Gps Konum Bulma Sorunu (FP2 ile düzeldi sanmıştık)

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 2000119

Silinen Üye 2000119

Kapalı Hesap
Aynı sorun bende de var (Nokia 603) mobil veri ile her halükarda buluyor ancak tümleşik gps ile bende de bulamıyor. 1 hafta önce hard format atmıştım ( flash falan hiç atmadım ) harita ihtiyacım yok ancak formattan 4 gün sonra haritaya girdiğimde tümleşik gpsin bulması 2dkyı geçmedi sanırım. Ancak şuan denediğimde yine bulmuyor :)

Bundan 1 ay kadar önce Nokia ile iletişim geçmiştim, Müşteri hizmetlerine böyle bi genel olduğunu vs. söyledim (Hatta yine bu konunun adresini vermiştim :) ) ancak Nokia'nın hatayla ilgili bi bilgi vermediğini söyledi ve bana tümleşik gps kullanımında konum bulma 45dkyı bulabileceğini tekrar denememi ve bulmazsa Nokia servise göndermemi söylemişti (Cihazda arıza olabilir diye ) ancak göndersem de bişe değişmeyeceği için öyle bi ihtiyaç duymadım :)

Yeni güncelleme gelirse umuyorum düzelir.

Polymath

Polymath

Üye
    Konu Sahibi
oha deseydın 45 dk mi? Bana oyle demediler. Sallamışlar. Ulan deseydın:D Bundan önce guncelleme gelmeden önce neden hemen buluyordu yada sorunu olmayan arkadasların teli ndn hemen buluyor. Tobe tobe bunlar adami katil eder.

Silinen Üye 2000119

Silinen Üye 2000119

Kapalı Hesap
oha deseydın 45 dk mi? Bana oyle demediler. Sallamışlar. Ulan deseydın:D Bundan önce guncelleme gelmeden önce neden hemen buluyordu yada sorunu olmayan arkadasların teli ndn hemen buluyor. Tobe tobe bunlar adami katil eder.

Ben telefonu direk fp1 olarak kullanmaya başladığım için biraz cahil kaldım onun yanında :) :) adam max. 45 dk deyince sus pus oldum diyecek bişe bulamadım :D ayıkırlar da düzeltirler inş. bi ara :D

Bessonnitsa

Bessonnitsa

Üye
Arkadaşlar konu başlığını görür görmez benim GPS'i açtım ve konum aramaya başladı. Tüm yorumları tek tek okudum bitti hâlâ konum arıyor! Tüm yorumları okudum demişken bende yorum yapayım dedim; "Nokia artık seni beni onu bizi sallamıyor. Kafasına göre cihaz üretip kafasına göre ayar koyup postalıyor. Servise gidincede kullanıcı kaynaklı sorun ayağı yapıp gönderiyorlar." Herkese başarılar diliyorum ...

h.ozdemir09

Üye
telefonum 603. Benimki internetsiz konumumu buluyor 20 metrelik bir hata payı var şimdi tekrar denedim hatasız buldu

punisher123

punisher123

Üye
açık alanda anında buluyor neredeyse :/ kapalı alanda benimkide biraz sürüyor..

tufless

tufless

Üye
Arkadaşlar nokia hesabına giriş yapamıyorum neden ?

SheFy

SheFy

Üye
benin 603 te bulmuyor artik fp1 kurduktan sonra kullandim 1 ay falan konum buluyordu/ simdi hic bulmuyor

Polymath

Polymath

Üye
    Konu Sahibi
Sorunu olan arkadaşlar. Nokia yı arayıp sıkıştırırsa belki bir umut sesimizi duyurabiliriz. Güncellemeyle düzeltilir Umarım fp2 de. Yoksa nokia az küfür az beddua yemez.

kuzeypoyraz_22

Üye
peki şu fp 2 ne zaman gelecek arkadaşlar bilen varmı?

Polymath

Polymath

Üye
    Konu Sahibi
yakında gelcek. 1 2 haftaya tahminimce.

NUD

NUD

Üye
Sıkıntı Cep telefonlarından kaynaklanmıyor. Türkiyenin garibim sadece Türksat1 uydusu olduğu için cep telefonlarının uydudan gelen GPS sinyalini yakalaması zorlaşıyor. Aynı cep telefonlarında avrupa ülkelerinde daha randımanlı sonuç alınılabiliyor.

MaxipmaN

Üye
telefonun sorunu değil bu

Dereck

Dereck

Üye
Ben N8 kullanıyorum 1-2 hafta önce aynı sorun bendede vardı hemen cevap geliyordu ama bulduğu konum 3 kilometrelik bir alan içinde çıkıyordu tam nokta göstermiyordu. Şimdilerde sorun düzeldi bencede uydularla alakalı..

Polymath

Polymath

Üye
    Konu Sahibi
ARkadaşlar uydularla alakası yok. Sorun cep telefonlarında veya yazılımsal. Açıklamalarımı okursanız ne dediğimi anlarsınız.

Eğer uygu ile sorun olsaydı diğer 1. nesil telefonu olan arkadaşların telefonlarındada sorun olurdu.

carbon_o7

carbon_o7

Üye
C7 sorunsuz direk buluyorr :)

Polymath

Polymath

Üye
    Konu Sahibi
C7 sorunsuz direk buluyorr :)

Demekki Uydularda değilmiş sorun. :D ya bugün daha terastayım 5. kat. aratıyım dedim 3 km ötede buldu konumumu. Ya havle. Bu nokia telefon sahibi olmak demek sabırlı olmayı öğrenmek demektir.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
öncelikle haritalarda çevrimiçı bulmanız gerek konumunuzu

Polymath

Polymath

Üye
    Konu Sahibi
[ENGİN];5202418' Alıntı:
öncelikle haritalarda çevrimiçı bulmanız gerek konumunuzu

Alakası yok engin bey. ağabeyimde c601 var internetsiz hatasız 5 saniyede konum buluyor. Bunu nasıl açıklayacaksın ? :) Bırak c601 i arkadaşta e72 var onunla bile karşılaştırdım :)

Üst Alt