S60v5 İstek Tema Edit (Temalarınızı Düzenliyoruz)..!

Sponsorlu Bağlantılar

SametCan43

SametCan43

Üye
link bu sadece yazılar kırmızı = 0 yesil=163 mavi=195 belle topbarda renk gözükür bu renk olursa çok tşkler

• Beğen
Tepkiler: Süleyman

Atacan-

Atacan-

Üye
    Konu Sahibi
link bu sadece yazılar kırmızı = 0 yesil=163 mavi=195 belle topbarda renk gözükür bu renk olursa çok tşkler

Belle Topbar Uyumluluk lamı Editlenecek_?
Şebeke Batarya Gözükmeyecek değilmi_?
İsteklerinizi Tam açık anlanır şekilde açıklama eklerseniz Sevinirim.
Bulmaca Seçer gibi Cümelerinizi,Kendimiz Anlam yükliyerek Çözmek istemiyorum.

İstekler Açık Net şekilde Cümleler Halinde Kullanılsın Lütfen.!!

(Renk kodunuzu anladım Herkes Sizin gibi Kodlarla istediği Rengi belirlerse Çok süper olur) Çünkü Renlerde Ton faklılıkları oluyor.

• Beğen
SametCan43

SametCan43

Üye
Sadece o renk uyarlanıcak bşka istgm yok :]

• Beğen

retinaspor

Üye
Atacan kardeş sertifika hatası verdi onu düzelt bi zahmet...

• Beğen
Tepkiler: Süleyman ve Atacan-
Atacan-

Atacan-

Üye
    Konu Sahibi
metro revolution teması yazıları sdce turuncu yapmanz mümkün mü ?

Renkler Resimdeki Gibi Mat durmaz Gözün Aldanmasın Yükleyince Yazıların Daha Canlı Durur..!!
Teman Ekte Güle Güle Kullan..!!

- - - Eklendi - - -

Atacan kardeş sertifika hatası verdi onu düzelt bi zahmet...

Teman Özeline Yollandı Kardeşim.
Bugünlük benden Bu kadar.. Herkese Hayırlı Arifeler ve Bayramlar..

• Beğen
SametCan43

SametCan43

Üye

Renkler Resimdeki Gibi Mat durmaz Gözün Aldanmasın Yükleyince Yazıların Daha Canlı Durur..!!
Teman Ekte Güle Güle Kullan..!!

- - - Eklendi - - -

Teman Özeline Yollandı Kardeşim.
Bugünlük benden Bu kadar.. Herkese Hayırlı Arifeler ve Bayramlar..

teşekürler =]

• Beğen

retinaspor

Üye
Atacan usta bu sefer senden profesyonel bi istekte bulunmak istiyorum… Edit yapacağımız tema simplis style hd teması öncelikle tema default ikon olacak ve bütün arka planlar bembeyaz olacak sonra yukarıdaki blue days temasının kırmızı analog saatini simplis temasına yerleştiriyoruz…ve yine simplis temasının beyaz dijital saati beyaz zeminde görünmeyeceği için onunda bürün rakamlarını kırmızı yapıyoruz…yani kısacası simplis temasını kırmızı ve beyaz renklerle donatmış olacaz..siyah ve gri hiç bir yer kalmasın istiyorum.. ayrıca yüklü uygulamaları açarken kırmızı beyaz kayan şeridin sağ üst köşesinde yeşil renkte küçük saat gibi bi şey çıkıyo onuda default ikonlardaki gibi iki ayar dişlisi şeklinde yapalım ...şimdilik bu kadar bunu yapman uzun sürecektir sıkıntı yok sen yap ben beklerim...saygılar...

• Beğen
Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
bence bu konu üst konu olmalı :hmmm

• Beğen
CilginTurk1

CilginTurk1

Üye

Bence de. Temalar editlenince ayrı güzel oluyor.Arakdaşlarımızı fikirleriyle ve bu fikirleri anında yapan bir ekip sayasinde zengin bir arşiv olucak.Ben seçip beğenip indiriyom. Teşekkürler :sarıl:

• Beğen
icazet

icazet

Üye
arkadaşlar cfwlerdede düzenleme yapıyormusunuz mesela açılış kapanış ekranları resimlerini degiştirme gibi ??

• Beğen
Atacan-

Atacan-

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar cfwlerdede düzenleme yapıyormusunuz mesela açılış kapanış ekranları resimlerini degiştirme gibi ??

İstediğin resmi mif uzantılı yapıp sana geri dönüşüm yaparız.Sende yazılımı paketleyip flashlarsın.Paylaştığın resim üzerinde oynama yapılır ama istekler abartılı olacağından bu işe girme taraftarı değilim.Çünkü zaman gerektiren bir mevzu bu.
Bu konuda zaten baya bi zamanımızı alıyor.
Sadece mife çevirme konusunda yardımcı olabiliriz.

- - - Eklendi - - -

Güzel yorumun için Teşekkürler kardeşim.

- - - Eklendi - - -

Bence de. Temalar editlenince ayrı güzel oluyor.Arakdaşlarımızı fikirleriyle ve bu fikirleri anında yapan bir ekip sayasinde zengin bir arşiv olucak.Ben seçip beğenip indiriyom. Teşekkürler :sarıl:

Desteğin için sağolasın kardeşim.

- - - Eklendi - - -

Atacan usta bu sefer senden profesyonel bi istekte bulunmak istiyorum… Edit yapacağımız tema simplis style hd teması öncelikle tema default ikon olacak ve bütün arka planlar bembeyaz olacak sonra yukarıdaki blue days temasının kırmızı analog saatini simplis temasına yerleştiriyoruz…ve yine simplis temasının beyaz dijital saati beyaz zeminde görünmeyeceği için onunda bürün rakamlarını kırmızı yapıyoruz…yani kısacası simplis temasını kırmızı ve beyaz renklerle donatmış olacaz..siyah ve gri hiç bir yer kalmasın istiyorum.. ayrıca yüklü uygulamaları açarken kırmızı beyaz kayan şeridin sağ üst köşesinde yeşil renkte küçük saat gibi bi şey çıkıyo onuda default ikonlardaki gibi iki ayar dişlisi şeklinde yapalım ...şimdilik bu kadar bunu yapman uzun sürecektir sıkıntı yok sen yap ben beklerim...saygılar...

İsteğine ancak bayramdan sonra yardımcı olabilirim.Belki @sülüman kardeşim ilgilenebilir (-)

• Beğen
icazet

icazet

Üye
hmm anlıyorum hocam tşkkürler bende herşeyi yapıyorum bi ortasını ve boyutlarını tutturamıyorum acaba mife çeviri yaparken bu dedigim ayarları uyguluyormusunuz ilginiz için teşekkürler..

• Beğen
Süleyman

Süleyman

Üye
hmm anlıyorum hocam tşkkürler bende herşeyi yapıyorum bi ortasını ve boyutlarını tutturamıyorum acaba mife çeviri yaparken bu dedigim ayarları uyguluyormusunuz ilginiz için teşekkürler..
boyutları 360*640 olacak. Ortasınıda göz kararı bulursun. Ben öyle yapıyorum :)

icazet

icazet

Üye
hocam öyle diyorsunda olmuyor işte cfwde bu ayarlar illaki kayıyor ne yapmalıyız kenarlardan kaçıyor azcık fazla koysam bu sefer içerik degişiyor anlamadım gitti :) neyse tşkkürler..

• Beğen
Süleyman

Süleyman

Üye
hocam öyle diyorsunda olmuyor işte cfwde bu ayarlar illaki kayıyor ne yapmalıyız kenarlardan kaçıyor azcık fazla koysam bu sefer içerik degişiyor anlamadım gitti :) neyse tşkkürler..
:rica:

Üst Alt