Gps Konum Bulma Sorunu (FP2 ile düzeldi sanmıştık)

Sponsorlu Bağlantılar

Polymath

Polymath

Üye
    Konu Sahibi
fp1 gelmeden once boyle bir sorun yoktu ama bazi c601 teli olan arkadaslardada olması bunun fp1 den değilde harita guncellemelerinden olabileceği aklima geliyor. agabeyime de 603 aldim ondada aynı sorun var

MersinNewYork

MersinNewYork

Üye
n8 de dibine kadar buluyor bir sorun yok

- - - Eklendi - - -

n8 de dibine kadar buluyor bir sorun yok

tempestshine

tempestshine

Üye
internetsiz yavaş bulması normal diyorsunuz ama dün telefonu konum bulmaya bastım.hiç abartmıyorum tamı tamına 1 saat boyunca konumu bulmaya uğraştı.bir saatin sonunda yine de bulamadı.bende sonunda kapattım.

Barış Grc

Barış Grc

Üye
Telefonum C7 bende 5 saniyeyi geçmeden bulunduğum konumu buluyor, şebeke kapalıyken. :)

Polymath

Polymath

Üye
    Konu Sahibi
603lerde daha cok gibi bu sorun. Nokiayayi aramak lazim. Onlarda iletsin

akinorta

Üye
az önce evde yani kapalı alanda internetsiz bir anda (ne 3g var ne de wifi) 3sn de konumu buldu

Polymath

Polymath

Üye
    Konu Sahibi
az önce evde yani kapalı alanda internetsiz bir anda (ne 3g var ne de wifi) 3sn de konumu buldu

Anladım. Sorun 2. nesillerde olabilir ama c6 01 de yaşayanlarda var bu sorunu. Bende ve abimde 603 var. İkisindede denedim. Sorun var. Zaten çoğu arkadaşta sorun olduğundan batsetmiş

tempestshine

tempestshine

Üye
ayarlar>konumlama>konumlama yöntemleri>yardımlı gps yaptım.ilk önce wifi açtım buldu wifiyi kapatıp denedim saniye de buldu

akinorta

Üye
yardımlı açık olmalı

Polymath

Polymath

Üye
    Konu Sahibi
yardımlı açık olmalı

Bluetooth hariç tüm yardımlar açık. Önemli olan internetsiz bağlanması. Bu önceden sorunsuzdu ama fp1 den sonra gelen güncellemeler bunu bozdu.

ayarlar>konumlama>konumlama yöntemleri>yardımlı gps yaptım.ilk önce wifi açtım buldu wifiyi kapatıp denedim saniye de buldu

Önceki konumu bulduğundan hafızada kalmıştır. Haritaları kapatınca arka planda çalışır durumda kalıyor. Appstopla hepsini kapat tekrar dene. Aynı şekilde bendede oluyor ama apptopdan kapatınca sonrasında bulmuyor

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
toplu taşıma kaldırmak istiyorum ama yüklemelerde görünmüyor ki..telefonda var ama kaldırma yöneticisinde görünmütyor...adı farklı mı geçiyor acaba..c6-01..

harita uygulamalarını tekrar yükle 3.9.9.5 sürümünü. telefon hafızasında
2003deae_uninstall.sisx adlı bir dosya olacak. oradan toplu taşımayı iptal edebilirsin

soyluozcan

Üye
Arkadaşlar aynı sorun bende de oluyor. Ayarlardan Nokia oturumunu açmanız gerekiyor. Nokia oturumunu açtığınızda anında bulacaktır.

sero58

Üye
Kardeş aynı sorun vardı bendede dün akşam ovi de dolaşırken harita güncellemesi olduğunu farkettim onu yaptıktan sonra kapalı açık ortam farketmeden 3 sn de buluyor artık

Polymath

Polymath

Üye
    Konu Sahibi
o guncellemeyi bende yaptm ama dikkat edin ben internetsz baglantidan bahsediyorum.

• Beğen
Tepkiler: yunus_ 123

kuzeypoyraz_22

Üye
nokia 603 aynı sorun var arkadaşlar

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar aynı sorun bende de oluyor. Ayarlardan Nokia oturumunu açmanız gerekiyor. Nokia oturumunu açtığınızda anında bulacaktır.

değişen bişey olmadı

sero58

Üye
Kardeş valla ben internetsiz deniyorum dediğin gibi oluyor şebeke tbanlı gps işaretli değil zaten

Polymath

Polymath

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş valla ben internetsiz deniyorum dediğin gibi oluyor şebeke tbanlı gps işaretli değil zaten

Anlamadım. Şebeke tabanlı işaretli değilken buluyor mu konum ? bende bluetooth harıc tum yardımlar açık. Benim için onemlı olan hiçbir şekilde net bağlantısı olmadan konumumu bulması. Benim telefonumda fp1 geldikten sonra veya harıta güncellemelerınden sonra, anında tak dıye konup bulup arabada gıderken yolu yuzde 90 dogrulukla takıp eden gps, bozuldu. Lanet olsun nokiayaya

Üst Alt