S60v5 İstek Tema Edit (Temalarınızı Düzenliyoruz)..!

Sponsorlu Bağlantılar

Atacan-

Atacan-

Üye
    Konu Sahibi
Çok teşekkür ederim kardeşim allah razı olsun. Eğer Atacan kardeşim yaparsa daha bekleyebilirim. @Atacan ?

Ne yapılacaktı kardeşim ben anlıyamadım sayfalar karıştı Gözüm ağrıdı :D

Çok teşekkür ederim kardeşim allah razı olsun. Eğer Atacan kardeşim yaparsa daha bekleyebilirim. @Atacan ?

Kardeşim Güle Güle Kullan.Helallik istiyorsan Helal Olsun Kardeşim..

Arkadaşlar Lütfen Konu Muhabbet konusu olsun istemiyorum Temanızı Paylaşın Bizde elimizden geldiğince İstediğiniz Şekilde editleyelim yeter.Sizden bişey İstemiyoruz Bi Teşekkür Etmeniz bizim için Yeterli..Birde istekleri atlamak istemiyorum Böyle araya Muhabbet girince kaynıyor Göremiyorum İsteğinizi :D
Ne yazdığınızı geri dönüp bakmak istemiyorum Anlayışınız için şimdiden TEŞEKKÜRLER

• Beğen
Tepkiler: Süleyman ve bjkmert45

bjkmert45

bjkmert45

Üye
Ne yapılacaktı kardeşim ben anlıyamadım sayfalar karıştı Gözüm ağrıdı :D

Kardeşim sadece benim Evolve Temasının numaralar kısmındaki telefon simgesi yeşil olabilirse. Ve birde butonlar yani seçenekler geri butonları birleştirilip şeffaf olabilir mi?

• Beğen
Tepkiler: Süleyman
Atacan-

Atacan-

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim çok güzel konu açmıssın emin ol bir sürü kişiden dua alıyorsundur :oke:

Helal olsun sana başarılar :)
Sağolasın kardeşim, Güzel düşüncelerin İçin..Teşekkürler

Kardeşim sadece benim Evolve Temasının numaralar kısmındaki telefon simgesi yeşil olabilirse. Ve birde butonlar yani seçenekler geri butonları birleştirilip şeffaf olabilir mi?

Kardeşim Temanı indirdim Bakıcam o butona Çünkü Temanın içinde default değilse 1000-1500 Dosya var İçinden seçip Bulamazsam üzgünüm..Vede o telefon simgesinin yeşil olduğu temayıda paylaşırsan sevinirim.Yoksa yardımcı olamam.(-)
Birleştirme işinide @sülüman kardeşime bırakıyorum (-)
Bugünlük bu kadar..
Herkese Hayırlı Sabahlar..!!

• Beğen
bjkmert45

bjkmert45

Üye

Buyur kardeşim yeşil simgeli :)

• Beğen
Süleyman

Süleyman

Üye
Sağolasın kardeşim, Güzel düşüncelerin İçin..Teşekkürler

Kardeşim Temanı indirdim Bakıcam o butona Çünkü Temanın içinde default değilse 1000-1500 Dosya var İçinden seçip Bulamazsam üzgünüm..Vede o telefon simgesinin yeşil olduğu temayıda paylaşırsan sevinirim.Yoksa yardımcı olamam.(-)
Birleştirme işinide @sülüman kardeşime bırakıyorum (-)
Bugünlük bu kadar..
Herkese Hayırlı Sabahlar..!!

bende anca yarın yapabilirim. Hayırlı sahurlar

• Beğen
Tepkiler: Atacan-
bjkmert45

bjkmert45

Üye
Sanada dostum :)

• Beğen
Atacan-

Atacan-

Üye
    Konu Sahibi

Buyur kardeşim yeşil simgeli :)

Bu olmaz bu tema Symbian^3 teması Symbian^3 temalarıyla S60V5 temalarının içeriği aynı değildir Kardeşim...Uyumsuz olur..

• Beğen
Tepkiler: Süleyman ve bjkmert45
bjkmert45

bjkmert45

Üye
anladım kardeşim o zaman tek sıkıntım secenekler-geri kısımlarının birleştirilip şeffaf yapılması onlarıda yaparsanız mübarek günlerde çok buyuk dualar alırsınız :)

• Beğen
Tepkiler: Süleyman ve Atacan-
Atacan-

Atacan-

Üye
    Konu Sahibi
anladım kardeşim o zaman tek sıkıntım secenekler-geri kısımlarının birleştirilip şeffaf yapılması onlarıda yaparsanız mübarek günlerde çok buyuk dualar alırsınız :)

Tamam kardeşim Yarın bakılacak isteklerine.

• Beğen
bjkmert45

bjkmert45

Üye
Teşekkür ederim :)

• Beğen
SametCan43

SametCan43

Üye
metro revolution teması yazıları sdce turuncu yapmanz mümkün mü ?

• Beğen
bjkmert45

bjkmert45

Üye

mert bu senin teman değil ama kendi temam üzerinde çalıştım ..isteğin için istediğin temanın iconu lazım ve şart olmuyor..

istediğiniz temayı paylaşmanız lazım kardeşim(-)

kardeşim uğraştigin için ellerin dert görmesin çok çok çok teşekkür ederim. Ama demek istediğim bu değil. Tam tersi hepsi beyaz sadece telefon simgesi yeşil mavi veya kirmizi gibi bir renk.

Diğer isteğimde işte bu temada oldugu gıbı seçenekler - geri butonlarının birleşik ve yarısaydam olması. :)

• Beğen
Atacan-

Atacan-

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim uğraştigin için ellerin dert görmesin çok çok çok teşekkür ederim. Ama demek istediğim bu değil. Tam tersi hepsi beyaz sadece telefon simgesi yeşil mavi veya kirmizi gibi bir renk.

Diğer isteğimde işte bu temada oldugu gıbı seçenekler - geri butonlarının birleşik ve yarısaydam olması. :)

Mert bende zaten Olmadığını Göstermek için O resmi Koydum Ve olmuyor yazdım Cümlemin sonuna. Demek istediğini Anladım ama sen benim demek istediğimi anlamamışsın :D
Sadece Senin istediğin ikon ve Rehber değişmiyor diğer Yerler değişiyor.

• Beğen
Süleyman

Süleyman

Üye
Mert bende zaten Olmadığını Göstermek için O resmi Koydum Ve olmuyor yazdım Cümlemin sonuna. Demek istediğini Anladım ama sen benim demek istediğimi anlamamışsın :D
Sadece Senin istediğin ikon ve Rehber değişmiyor diğer Yerler değişiyor.

bar kısmına ben bakarım :D fakat akşama doğru :)

• Beğen
Tepkiler: Atacan-

retinaspor

Üye
Atacan kardeş şu 4.sayfadaki airtel temasının adını Kuzey.sis yaparsan çok sevirim...

• Beğen

Mert Gürbüz

Üye
Elinize kolunuza sağlık ılk istek benimdi daha yeni girebildim. Süper olmuş.

• Beğen
Atacan-

Atacan-

Üye
    Konu Sahibi
Atacan kardeş şu 4.sayfadaki airtel temasının adını Kuzey.sis yaparsan çok sevirim...
Tamam Hallediyorum mesaj kutunu boşalıtırsan temanı oraya yollıyacağım. (Doluysa Şayet)
Konuyla alakası yok çünkü..(+)

• Beğen
SametCan43

SametCan43

Üye

Mert bu senin Teman değil ama Kendi temam üzerinde çalıştım ..İsteğin için İstediğin temanın iconu lazım ve şart olmuyor..

İstediğiniz Temayı Paylaşmanız Lazım Kardeşim(-)

mobilim :/

• Beğen

Üst Alt