Samsung Galaxy Ace s5830, Sony Xperia U ST25i,Sony Ericsson Xperia Ray,nokia 603mü???

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Penci Hoca

Penci Hoca

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy Ace s5830, Sony Xperia U ST25i,Sony Ericsson Xperia Ray,nokia 603mü???
Bunlardan hangisi daha iyi!!!
Fiyatlari en fazla 100 tl farkla hepside ayni...
Kafam karisik bi yardam!!!
Samsung Galaxy Ace s5830
Sony Xperia U ST25i
Sony Ericsson Xperia Ray
nokia 603
:hmmm

YawShack

YawShack

Üye
603 veya Ace al :oke:

Xperia u pek iyi değil
Aynı şekilde Ray de öyle

• Beğen
Tepkiler: cascı
YawShack

YawShack

Üye
Xperia ları fazla bilmiyorum ama tasarımları hiç iyi değil belki donanımlari kuvvetlidir ama popülarite olanlar o ikisi

• Beğen
Tepkiler: cascı
furkan176

furkan176

Üye
Bence ace yi başdan ele iyi telefon değil 603 de iyi telefon oyunla aram pek yok dersen bu güzel telefondur rayin ise ekranı küçük onun yerine neo v bakabilirsin eğer ekran sorun değilse,xperia u da ise hatırladığım kadarıyla 4 gb yeri vardı ve yükseltilemiyor bide sar değeri yüksek bence ekran problem değilse ray ama onun yerine neo v olabilir oyunla falan aram yok dersen 603 öneririm.

LifeAfterDeath

LifeAfterDeath

Üye
Biraz daha para koyup Neo V veya Wonder alabilirsin. 2.el temiz bulsan da olur :oke: Sonuçta Ace'in sıfırı 550-650 tl arası Wonder da 700-800 arası.

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
Ace hayatta alma pişman olursun:oke:603 fp telefonu oyunla fazla aran yoksa tercihin o olsun.xperia rayin ekranı biraz küçük oyunlarda sorun çıkarır:)u alma hem 1.60 sar değeri var hem 4gb hafıza yükseltilemiyor:kotu:biraz daha para ekleyip wonder almanı tavsiye ederim.alcatelin ot955 mi öyle bi modeli vardı ekran büyük 1.3ghz işlemci falan onu alabilirsin:good:bi de indirim bitti mi bilmiyorum 600tl ye düşmüştü n9 16gb:oke:

Penci Hoca

Penci Hoca

Üye
    Konu Sahibi
Basga yorum yapacak varmi???
Ekran kucuk olsada olur...
Interneti hizli olsun...
10-15 tane Guzel Oyun ve uygulamasi olsun yeter!!!

aleranol

aleranol

Üye
o zaman 603 sana uygun gözüküyor. Ancak arkadaşım eğer 999tlye çıkarsan n9 64gb alabilirsin indirimdeydi. 1500tllik tel 1000lira. Eğer okadar çıkamazsan ace i ele xperia u da çok aşırı sar değeri var. Ray de iyi değil :) 603 daha iyi

Penci Hoca

Penci Hoca

Üye
    Konu Sahibi
N9 16gb ile N9 64gb arasinda hafizadan basga ne fark var??
N9 16gb fiyati ne kadar...
Ve son sorumda özellikleri nedir...

İz[Mir]Kan

İz[Mir]Kan

Üye
603 iyidir ama oyun amacın varsa ele.Ace de android ama öyle oyun performansı vermez

CasuS_87

CasuS_87

Üye
Sonylerin sar değeri yüksek olduğu için önermiyorum :) Ama sorun olmaz diyosan Xperia u güzeldir ;) Ama bunların içinden 603 öneririm :good:

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
Nokia 603 al. Sana en uygunu o

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
güzel telefonda uygulama sıkıntı ya...

Yok 10 - 15 oyun yetermiş uygulamalarda gayet fazla . Zaten nette gezinecekmis ekranı büyük dayanıklı parlak çok hassas şık bence en uygunu 603

futbol123

futbol123

Üye
Xperia sola al hepsinden iyi indirimde şuan kaçırma derim

andezitt

andezitt

Üye
603 candır

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
603 arkadaşa en iyi telefon:good:470tl lik fiyat etiketine rağmen hd video kaydedebiliyor.1.3ghz hızında güçlü işlemcisi ve ram yemeyen bi sistemi var.512mb ram telefona fazlasıyla yetiyor:good:zaten symbianin derdi uygulama değil oyun:oke:arkadaş ta 15hd oyun yeter demiş ne gerek var başka telefona:)ayrıca cihazda güçlü bir gpu olan broadcom bcm2763 128mb var:good:bcm2727 32mb ye göre tam 4kat daha fazla performans sergiliyor:oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...