Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızlink bu sadece yazılar kırmızı = 0 yesil=163 mavi=195 belle topbarda renk gözükür bu renk olursa çok tşkler
Sadece o renk uyarlanıcak bşka istgm yok :]
Tamam Kardeşim Bakıyorum şuan
Paylaşım ne zaman olur biter zaman vermiyorum (+)
bar kısmına ben bakarımfakat akşama doğru
![]()
Sizde yapamazsanız nokia teknikerleri gelse yapamaz bunları
Çok teşekkür ederim 
metro revolution teması yazıları sdce turuncu yapmanz mümkün mü ?
Atacan kardeş sertifika hatası verdi onu düzelt bi zahmet...
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Renkler Resimdeki Gibi Mat durmaz Gözün Aldanmasın Yükleyince Yazıların Daha Canlı Durur..!!
Teman Ekte Güle Güle Kullan..!!
- - - Eklendi - - -
Teman Özeline Yollandı Kardeşim.
Bugünlük benden Bu kadar.. Herkese Hayırlı Arifeler ve Bayramlar..
bence bu konu üst konu olmalı![]()

arkadaşlar cfwlerdede düzenleme yapıyormusunuz mesela açılış kapanış ekranları resimlerini degiştirme gibi ??
Bence de. Temalar editlenince ayrı güzel oluyor.Arakdaşlarımızı fikirleriyle ve bu fikirleri anında yapan bir ekip sayasinde zengin bir arşiv olucak.Ben seçip beğenip indiriyom. Teşekkürler![]()
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızAtacan usta bu sefer senden profesyonel bi istekte bulunmak istiyorum… Edit yapacağımız tema simplis style hd teması öncelikle tema default ikon olacak ve bütün arka planlar bembeyaz olacak sonra yukarıdaki blue days temasının kırmızı analog saatini simplis temasına yerleştiriyoruz…ve yine simplis temasının beyaz dijital saati beyaz zeminde görünmeyeceği için onunda bürün rakamlarını kırmızı yapıyoruz…yani kısacası simplis temasını kırmızı ve beyaz renklerle donatmış olacaz..siyah ve gri hiç bir yer kalmasın istiyorum.. ayrıca yüklü uygulamaları açarken kırmızı beyaz kayan şeridin sağ üst köşesinde yeşil renkte küçük saat gibi bi şey çıkıyo onuda default ikonlardaki gibi iki ayar dişlisi şeklinde yapalım ...şimdilik bu kadar bunu yapman uzun sürecektir sıkıntı yok sen yap ben beklerim...saygılar...

boyutları 360*640 olacak. Ortasınıda göz kararı bulursun. Ben öyle yapıyorumhmm anlıyorum hocam tşkkürler bende herşeyi yapıyorum bi ortasını ve boyutlarını tutturamıyorum acaba mife çeviri yaparken bu dedigim ayarları uyguluyormusunuz ilginiz için teşekkürler..

hocam öyle diyorsunda olmuyor işte cfwde bu ayarlar illaki kayıyor ne yapmalıyız kenarlardan kaçıyor azcık fazla koysam bu sefer içerik degişiyor anlamadım gittineyse tşkkürler..

dostum çok teşekkürler@Masterthone resim koyamıyorum