bence abi core u yeniden indir![]()

yok aynı. installserver dan değil. içindekiler dururken tekrar 2B yapsam sence düzelir mi Anıl?
2B'de Core kilitli olmuyor mu?
dimi gene hard formatlı mı kullanacaksın?
Orjinal atacağım kullanmadığım silinebilen uygulamaları sileceğim keyfime bakacağım acelesi yok ne yapıyoruz ki telefonla![]()

diyorum ya yeni cooker versiyonunu bekle
orjinali yedekte zaten. asla aslını editlemem de. şimdi ne yapayım onu düşünüyorum![]()

işte anlaşamadığımız konu buydu ben bu saat widgetnden bahsetmiyordum... anlaşmazlık oldu arada bu kadar uzamasının anlamı yoktu... ben zaten bişe demedim sadece bende tr olduğunu belirttim ama aynı saatten bahsetmiyorduk.. ben sadece senin söyleyiş tarzına takıldım...
bende ingilizce diye yazdım, sen ise ingilizce demişsiniz ama ingilizce değil türkçe demişsin.
bende söyle bakalım bizde neden ingilizce dedim. ne var bunda?
asıl sen neyin derdindesin ???
sonradan hack yapılırsa bi' sorun çıkacağını zannetmiyorumda asıl sorun işte kilidi kırdıktan sonraSonradan hack yapsak Norton yöntemi ile? Bir şey olmaz herhalde.
Şu oyun vb. flaştan sonra açılışta yüklenir bir kaç dakika, onun bitmesini bekliyorum, otomatik kendi yüklesin; ondan sonra Norton deneyeceğim.

peki hack nasıl kaldırılıyoro zaman yüklemeden önce hacki kaldıralım ki sorun olmasın değil mi?
) sadece installserver.exe ile hackledim ve şu an da mobilden o hackli(hack dışında tamamen orjinal) olan cfwyi kullanıyorum. Gayet stabil ve güzel.arkadaşlarda tam onu konuşuyorlardı şuanben bu gün yükledim. Gerçekten tarayıcı çok iyi olmuş hızlanmış. Telde kasılmalar büyük ölçekte azalmiş. Bu arada dolby var kimse yok demesin en azından n8 de var(benim tel n8 ve var güncelleme ile geldi) phoenixten dosyaları indirdim ve o ara fazla vaktim yoktu bende hem yazılımdaki yenilikleri keşfetmek için hemde dolby ve müzik çaları mod olarak eklememek için(zaten var o yüzden. Saçma olurdu) sadece installserver.exe ile hackledim ve şu an da mobilden o hackli(hack dışında tamamen orjinal) olan cfwyi kullanıyorum. Gayet stabil ve güzel.
Sunlara netlik getirelim
+fp1 multitasking hala yok
+dlna oynatıcı ve big screen var(bu sadece n8 e)
+yeni web tarayıcı
+dolby n8 de var
+neredeyse mod olarak atılan birçok widget(galeri dahil adı da fotoğraf duvarıymış)
bunlar dışında sistemde neler var neler yok bilmiyorum ama görünenler bunlar.
Bi de sanki dokunmatik çok daha iyi artık.
Bide installserver exe hariç ne modu uyguladıysam flas attıktan sonra menüde hiçbir uygulamayı açamadım. Hata veriyor.(Giriş ekranı: özellik desteklenmiyor.) diye. Ama kamera menüden açılmıyorken tuşa basınca açılıyor. Rehber menüden girilmiyor ama bekleme ekranından numara tuşlarken rehbere girebiliyorum.
çözüm önerin varsa çek bi' sandalye abi 
ben bu gün yükledim. Gerçekten tarayıcı çok iyi olmuş hızlanmış. Telde kasılmalar büyük ölçekte azalmiş. Bu arada dolby var kimse yok demesin en azından n8 de var(benim tel n8 ve var güncelleme ile geldi) phoenixten dosyaları indirdim ve o ara fazla vaktim yoktu bende hem yazılımdaki yenilikleri keşfetmek için hemde dolby ve müzik çaları mod olarak eklememek için(zaten var o yüzden. Saçma olurdu) sadece installserver.exe ile hackledim ve şu an da mobilden o hackli(hack dışında tamamen orjinal) olan cfwyi kullanıyorum. Gayet stabil ve güzel.
Sunlara netlik getirelim
+fp1 multitasking hala yok
+dlna oynatıcı ve big screen var(bu sadece n8 e)
+yeni web tarayıcı
+dolby n8 de var
+neredeyse mod olarak atılan birçok widget(galeri dahil adı da fotoğraf duvarıymış)
bunlar dışında sistemde neler var neler yok bilmiyorum ama görünenler bunlar.
Bi de sanki dokunmatik çok daha iyi artık.
Bide installserver exe hariç ne modu uyguladıysam flas attıktan sonra menüde hiçbir uygulamayı açamadım. Hata veriyor.(Giriş ekranı: özellik desteklenmiyor.) diye. Ama kamera menüden açılmıyorken tuşa basınca açılıyor. Rehber menüden girilmiyor ama bekleme ekranından numara tuşlarken rehbere girebiliyorum.
arkadaşlar c6-01 güncelledim. Sonuç yine hüsrankesinlikle hiç memnun kalmadım. Müzik çalar güncellendi ama şarkı bilgileri düzenleme yine yok, arayüzü iğrenç oldu eskisi gibi şık değil. Artık albüm kapaklarını kaydırarak albüm arası geçişte yapamıyorsunuz. Web e gelince, onda da iki tane ikon değiştirmişler güncelleme diye koymuşlar. Fp1 deki bazı widgetler gelmiş ama symbian^3 widget bölümündeki üst konuda hepsi var zaten.
![]()

diyorum ya yeni cooker versiyonunu bekle![]()
o zaman
Cooker ile alakalı olmayabilir. Sonuçta 2C yapınca telefon açılıyor. Cooker görevini yapıyor yani.

o zaman![]()
NOKİA