Belle Refresh 111.040.1511 Güncelleme Çıktı! Bilgiler burada!

Sponsorlu Bağlantılar

benighted

benighted

Üye
arkadaşlar ben de telden indirdim güncelemeyi güncelleme yükleniyor diyor telefon kapanıp açılınca ''yazılım uyumlu değil servis sağlayıcınızla göruşun'' diyor tel c7

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar ben de telden indirdim güncelemeyi güncelleme yükleniyor diyor telefon kapanıp açılınca ''yazılım uyumlu değil servis sağlayıcınızla göruşun'' diyor tel c7

once bir soft format at istersen yedeguni alip.
Arkadaslar suitdeki yle teldeki arasinda boyut farki varmi

SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap
bana gelmedi bile :off: bu arada boyutu ne kadar fw nin

- - - Eklendi - - -

tamamdır *#0000# den yaptım geldi. Yükleyip yorum yapacağım :oke:

arnawut34

Üye
benim nokia 500 de ve suit te gözükmüyor halen güncelleme...tel i sadece hackledim...acaba bi sorun mu var...yardımcı olursanız sevinirim

msy2017

msy2017

Üye
n 500 için bir iki hafta sonra çıkacakmış.

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
Anıl, sorun sence nedir? İnstallserver dan mı yoksa harbiden core kiliden mi? Tekrardan 2B yapsak düzelir mi acaba :hmmm

doctorrr

doctorrr

Üye
eee gençler nası' güncellemeniz? :D

- - - Eklendi - - -

Anıl, sorun sence nedir? İnstallserver dan mı yoksa harbiden core kiliden mi? Tekrardan 2B yapsak düzelir mi acaba :hmmm
n'oldu abi çekirdek kırma işlemi yapılamıyorumu?

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi

Hack yapmadım ben sadece mod attım ve pure fontunu attım kare oldu yazılar. Bir sorun olduğu belli ya da bir önlem. İlk orjinal yüklemiştim ben bir sorun yoktu.

arnawut34

Üye
Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap

n'oldu abi çekirdek kırma işlemi yapılamıyorumu?

her zamanki modlarımı yükledim ama menüye girince hiçbirşey açamıyoruz. özellik desteklenmiyor gibi bir hat alıyorum. şu anda installserver.exe yi sildim tekrar flashlıyorum. ondan şüpheleniyorum. olmazsa core kilidi tekrar 2B yapacağım. uğraşacağız bakalım...

azrock

azrock

Üye

Genel bir sorun olması beni rahatlattı :D

Orjinal rofs2 ve uda ile attım yine aynı. Sadece core kilidinin kırılması yetiyor sanırsam.

Core kilidi derken? Şu "2B,2C" olayı mı?:allalla:

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap

Hack yapmadım ben sadece mod attım ve pure fontunu attım kare oldu yazılar. Bir sorun olduğu belli ya da bir önlem. İlk orjinal yüklemiştim ben bir sorun yoktu.

aynen bende de ilkde sorun yoktu. ama ben kolay yılmayacağım. uğraşalım bakalım. gece uzun :hmmm

doctorrr

doctorrr

Üye

her zamanki modlarımı yükledim ama menüye girince hiçbirşey açamıyoruz. özellik desteklenmiyor gibi bir hat alıyorum. şu anda installserver.exe yi sildim tekrar flashlıyorum. ondan şüpheleniyorum. olmazsa core kilidi tekrar 2B yapacağım. uğraşacağız bakalım...
ben yükleyeyim hacklemiyecem bile :) o zaman...fp2 dede aynı şeyle karşılaşılacak :hmmm

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Aydın abi (belco2) sen bir cevap ver, sende durum nedir?

doctorrr

doctorrr

Üye
bak bunu öğrendiğim iyi oldu az sonra yazılımı editleyip flash atıcaktım :hmmm

- - - Eklendi - - -

Aydın abi (belco2) sen bir cevap ver, sende durum nedir?
bence yeni toolkitleri beklemek gerek...

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
yok aynı. installserver dan değil. içindekiler dururken tekrar 2B yapsam sence düzelir mi Anıl?

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
bak bunu öğrendiğim iyi oldu az sonra yazılımı editleyip flash atıcaktım

Orjinal atacağım kullanmadığım silinebilen uygulamaları sileceğim keyfime bakacağım acelesi yok ne yapıyoruz ki telefonla :D

Takipçi Satın Al

Üst Alt