Gps Konum Bulma Sorunu (FP2 ile düzeldi sanmıştık)

Sponsorlu Bağlantılar

bhdr-kr

bhdr-kr

Üye
Arkadaşlar konu hakkında biraz araştırma yaptım güneşteki patlamalar yüzünden kaynaklanıyormuş sorun.Bu patlamalar sırasında oluşan bir etken uydu ile gps cihazları arasındaki iletişimi etkiliyormuş.Uzun bir süredir gps cihazlarında konum bulma sorunu yaşanıyormuş.Bende 701'de bu aralar sorun yaşamaktayım umarım kısa sürede düzelir.

Polymath

Polymath

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar konu hakkında biraz araştırma yaptım güneşteki patlamalar yüzünden kaynaklanıyormuş sorun.Bu patlamalar sırasında oluşan bir etken uydu ile gps cihazları arasındaki iletişimi etkiliyormuş.Uzun bir süredir gps cihazlarında konum bulma sorunu yaşanıyormuş.Bende 701'de bu aralar sorun yaşamaktayım umarım kısa sürede düzelir.

Umarım öyledir ama arkadaşım diğer modellerde neden sorun yok ? Sorunu olmayan arkadaşlarda yazıyor buraya. Uydular telefon mu seçiyor? :)

ThreeDi

ThreeDi

Üye
Bende de aynı sorun vardı hocam sonradan telefona downgrade yaparken telefonun entegresini yaktım kurtardılar telefonu.Şimdi telefon 15-20 saniyede konumu tam olarak buluyor internet olmadan.Zaten internetten bağlanırsam en az 300metre içindeki konumu buluyor ama uydudan tam yeri buluyor.

Polymath

Polymath

Üye
    Konu Sahibi
Bende de aynı sorun vardı hocam sonradan telefona downgrade yaparken telefonun entegresini yaktım kurtardılar telefonu.Şimdi telefon 15-20 saniyede konumu tam olarak buluyor internet olmadan.Zaten internetten bağlanırsam en az 300metre içindeki konumu buluyor ama uydudan tam yeri buluyor.

Asıl internetten tam konum buluyor yanlışın var. :) Ben yardımsız bulayım diyorum 2 km ötede gösteriyor. İnşallah FP2 de bu durum düzelir.

yunus_ 123

yunus_ 123

Üye
biraz önce nokıa destek hattını aradım durumu anlattım.. önce konumlama yöntemlerinde hepsini açın ve konumu bulmasını bekleyin bulunca yine konumlama yöntemlerinden sadece tümleşiği secin ve tekrar konum bulmasını bekleyin dedi. ki bu ilk seferde 45 dk yı bulabilir diyo.. daha sonra kısa sürede bulacakmıs yerimi . bunlarda olmazsa servise vermemi istedi . servisede veren fakat aynı sorunu devam eden arkadaslarımda var dedm sonra nokıa ya mail atmamı sürüm iyileştirme için talepte bulunmamı istedi.. ki tek çare o kaldı

achambo

achambo

Üye
biraz önce nokıa destek hattını aradım durumu anlattım.. önce konumlama yöntemlerinde hepsini açın ve konumu bulmasını bekleyin bulunca yine konumlama yöntemlerinden sadece tümleşiği secin ve tekrar konum bulmasını bekleyin dedi. ki bu ilk seferde 45 dk yı bulabilir diyo.. daha sonra kısa sürede bulacakmıs yerimi . bunlarda olmazsa servise vermemi istedi . servisede veren fakat aynı sorunu devam eden arkadaslarımda var dedm sonra nokıa ya mail atmamı sürüm iyileştirme için talepte bulunmamı istedi.. ki tek çare o kaldı

flashtan sonra kullanmadım gps i bunu deniyim

karabay1905

Üye
nokia 500 var dışarda tak diye buluyor sorun yok :D

Polymath

Polymath

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar 45 dk ne ya ? Diğer telefonlar 45 dk mı buluyorda size öyle saçmalamış servis. Sorun olduğu belli fp2 de düzeldimi bilmiyorum flash atmadan öğrenemeyeceğim. Navifirmden uygulamayı çekti malesef nokia. YEniden sorunlar gidince flash atıp kontrol edeceğim..

kuzeypoyraz_22

Üye
Arkadaşlar 45 dk ne ya ? Diğer telefonlar 45 dk mı buluyorda size öyle saçmalamış servis. Sorun olduğu belli fp2 de düzeldimi bilmiyorum flash atmadan öğrenemeyeceğim. Navifirmden uygulamayı çekti malesef nokia. YEniden sorunlar gidince flash atıp kontrol edeceğim..

nokia 603 fp2 yüklü ve sorun hala var artık sürüşte hiç bulmuyo

- - - Eklendi - - -

bunun başka bi çözümü olmalı sanki gps modülü bozuldu doğru çalışmıyo

- - - Eklendi - - -

Polymath

Polymath

Üye
    Konu Sahibi
nokia 603 fp2 yüklü ve sorun hala var artık sürüşte hiç bulmuyo

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

Sanırım flash atmadın sende. Güncelleme tekrar gelince flash atacağım navifirme düşünce yazılım. Ozaman kesin sonuç alabiliriz. Üstüne kurduğumuz için etki etmemiş olabilirr

kuzeypoyraz_22

Üye

Sanırım flash atmadın sende. Güncelleme tekrar gelince flash atacağım navifirme düşünce yazılım. Ozaman kesin sonuç alabiliriz. Üstüne kurduğumuz için etki etmemiş olabilirr

flash attım yine olmadı arkadaşım

yunus_ 123

yunus_ 123

Üye

kim kurtardı entegreyi servise mi verdn anlamadm :) eğer öle bişi varsa bizlerde flashlarken cihazın bişeyne zarar vermiş olabiliriz

- - - Eklendi - - -

45 dk ilk bulma için geçerli diyo.. sonra kısa sürede bulur. -muş

kuzeypoyraz_22

Üye
  • Beğen
Tepkiler: yunus_ 123
kocasahin

kocasahin

Üye
Arkadaşlar C6 01 kullanıyorum bu güne kadar bütün güncellemelerimi pc den yaptım heck falan anlamam ama belleyi güncellemeden öncede hafıza kartımı yapılandırmıştım hiç bir sorunda yaşamdım ki nevigasyonu bayada sık kullanıyorum özellikle şehir içinde çok kullanışlı saygılar

Polymath

Polymath

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar C6 01 kullanıyorum bu güne kadar bütün güncellemelerimi pc den yaptım heck falan anlamam ama belleyi güncellemeden öncede hafıza kartımı yapılandırmıştım hiç bir sorunda yaşamdım ki nevigasyonu bayada sık kullanıyorum özellikle şehir içinde çok kullanışlı saygılar

bizim telefonlarımızda sorun var:( konum bulamiyor malesef. Nokia içine etti.

aslanbaris

aslanbaris

Üye
bende c6 01 var bulamıyor çevrim içi de bulamadı ama wifi ile bağlandığında buluyor ama netsiz 15 dk sonra buldu
Ayrıca geçenlerde downgrade yaptım anna da iken 1 dk içinde buldu internetsiz ama tekrar belle flashladım anna amatör geldi biraz (Gps hariç)

Nuri_34

Nuri_34

Üye
bendede aynı surun var yarım saatte buluyor bulsa bile 600 m içinde gösteriyor resmen kaybuldum bakkala çakkala sorarak buldum amk

Polymath

Polymath

Üye
    Konu Sahibi
Geçen gün gördüm. Nokia reklamını yapıyordu internetsiz Gps ile çevrimdışı yolunuzu bulun diye. Ne kadar sövsek az da neyse

• Beğen
Tepkiler: aslanbaris
aslanbaris

aslanbaris

Üye
aynen ya onu bende gördüm xD

Üst Alt