Atacan-
Üye
abi minik bi sorun cikti oyunlar ikonu halledebilir misin?Onun disinda istedigim gibi
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Buyur Kardeşim Dosyan Ekte..!!
abi minik bi sorun cikti oyunlar ikonu halledebilir misin?Onun disinda istedigim gibi
Buyur Kardeşim Dosyan Ekte..!!
eywallah cigerim
Kardeşim Lütfen Senden ricam Hitap şeklini değiştir..!!
Karşındaki sizinle nasıl Muhattap oluyorsa sizde öyle karşılık verin.
Bana Göre değil bu tarz konuşmalar heleki hiç tanımıyorsam..!!

Benim işim çok uzun değil Usta
http://www.maxicep.com/symbian-s60v5-temalari/nokia-evolve-anna-ikonlu-s60v5-signed-506100.html
süleyman kardeşim bu bildiğimiz klasik evolve temasının sadece arkaplanıyla menü arkaplanına olarakta bunu yaparsan başka bir isteğim yok senden. Çok çok çokk teşekkürler bizlerle gerçek bi arkadaş, kardeş, dost gibi ilgilendiğiniz için.
(+)işim yok. Bi 15-20 dk ya hazır olurBir de ustam ne zaman hazır olur ? İşiniz gerçekten varsa yormak istemem?

işim yok. Bi 15-20 dk ya hazır olur![]()

nasıl editlediğimiz konusunda anlatım yapamam. Fakat şu kadarını söyleyeyim. Sis contents ile yapılıyor.ÇOk sağol be ustam
- - - Eklendi - - -
Süleyman kardeşim bu temaları nereden ayarlayabilirz ufak bi bilgi paylaşımı yaparmısın bana. Çünkü öğrendikten sonra sana yardım edebileceğimi düşünüyorum eğer iznin ve isteğin olursa?
nasıl editlediğimiz konusunda anlatım yapamam. Fakat şu kadarını söyleyeyim. Sis contents ile yapılıyor.
Kardeşim ben en güzeli bu işi ustalara bırakayım amatör ellerde bu program biraz şey olur gibime geliyor. En güzeli bilenler yapsın 

ok kacmion ya bide bir fikir geldi gene ama yarina olsun farketmez
Su temaninLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Walpaperi bu
Backroundu da bu olsa
Fena olmaz degil mi
- - - Eklendi - - -
owww suleyman usta yetisemezse atacan usta kosuyor![]()
Teman Ekte..!!
şuan zamanınm yok kardeşim ilk isteklerini yaptım resim bile ekleymiyorum. Gerisini Atacan müsait ise yapar (-)İndirdim biraz kurcaladım.Kardeşim ben en güzeli bu işi ustalara bırakayım amatör ellerde bu program biraz şey olur gibime geliyor. En güzeli bilenler yapsın
Birde son olarak numaralar kısmında telefon simgesini S^3 teki gibi yeşil yapabilirmiyiz![]()
hakkin helal mi?

şuan zamanınm yok kardeşim ilk isteklerini yaptım resim bile ekleymiyorum. Gerisini Atacan müsait ise yapar (-)
Ben sadece uyardım seni Helallik alınacak verilecek durum yok ortada .
Sen konuşmalarınla başkalarına örnek oluyorsun Kimseyede benimle bu şekilde konuşma hakkını tanımıyorum..
![]()