ANIL
Admin
O zaman cfw ye başlamak lazım![]()
Valla cidden cfw'nin farkı var. Bu sürüm cfw ile çok daha iyi olacak.
O zaman cfw ye başlamak lazım![]()
siz bana nokianın ucuz atraksiyonlarından değil performanstan bahsedin ee hızlanmışmı?![]()
Tarayıcıda artış var. Fakat orjinal sürüm ile pek bir şey anlamıyorsunuz cfw yapmak gerek.
multitask aynı? dimiTarayıcıda artış var. Fakat orjinal sürüm ile pek bir şey anlamıyorsunuz cfw yapmak gerek.

Anıl, metin saat ingilizce bende. Telefon dilini Türkçe yaptım ama yine ingilizce?
multitask aynı? dimi![]()
güncelleme ile hızlanmasa bile yeni flash attığınızdan zaten cihaz size hızlı gelir![]()

olsun diğerinde bazen kapatma butonu kayboluyordu
Evet, eski.
böyl kalsın bi' installserver yeter 
sen ne diyorsun silent one fehmi 5800 ı sattı v60 geldi c6-01 i bozuldu güncelleme geldiGelde nokiaya küfür etme aylardır güncelleme gelcek diye cfw yüklemiyorum 1 hafta olmadı daha cfw yükleyeli güncelleme geldi hatta bir konuda demiştim ben cfw yüklerim o zaman gelir diye harbiden öyle oldu ninen ölsün nokia![]()

Gelde nokiaya küfür etme aylardır güncelleme gelcek diye cfw yüklemiyorum 1 hafta olmadı daha cfw yükleyeli güncelleme geldi hatta bir konuda demiştim ben cfw yüklerim o zaman gelir diye harbiden öyle oldu ninen ölsün nokia![]()

vallaha deAnlaşılan yine NokiaCooker yolu gözüktü. Dolby yok, klavye eski, görev yöneticisi eski.
Ama gelenler de fena değil. Cihaz hızlanmış, tarayıcı yeni, müzik çalar yeni, widgetlar gelmiş. bu arada yeni tarayıcıyla maxicep in masaüstü görünümü rahat açıldı bende.