Telefon Tavsiyesi Sony Experia E vs Samsung Galaxy Ace ?

Sponsorlu Bağlantılar

master6699

master6699

Üye
    Konu Sahibi
Sony Experia E vs Samsung Galaxy Ace ?
Fiyat sınırım 500 civarı ve beni uzun zaman idare edicek telefon arıyorum bu telefonları düşündüm sizce hangisi?

1-Sony Experia E - 519 TL
2-Samsung Galaxy Ace - 529 TL

Silinen Üye 2454346

Kapalı Hesap
Bence xperia e daha iyi cunku tus kilidi task killer ozelligi var yani tus kilidi yapınca acık programlar kapanıyor ve telefonun sarzı daha az gidiyor.Birde oyun performansı olarak xperia e tercihimdir :)

_RYUK_

_RYUK_

Üye
experia e nin pikselleri sayılıyor çok kalitesiz bir ekranı var

master6699

master6699

Üye
    Konu Sahibi
Bence xperia e daha iyi cunku tus kilidi task killer ozelligi var yani tus kilidi yapınca acık programlar kapanıyor ve telefonun sarzı daha az gidiyor.Birde oyun performansı olarak xperia e tercihimdir :)

Yorumun için teşekkür ederim. Oyun ve internet benim telefonda yapıcağım öncelikli şeydir zaten fotoğraf kalitesi ilgilendirmez beni.

- - - Eklendi - - -

Sence Ace mi peki ?

fk555897

fk555897

Üye
Bence Sony Xperia E al.

maskedboy

maskedboy

Üye
kardeş 600 liraya bu telefonlardan 4 kat daha iyi olan gm discovery alabilirsin bence bir düşün biraz daha bekleyip para biriktir ve bence gm discovery al

Invoke

Invoke

Üye

Diğer seçeneklere göre daha iyi bence, Xperia E.
Ama mantıklı olan bekleyip, para biriktirip GM Disc, almak. Ya da diğer yorumda da dediğin gibi 2.el almak.

- - - Eklendi - - -

Adreno 200 gpu mu kaldı bu devirde, bu telefonlardan başka... 500lirayı bunlara vermekle 500lirayı çöpe atmak arasında çok az fark var bence.

• Beğen
Tepkiler: maskedboy
maskedboy

maskedboy

Üye
bence 500 lira veriyorsun ama hiç bir şey çalıştıramıyorsun ve oynayamıyorsun sadece 70-80 tl daha verip çok daha güzel bir telefon almak bence de mantıklı

maskedboy

maskedboy

Üye
bence de o fiyata temiz 2. el telefon al ya da 70 tl ekleyip gm discovery alabilirsin

Üst Alt