara tuşlarken rehbere girebiliyorum.
arkadaşlarda tam onu konuşuyorlardı şuan :) çözüm önerin varsa çek bi' sandalye abi :ok2:

azrock

azrock

Üye

Sunlara netlik getirelim
+yeni web tarayıcı
+dolby n8 de var

Dolby'i kendiniz mi eklediniz yoksa güncelleme ile mi geldi?

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
arkadaşlar c6-01 güncelledim. Sonuç yine hüsran :kotu: kesinlikle hiç memnun kalmadım. Müzik çalar güncellendi ama şarkı bilgileri düzenleme yine yok, arayüzü iğrenç oldu eskisi gibi şık değil. Artık albüm kapaklarını kaydırarak albüm arası geçişte yapamıyorsunuz. Web e gelince, onda da iki tane ikon değiştirmişler güncelleme diye koymuşlar. Fp1 deki bazı widgetler gelmiş ama symbian^3 widget bölümündeki üst konuda hepsi var zaten. :kotu::kotu::kotu:

evet ama nokia bunu bilmiyor güncelleme verdiğini sanıyor :D

Takipçi Satın Al

Üst Alt