Silinen Üye 2000119
Kapalı Hesap
Aynı sorun bende de var (Nokia 603) mobil veri ile her halükarda buluyor ancak tümleşik gps ile bende de bulamıyor. 1 hafta önce hard format atmıştım ( flash falan hiç atmadım ) harita ihtiyacım yok ancak formattan 4 gün sonra haritaya girdiğimde tümleşik gpsin bulması 2dkyı geçmedi sanırım. Ancak şuan denediğimde yine bulmuyor 
Bundan 1 ay kadar önce Nokia ile iletişim geçmiştim, Müşteri hizmetlerine böyle bi genel olduğunu vs. söyledim (Hatta yine bu konunun adresini vermiştim
) ancak Nokia'nın hatayla ilgili bi bilgi vermediğini söyledi ve bana tümleşik gps kullanımında konum bulma 45dkyı bulabileceğini tekrar denememi ve bulmazsa Nokia servise göndermemi söylemişti (Cihazda arıza olabilir diye ) ancak göndersem de bişe değişmeyeceği için öyle bi ihtiyaç duymadım
Yeni güncelleme gelirse umuyorum düzelir.

Bundan 1 ay kadar önce Nokia ile iletişim geçmiştim, Müşteri hizmetlerine böyle bi genel olduğunu vs. söyledim (Hatta yine bu konunun adresini vermiştim
) ancak Nokia'nın hatayla ilgili bi bilgi vermediğini söyledi ve bana tümleşik gps kullanımında konum bulma 45dkyı bulabileceğini tekrar denememi ve bulmazsa Nokia servise göndermemi söylemişti (Cihazda arıza olabilir diye ) ancak göndersem de bişe değişmeyeceği için öyle bi ihtiyaç duymadım
Yeni güncelleme gelirse umuyorum düzelir.
Bundan önce guncelleme gelmeden önce neden hemen buluyordu yada sorunu olmayan arkadasların teli ndn hemen buluyor. Tobe tobe bunlar adami katil eder.