Karşılaştırma Sony Xperia Z2 F/P Samsung Galaxy S5

Sponsorlu Bağlantılar

AndroidTR20

AndroidTR20

Üye
    Konu Sahibi
Sony Xperia Z2 F/P Samsung Galaxy S5
Arkadaşlar 24 Şubatta İki Markada Kendi Amiral Gemilerini Tanıttılar Ancak Şuandaki Bilgilere Göre;
Sony Xperia Z2 Fiyatı 822-999 Dolar Olacağı Tahmin Ediliyor Samsung Galaxy S5 İse Fiyatı 600-650 Dolar Olması Bekleniyor Böyle Olursa Vergileriyle Fln... Z2 Fiyatı 2500-2900 TL Arası Samsung Galaxy S5 2000-2500 TL Olur Ancak Birkaç Ay Sonra Samsung Galaxy S5 Her Galaxy Serisinde Olduğu Gibi Düşecek Eğer Düşerde Tahminimce 1800-1600 TL Arası Olursa Sizce Z2 Yerine S5 Tercih Edilirmi Z2 Donanımı Güçlü Olsada ?:çay:

ANIL

ANIL

Admin
Galaxy S5 çok fark olmasa bile daha güçlü bir işlemci kullanıyor. Ayrıca muhtemelen ülkemize yine oldukça güçlü yeni Exynos işlemci ile gelecek. Fakat donanım bir yere kadar. Samsung yazılım konusunda hala pek ilerleyebilmiş değil. TouchWiz sorun yaratabiliyor. Z2 oldukça iyi bir cihaz. Şimdilik Z2 daha ağır basıyor ama cihazları kullanıp deneyimlemek lazım.

Invoke

Invoke

Üye
Ben ikisi arasından kesinlikle Z2 derim.

• Beğen
Tepkiler: Pikkaccu

MaxipmaN

Üye
Galaxy S5 çok fark olmasa bile daha güçlü bir işlemci kullanıyor. Ayrıca muhtemelen ülkemize yine oldukça güçlü yeni Exynos işlemci ile gelecek. Fakat donanım bir yere kadar. Samsung yazılım konusunda hala pek ilerleyebilmiş değil. TouchWiz sorun yaratabiliyor. Z2 oldukça iyi bir cihaz. Şimdilik Z2 daha ağır basıyor ama cihazları kullanıp deneyimlemek lazım.
ülkemize snapdragonla gelmeyecek mi :blink:

0MG90

0MG90

Üye
İkisi arasından Z2. Galaxy S serisi almam hayatta.

blacktalon

blacktalon

Üye
Ben ikisini de almazdim 2500-3000tl ne demek yav yakinda 5000-6000tl olacak sen buna ucak motoru da koysan telefondur nihayetinde araba almak daha iyi

• Beğen
Tepkiler: Invoke

Üst Alt