Belle Refresh 111.040.1511 Güncelleme Çıktı! Bilgiler burada!

Sponsorlu Bağlantılar

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
En iyi desteği apple iphonelara veriyor nokia iyice abarttı artık. resmen dalga geçiyor bizimle. 1.500tl ye nokia alıyoruz 600 tllik iphone 3gs bile aldığımız telefondan daha hızlı ve daha iyi çalışıyor. resmen enayi diyorlar bize..!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
doctorrr

doctorrr

Üye

DLNA yine gelmemiş. İlla uğraşacağız. Ah Nokia Ah. Birşeyide tam yap yahu.
abi şuan benim için widget ne bileyim klavye önemli değil onlar bi' şekilde hallolur hatırlarsın fp1 den :ok2: aslolan performans artışı :)

ahmetyilmazas4

ahmetyilmazas4

Üye
Benim telefonada geldi güncelleme şimdi yapıyorum

jdmsaint

jdmsaint

Üye
eee ben *#0000# yaptım 11 mb lık software uptade geldi. Bumuydu güncelleme ?

haqanguven

haqanguven

Üye
yazılım gayet stabil...
saat ingilizce diyorsunuz ama hiç alakası yok türkçedir...
müzik çalar 17.1.14
web browser 8.3.1.4
şuanlık gözlemlediğim bunlar...
ve son olarak cfw çalışmalarına başlamış bulunuyorum :)

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap

DLNA oynatıcı bende var, gelmiş.

senin bahsettiğin coloritzl de gelmemiş. gelde söylenme şimdi nokia ya. neyse dediğim gibi, illa cfw yaptıracak bana. dosyaları düzene koymaya başladım bile :hmmm

yazılım gayet stabil...
saat ingilizce diyorsunuz ama hiç alakası yok türkçedir...
müzik çalar 17.1.14
web browser 8.3.1.4
şuanlık gözlemlediğim bunlar...
ve son olarak cfw çalışmalarına başlamış bulunuyorum :)

öyle mi? bizde neden ingilizce de bakalım? yalan mı söylüyoruz?

doctorrr

doctorrr

Üye

senin bahsettiğin coloritzl de gelmemiş. gelde söylenme şimdi nokia ya. neyse dediğim gibi, illa cfw yaptıracak bana. dosyaları düzene koymaya başladım bile :hmmm

öyle mi? bizde neden ingilizce de bakalım? yalan mı söylüyoruz?
abi sen tekrardan bi' flash at kimsede yok o sorunlar :hmmm

- - - Eklendi - - -

abi vallahi sinirlenme bi' tekrardan flash at bak oluyor bazen bendede çok olmuştu öyle problemler :hmmm hatta bir ara dokunmatik ekran çalışmadı göznü seveyim bi' kez daha flash at :)

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi

Resim programı N8'e özel gelmiş.

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap

abi sen tekrardan bi' flash at kimsede yok o sorunlar :hmmm

- - - Eklendi - - -

abi vallahi sinirlenme bi' tekrardan flash at bak oluyor bazen bendede çok olmuştu öyle problemler :hmmm hatta bir ara ekran çalışmadı göznü seveyim bi' kez daha flash at :)

flash ta sorun yok hacı. tel iyi çalışıyor. sadece text saat ingilizce. o da çok önemli değil ben hallederim.

Resim programı N8'e özel gelmiş.

sorun değil. benim için 5 dk. :ehe isteyene dosyalarını verebilirim. hatta silent film de dahil.

doctorrr

doctorrr

Üye

flash ta sorun yok hacı. tel iyi çalışıyor. sadece text saat ingilizce. o da çok önemli değil ben hallederim.

- - - Eklendi - - -

sorun değil. benim için 5 dk. :ehe isteyene dosyalarını verebilirim. hatta silent film de dahil.
tamam abi flashtan sonra öyle yazılımsal problemler olabiliyor hatta dikkat ettiysen her zaman farklı e-posta app i geliyor :D

- - - Eklendi - - -

şuan iniyor patlıyacam in la artık :D

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
bu güncellemenin toplam boyutu ne kadar ? :)

cyber

cyber

Üye
En iyi desteği apple iphonelara veriyor nokia iyice abarttı artık. resmen dalga geçiyor bizimle. 1.500tl ye nokia alıyoruz 600 tllik iphone 3gs bile aldığımız telefondan daha hızlı ve daha iyi çalışıyor. resmen enayi diyorlar bize..!!!!!!!!!!!!!!!!!!

zamanında 3gs ne kadar dı o kadar yıl sonra nokia ondanda ucuz olur

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Flv sorununa en kısa nasıl bakabiliriz?

doctorrr

doctorrr

Üye
şipşipşip hadi inn :D

Takipçi Satın Al

Üst Alt