benim 2 sokak aşagıda gösteriyodu yinede şükür![]()

diğer şikayetçi olanlar c7 , c6-01 ve n8 sahipleri. bizde de FP1 yok.ona mahsuben yorumumu yaptımkonuyu iyice okudum merak etme.yanlız şöyle birşey var. telefondaki toplu taşıma uygulamasını kaldırmanızı öneririm.sorun yapabiliyor.haritaların stabil çalışmasında hatta konum bulmasında. bu da benden bir anektod olsun.uygulayın
![]()
?peki bu toplu tasımayı nasıl kaldırcz anlatırmısın. üzerine basılı tutunca sil secenegi çıkmıyo?
peki sorun güncelleme sonrasındaysa haritaların 3,8 sürümünü yada şuankinden bir önceki sürüm neyse artık onu kursak sorun çözülmez mi ?ARkadaşlar fp1 gelmeden önce telefonumla hareketli veya hareketsiz rahatça telefonum konumumu buluyordu açık alanda. Ama gelen güncellemelerden sonra artık konum zor buluyor. Bulsa bile tam yerinde değil. Hareketli araba içinde iken hiç bulamıyor konumu.
Böyle bir sorun yaşayan var mı ? Yoksa bir ayarı mı var ben bilmıyorum. Internete bağlamadan konum bulmayı dıyorum bu arada.
Not: İki tane 603 de denenmiştir.
Şuana kadar sorun bulunan telefonlar: 603, c601, e6
Bulunduğunuz ortamdaki 20-30 cmlik beton tavan bile tümleşik gps in çalışmaması için yeterlidir. Örneğin Piranha navigasyon cihazımız bina içinde kesinlikle konum bulamıyor, ne cam dibi ne de camdan dışarı çıkartmak kar etmiyor o derece. Ama C6-01 ile mobil veri kapalıyken bile şebeke tabanlı bağlantı sayesinde yakın sonuş alabilirsiniz. 300-500 mt içerisindeki yerinizi gösterdiğinde şebeke bağlantısı kullanıp baz istasyonundan yerinizi tespit eder![]()
Açık alanda bulmuyor sorun orda. Güncelleme öncesi ve sonrasınıda ayırt edebilecek kapasitedeyiz çok şükür. Ağabeyimde ve bende 603 var. İkisindede konum bulmuyor lanet. Nokiayı arayıp söyeleyeceğim. Benim gibi sorunu olanlarda ararsa sevinirimn8 dede aynı sorun var. symbian = sorun.
fakat mobil veri açıkken hakkını yememek lazım.
Mobil ve wifi olmadan bulması gerek. Ben nokia yı arayacağım. Eğer sorun olan arkadaşlarım bunu nokiaya bildirirse. Ne kadar çok kişi bildirirse üst yönetime okadar gitme şansı var. Lanet olası nokianın bundan haberi yok belkide
KArdeşim zaten biz açık alanı kastediyordukAçık alanda bulmuyor sorun orda. Güncelleme öncesi ve sonrasınıda ayırt edebilecek kapasitedeyiz çok şükür. Ağabeyimde ve bende 603 var. İkisindede konum bulmuyor lanet. Nokiayı arayıp söyeleyeceğim. Benim gibi sorunu olanlarda ararsa sevinirim
Yazdığım yazı senin sorunun kadar diğer arkadaşların sorunlarıyla da ilgiliydi arkadaşım
Dedimlerim ona çinçe gibi geliyordu sanırım.
ADamın önerisine bakın. Bir önceki sürüme dönün isterseniz.
Dün dışarıda da denedim. C6-01 mobil veri kapalı 3-4 saniyede buldu yeri![]()
Ah eski günler bendede öyleydi. Nokia içine etmeden önce :dpil tasarruf modu açık olsa veya pil koruma programı yüklü olsa diyeceğim ki gps i çalıştırmıyor, engelliyor ama yoktur değil mi öyle bir program?
bende daha önce güç tasarrufu açık olmadığı halde bir batarya programı flash dahil birçok şeyi kapalı tutuyordu. program arka planda çalışmıyor görünse de telefona yüklü olduğu sürece sistemle birlikte çalıştığı için herşeyi kısıtlıyordu. böyle bir program varsa onu kaldırıp dene istersen![]()
Her ihtimali bende gözden geçirdim ama boş 
Nokia C6-01'im var ve Belle yüklü. Bende de son 1 aydır aynı problem var. Muhtemelen Haritalar programından kaynaklanıyor. Dün akşam 1,5 saat boyunca telefonu hareketsiz bir şekilde balkonun mermerinde bıraktım ama maalesef konum bulamadı.
Bendeki versiyon bilgileri şöyle:
v 3.08 11wk47 b04
Map version 0.2.46.103
Konumlama yöntemlerinde sadece Tümleşik GPS işaretli. Yardımlı GPS'i seçtim, Toplu Taşıma'yı da kaldırdım yine bulamadı.