vallaha de
- - - Eklendi - - -
abiler navifirmden çatır çatır iniyor mmcard.fspx dosyasına kadar indiriyorum![]()
DLNA yine gelmemiş. İlla uğraşacağız. Ah Nokia Ah. Birşeyide tam yap yahu.
abi şuan benim için widget ne bileyim klavye önemli değil onlar bi' şekilde hallolur hatırlarsın fp1 den
DLNA yine gelmemiş. İlla uğraşacağız. Ah Nokia Ah. Birşeyide tam yap yahu.
aslolan performans artışı 
DLNA oynatıcı bende var, gelmiş.

yazılım gayet stabil...
saat ingilizce diyorsunuz ama hiç alakası yok türkçedir...
müzik çalar 17.1.14
web browser 8.3.1.4
şuanlık gözlemlediğim bunlar...
ve son olarak cfw çalışmalarına başlamış bulunuyorum![]()
abi sen tekrardan bi' flash at kimsede yok o sorunlar
senin bahsettiğin coloritzl de gelmemiş. gelde söylenme şimdi nokia ya. neyse dediğim gibi, illa cfw yaptıracak bana. dosyaları düzene koymaya başladım bile
öyle mi? bizde neden ingilizce de bakalım? yalan mı söylüyoruz?

hatta bir ara dokunmatik ekran çalışmadı göznü seveyim bi' kez daha flash at 
senin bahsettiğin coloritzl de gelmemiş. gelde söylenme şimdi nokia ya. neyse dediğim gibi, illa cfw yaptıracak bana. dosyaları düzene koymaya başladım bile![]()
abi sen tekrardan bi' flash at kimsede yok o sorunlar
- - - Eklendi - - -
abi vallahi sinirlenme bi' tekrardan flash at bak oluyor bazen bendede çok olmuştu öyle problemlerhatta bir ara ekran çalışmadı göznü seveyim bi' kez daha flash at
![]()
Resim programı N8'e özel gelmiş.
isteyene dosyalarını verebilirim. hatta silent film de dahil.tamam abi flashtan sonra öyle yazılımsal problemler olabiliyor hatta dikkat ettiysen her zaman farklı e-posta app i geliyor
flash ta sorun yok hacı. tel iyi çalışıyor. sadece text saat ingilizce. o da çok önemli değil ben hallederim.
- - - Eklendi - - -
sorun değil. benim için 5 dk.isteyene dosyalarını verebilirim. hatta silent film de dahil.

En iyi desteği apple iphonelara veriyor nokia iyice abarttı artık. resmen dalga geçiyor bizimle. 1.500tl ye nokia alıyoruz 600 tllik iphone 3gs bile aldığımız telefondan daha hızlı ve daha iyi çalışıyor. resmen enayi diyorlar bize..!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bu güncellemenin toplam boyutu ne kadar ?![]()
sende 180 ben diyim 179 mb öyle bişey sanırsambu güncellemenin toplam boyutu ne kadar ?![]()

fena baltayı taşa vurdum anıl
Yazılım olarak 305 mb. Suite üzerinde ne olur bilemiyorum.

cevap için teşekkür ederim
Yazılım olarak 305 mb. Suite üzerinde ne olur bilemiyorum.

şipşipşip hadi inn![]()