Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Telefon TavsiyesiSony Experia E vs Samsung Galaxy Ace ?
Sponsorlu Bağlantılar
master6699
Üye
Konu Sahibi
Sony Experia E vs Samsung Galaxy Ace ?
Fiyat sınırım 500 civarı ve beni uzun zaman idare edicek telefon arıyorum bu telefonları düşündüm sizce hangisi?
Bence xperia e daha iyi cunku tus kilidi task killer ozelligi var yani tus kilidi yapınca acık programlar kapanıyor ve telefonun sarzı daha az gidiyor.Birde oyun performansı olarak xperia e tercihimdir
_RYUK_
Üye
experia e nin pikselleri sayılıyor çok kalitesiz bir ekranı var
Bence xperia e daha iyi cunku tus kilidi task killer ozelligi var yani tus kilidi yapınca acık programlar kapanıyor ve telefonun sarzı daha az gidiyor.Birde oyun performansı olarak xperia e tercihimdir
ben sadece fikrimı söyledim o fiyata 0 tel almak yerine 2. El temiz bir cihaz almak daha mantıklı
fk555897
Üye
Bence Sony Xperia E al.
maskedboy
Üye
kardeş 600 liraya bu telefonlardan 4 kat daha iyi olan gm discovery alabilirsin bence bir düşün biraz daha bekleyip para biriktir ve bence gm discovery al
Diğer seçeneklere göre daha iyi bence, Xperia E.
Ama mantıklı olan bekleyip, para biriktirip GM Disc, almak. Ya da diğer yorumda da dediğin gibi 2.el almak.
- - - Eklendi - - -
Adreno 200 gpu mu kaldı bu devirde, bu telefonlardan başka... 500lirayı bunlara vermekle 500lirayı çöpe atmak arasında çok az fark var bence.
maskedboy
Üye
bence 500 lira veriyorsun ama hiç bir şey çalıştıramıyorsun ve oynayamıyorsun sadece 70-80 tl daha verip çok daha güzel bir telefon almak bence de mantıklı