Gps Konum Bulma Sorunu (FP2 ile düzeldi sanmıştık)

Sponsorlu Bağlantılar

tempestshine

tempestshine

Üye
benim kapalı alanda bulması 2 dakikayı buluyor.açık ortamda hemen buluyor.

kuzeypoyraz_22

Üye
nokia gps i bozdu

kuzeypoyraz_22

Üye
Kardeş aynı sorun vardı bendede dün akşam ovi de dolaşırken harita güncellemesi olduğunu farkettim onu yaptıktan sonra kapalı açık ortam farketmeden 3 sn de buluyor artık

o güncellemeyi ben bulamadım resmen gps bozuldu

CcezaA

Üye
603 sorun yok internetle baglanıyorum onla alakalıdır

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Valla ben şimdi konuyu görünce baktım açtım haritaları yaklaşık 10-15 saniyede konumumu buldu geçende sürüş kısmında doğru bir şekilde navigasyondan faydalandım.

Polymath

Polymath

Üye
    Konu Sahibi
fp1 e gectiniz mi? Yada haritalarn tüm güncellemeleri yapilimi ve netsiz baglantidan bahsedyrz. Elimde 2tane 603 var ve ikisnde de konum bulmuyor netsiz bulsa bile 300m uzakta buluyor. Ne yapiyor bu lanet nokia. Fp1 dn once boyle bir sorunum yoktu

SheFy

SheFy

Üye
fp1 e gectiniz mi? Yada haritalarn tüm güncellemeleri yapilimi ve netsiz baglantidan bahsedyrz. Elimde 2tane 603 var ve ikisnde de konum bulmuyor netsiz bulsa bile 300m uzakta buluyor. Ne yapiyor bu lanet nokia. Fp1 dn once boyle bir sorunum yoktu

Aynı sorun bnm 603 de de var her zaman yapmıyor ama bazen 300 metre içindeki konumum diyor alakasız yerde gösteriyor konumu. Foto etiketleme 3 sn haritalarda görünüyor doğru bi şekilde ama konum yanlış yerde gösteriyor

Polymath

Polymath

Üye
    Konu Sahibi
dedigim gibi bu sorun bir cok kişide vardir. Sorun olan olmayan arkadaşlar destek cikarsa nokiayi arayip sorunu bildiririz onlarda ust merciilere gidebilir. Onlarda guncelleme getirebilir.

• Beğen
Tepkiler: yunus_ 123
serdar_gs

serdar_gs

Üye
Uzun bir süredir fp1 zaten haritalarda da gelen bi güncelleme yok ve çevrimdışı kullanıyorum bendede bi ara tam konumu bulmamıştı ama çok nadir genellikle hep konumumu buluyor öyle 300 metre falan hiç olmadı zaten :ehe

Konum aranırken telefonu bir iki sallayın ama yinede dediğiniz gibi bazen tam net konumu bulmuyor.

arslanla

arslanla

Üye
Benim 2 saniyede buldu internetsiz c7...

ID68

Üye
benim tel de 603 kardeş kafaya eserse buluyor esmezse bulmuyor aslında dediğin gibi buna yeni bi gps güncellemsi lazım değir marka telefonlarda bile var utanıyorum yani o kadar para veriyorsun gps dandik bişey çıkıyor

tempestshine

tempestshine

Üye
arada bir sorunlu oluyor.örneğin bizim evin yan tarafındaki sokakta gibi gösteriyor.

23palulu23

23palulu23

Üye
benim telde reis cfw yüklü maşallah 5 sn sürmüyor nazar değmez inş.

Ben gps info programı kullanıyorum kolaylık oluyo bayağı öneririm

Polymath

Polymath

Üye
    Konu Sahibi
genel olarak sorun 603lerde. Guncelleme bekleyecegiz mecburen

tempestshine

tempestshine

Üye
Benim bu sıralar baya iyi.Bugün Şirintepe'den Çarşı'ya kadar navigasyon ile sürdüm.

Metin MF

Metin MF

Üye
bende Navitel'de ilk önce Atlas Okyanusu'nda, sonra Mısır'da ve ondan sonra Akdeniz'de gösterdi. Neden böyle oluyor anlamadım

lazkopatttttt

Üye
ya arkadaşlar sizde yine buluyorda geç buluyor benim n8 konumlama yöntemlerinde tümleşik ve yardımlı gps seçeneği bile yok nasıl yapacam onları bi yardımcı lütfen telin sürümü kurtulmuş 40 final

majorty

Üye
güncellemeden sonra demişsin.
fp1 güncellemesinden sonra mı?

punisher123

punisher123

Üye
Bugün benim 603te denedimde,sorunsuz buldu hemen,evdeydim tam olarak buldu sapmasız. ama arabada fln nasıldır bilmiyorum.

Üst Alt