sülüman anladı o anlatsın ben anlatmaya çalışırsam intihar edersin![]()

sana demedim zatenBen bişey koymadım.
Benim cümlelerimi alıntılamışsın.Bende çıkmıyor dedimya bi daha ne diye deniyeceğim ki ?![]()

Bakıyorummerhaba arkadaslar ben bu temanin widget arka planlarinin yari seffaf olmasini istiyorum
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bunun gibi falan
(+)Güle Güle kullan kardeşim.merhaba arkadaslar ben bu temanin widget arka planlarinin yari seffaf olmasini istiyorum
tesekkurler kardes
- - - Eklendi - - -
tam istedigim gibi olmus

Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınıztema bu bi yerde bulmuştum yapan arkadaş çok güzel yapmış ben temadan batarya ve şebeke ikonlarının olmasını istemiyorum topbar için yarı şeffaf olsa hani iyi olurbi de resim koydum duvar kağıdı için yaparsan sevinirim teşekkürler

İyi Bayramlar.Atacan kardeş benim temaya başladın mı? Bu arada herkesin bayramını en içten dileklerimle kutluyorum.herkese iyi bayramlar...
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınıztema bu bi yerde bulmuştum yapan arkadaş çok güzel yapmış ben temadan batarya ve şebeke ikonlarının olmasını istemiyorum topbar için yarı şeffaf olsa hani iyi olurbi de resim koydum duvar kağıdı için yaparsan sevinirim teşekkürler
hocam son bişey daha
rica ederim kardeşim güle güle kullan
- - - Eklendi - - -
bayramdan sonra![]()
en alt kızım secenek geri kısma şeffaf olsun 
merhaba gene ben gene bi guzel tema fakat ufaktan kusurlu
bu temaninLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
iconlar ve batarya sebeke cubuklarinin bu temadaki gibi olmasini istiyorum

Moonlight cok güzel olmuş black temayıda sabırsızlıkla bekliyorum emeğinize sağlık![]()
sülüman dönmezin katkılarıyla işte mükemmel c5-03 teması.
bende bi istekte bulunabilir miyim ?
bu temanın anna ikonlusu ve n8 ikonlusunu yapabilirmisiniz ? şimdiden teşekkürler.
ana ekranda en altta durum çubuğu yarı şeffaf olursa sevinirim.![]()