Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
T.C.K v2 Belle İçin Açılış Animasyonları Oylaması
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Silinen Üye 94869
Kapalı Hesap
Konu Sahibi
Yalnız açılış animasyonunun boyutu çok büyük olmamalı yoksa telefonu çok kasar. Haberiniz olsun
Yeni anket yapmaktan vazgeçtim. Siz animasyonlarınızı bana iletin, onları yama olarak T.C.K v2 Belle konusuna ekleyeceğim. Varsayılan olarak yeni yaptığım aşağıdaki animasyonu kullanacağız (açılışta):
MarjinaL -TR
Üye
@Rambo_FT, FlaxLy bana animasyon paketi gönderdi. arasından birini seçip gif e çevircem. Sana yollarım...
o değil... O denemeydi. Yenisini bu gün ekleyeceğim.
Silinen Üye 94869
Kapalı Hesap
Konu Sahibi
Tamam
MarjinaL -TR
Üye
Birde animasyon 3d olacağı için tck deki açılış resmi ile uymaya bilir. Benim sana vereceğim resimi kullanırsan iyi olur.
- - - Eklendi - - -
Animasyon Tamam!
---------------------------------------------------
Rambo_FT, FlaxLy nin adınıda eklersen sevinirim.
Animasyonu o yaptı.
Fikir, düzenleme, convert bana ait.
Resimi olabildiğince küçük boyutta tutmaya çalıştım. (1.62mb)
Animasyon burda kalitesiz gözükebilir. Ama telefonda küçüleceği için kaliteli olacaktır.
Animasyon PC de hızlı oynayabilir. Telefonda normal oynayacaktır.
Birde animasyon 3d olacağı için tck deki açılış resmi ile uymaya bilir. Benim sana vereceğim resimi kullanırsan iyi olur.
- - - Eklendi - - -
Animasyon Tamam!
---------------------------------------------------
Rambo_FT, FlaxLy nin adınıda eklersen sevinirim.
Animasyonu o yaptı.
Fikir, düzenleme, convert bana ait.
Resimi olabildiğince küçük boyutta tutmaya çalıştım. (1.62mb)
Animasyon burda kalitesiz gözükebilir. Ama telefonda küçüleceği için kaliteli olacaktır.
Animasyon PC de hızlı oynayabilir. Telefonda normal oynayacaktır.