Gps Konum Bulma Sorunu (FP2 ile düzeldi sanmıştık)

Sponsorlu Bağlantılar

Polymath

Polymath

Üye
    Konu Sahibi
ben şunu farkettim ne kadar doğru bilmiyorum ama öyle.tl veya internet pakedim olduğunda konumumu çok rahat buluyor, ama hiçbir harcama yapmıyor.tl veya internet pakedi olmadığında bulmuyor bile.internet çevrimdışı bu arada.saçma ama çok defa şahit oldum ben

Önemli olan internetsiz. :S Çok sinirime gidiyor bu nokia. Şuandada wifi sorunu yasşıyorum. Hep sorun var ya. Dediğim gibi SORUN YAŞAYAN ARKADAŞLARIM. NOKİAYI ARAYIP BELİRTMENİZİ İSTİYORUM.

PYTHONs

Üye
Bemde gayet stabil ve açar açmaz konumu mu otomatik buluyor. Telefon modelim Nokia C6-01

23palulu23

23palulu23

Üye
internetli mi buluyor internetsiz mi ?

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Gps i internetsiz kullanmaya çalışıyorsanız cihazı sabit tutmanın size pek bir faydası olmaz. Mümkün olduğunca hareket halinde denerseniz daha rahat bağlanır. Malum eskiden gps sinyalini yakalamak için cihazı havada 8 şeklinde gezdirmek gerekiyordu. Şimdi mobil internet yüzünden buna gerek olmuyor belki ama mobil veri kapalıyken hakeret ettirmek gerekebiliyor. Tabi cihazınızda konu içerisindeki yöntemleri uygulamanıza rağmen halen gps i kullanamıyorsanız Polymath in dediği gibi Nokia ile iletişime geçip sorunu belirtiniz ;)

• Beğen
Tepkiler: serdar_gs
Scuderia.

Scuderia.

Üye
bende Nokia 701 var mobil veri olmadanda buluyor konumumu hemen mobil veri olsada yani fark etmiyor bende intenet paketimde var mobil veriyi kapıyorum yinede hemen buluyor sorunum yok çok şükür..

sancakta

sancakta

Üye
n8 uyduya baglanamiyor ayni sorun
uydu aramatan belleri kirildi cihazin

metinakrep

Üye
bende n8 ve 701 var açık alanda 1-2 dakika içinde çok rahat buluyor sorun yok

aslankaplants

aslankaplants

Üye
Arkadaşlar bende de 1–2 dkya buluyo e7 de

- - - Eklendi - - -

İntenetsiz 1–2 bazen 3–4dk stüdyoyu
internetle anında bulutu

Metin MF

Metin MF

Üye
Konumumu nasıl bulabilirim

aslankaplants

aslankaplants

Üye
aliosman166

aliosman166

Üye
tümleşik gps
yardımlı gps
wifi/ağ
bu üç seçenek seçili olsun çabuk bulur..

u_cosar

u_cosar

Üye
arkadaşlar gps in daha iyi bulması için gps sunucusu ekleyebilirsiniz ben şahsen ekledim ve olumlu sonuç aldım

Polymath

Polymath

Üye
    Konu Sahibi
gps sunucusu sanırım supl.google.com gibi demek istediğin sanırım. Buda internetle alakalı. İnternetsiz bulması önemli. fp2 de umarım düzelir

aslan34-

Üye
2 senedir Nokia N8'i çoğu uygulamasıyla sorunsuz kullanıyorum. Özellikle navigasyonu çok düzgün ve kusursuz çalışıyordu. Telefonumu olabildiğince güncel tutmaya çalışıyorum fakat son bir kaç aydır ne navigasyonu ne de gps'i kullanan foursquare gibi uygulamaları kullanamıyorum. Garanti kapsamında servise de yolladım ancak sorunum düzelmedi. Eskiden heryerde dağda bayırda çılgın gibi çalışan navigasyon şimdi tüm konumlama yöntemlerini ayrı ayrı ve birlikte seçmeme rağmen çalışmıyor. Önceki cevaplara baktığımda da soruna bir çare bulunamamış gibi görünüyor. Buradaki yazıları da henüz okudum ve yarın ilk iş nokia'yı arayıp durumu bildirmek olacak, bu sorunu sadece benim yaşamadığıma sevindim umarım çaresi üretilir.

• Beğen
Tepkiler: Polymath

maklube

Üye
Bende fotograf cekince cekilen konum yazmiyor artik belle c6-01

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Bende fotograf cekince cekilen konum yazmiyor artik belle c6-01

Kamera / ayarlar dan gps konum bulmayı kapatmamışsanız mobil veri açık olduğunda rahatlıkla yazacaktır. Mobil veri kapalı olduğunda gps bilgisi alamama sorunundan dolayı yazamayabilir. Eğer farklı bir sorun olduğunu düşünüyorsanız Nokia Suite ile yazılımı yeniden yükleyebilir veya Cfw ve flash bilginiz var ise cfw kullanarak da deneyebilirsiniz.

66bozoklu66

Üye
aynen yaa Internet yada tl olduğunda hemen buluyo olmayınca bulmuyo :(

Polymath

Polymath

Üye
    Konu Sahibi
ARkadaşlar sorun var belliki bir çok kişide. Bu sorunun çözümüde forumda yok. Birazda elinizi siz taşın altına sokunda milletten birşey beklemeden arayın nokiayı bildirin sorunu. Ben bildirdim.

Nokiayı arayıp Sorunu bildirenler ben bildirdim diye cevap atarsa konuya. Konu sayfasına isimlerini yazabilirim.

tufless

tufless

Üye
Ya arkadaşlar denmiş nokia hesaba giriş yapın diye , ben farkettim nokia hesaba giriş apamıyorum , üyeliğim var fakat giriş yapılmıyo 1 2 dakika bağlanıyo diyo sonra bağlantı yok diyo hata veriyo sizlerdede böyle sorun var mı

Üst Alt