Fotoğrafın Ne Olduğunu Tahmin Et, Nokia 808 PureView Kazan!

Sponsorlu Bağlantılar

lolaman

lolaman

Üye

çekiliş olacak sadece 4 kişiye...
Bu güne kadar okulda yapılan çekilişlerden bile birşey kazanmadım kazanırsam ömrümde aldığım en değerli çekiliş hediyesi olacak düşündümde satmaktan vaz geçtim bana çıkarsa amcamda n8 var hava atıyodu bana çıkarsa bende ona atıcam havamı :DD

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
Ya bu saçma geyiği kim attı ortaya tekrar peri bacaları diye 1. haftanın cevabı peri bacalarıydı doğru ancak bu haftanın ki farklı milleti yanlış yönlendirmeyin bu arada doğru cevap balon veya sıcak hava balonu ...

lolaman

lolaman

Üye
Ya bu saçma geyiği kim attı ortaya tekrar peri bacaları diye 1. haftanın cevabı peri bacalarıydı doğru ancak bu haftanın ki farklı milleti yanlış yönlendirmeyin ...
Yoo doğru milletin hakkını yeme ben yazdım peri bacaları doğru dedi.

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
Yoo doğru milletin hakkını yeme ben yazdım peri bacaları doğru dedi.
Dostum 2. hafta başladı ilk tahmini ben yaptım fotoğrafın orjinalini bulup fotoğrafı veren benim balon cevap balon ne peri bacası ...

lolaman

lolaman

Üye
Dostum 2. hafta başladı ilk tahmini ben yaptım fotoğrafın orjinalini bulup fotoğrafı veren benim balon cevap balon ne peri bacası ...
Tamamda benimkini nasıl kabul etti bana torpilmi geçiyor bu nokia?

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
Tamamda benimkini nasıl kabul etti bana torpilmi geçiyor bu nokia?
Siz bu haftanınkını tahmin ettiğinize emin misiniz arkdaşlar geçen haftanın cevabı peri bacalarıydı ...

lolaman

lolaman

Üye
Siz bu haftanınkını tahmin ettiğinize emin misiniz arkdaşlar geçen haftanın cevabı peri bacalarıydı ...
Allah allah sabah yazdım Peri bacaları tebrikler doğru şansınızı 10 a katladınız yazdı şimdi girdim tahmin hakkı aldım balon yazdım bunuda kabul etti :D

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
Allah allah sabah yazdım Peri bacaları tebrikler doğru şansınızı 10 a katladınız yazdı şimdi girdim tahmin hakkı aldım balon yazdım bunuda kabul etti :D
İşte saçma bi iş dostum sabahda benim balonu kabul etmedi şimdi ise balon sıcak hava balonu gezi balonu hepsini kabul etti hakkımı 30x a katladım :D:D

fnldstntn

Üye
Bende de peri bacalarını kabul etti arkadaşta yazdım kabul etmedi bu işte bi iş var ama anlamadım...

ANIL

ANIL

Admin
bir sorudan doğru cevap aldıysanız başka soru cevaplamanıza gerek yok hiç bir şey kazandırmıyor...
iletişim bilgilerinizi gönderin ve sonuçları bekleyin...

adanalı1

adanalı1

Üye
    Konu Sahibi
Ya bu saçma geyiği kim attı ortaya tekrar peri bacaları diye 1. haftanın cevabı peri bacalarıydı doğru ancak bu haftanın ki farklı milleti yanlış yönlendirmeyin bu arada doğru cevap balon veya sıcak hava balonu ...

valla kardes bende perı bacaları yazdım . tebrıkler dedı . balon yazdım. sıcak hava balonu yazdım . balonun bıre bır ısmını yazdım .boş .. video bıle attım oraya resımdekı balonun vıdeosunu .. araştırdım b uldum balonun adına kadar . yazdım yok yanlıs dedı her seferınde. ama perı bacaları yazdığımda . tebrıkler dedı .

ecel54

ecel54

Üye
sıcak hava balonuna doğru dedi

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
resmi görünce direk "balon" yazacaktım sonra daha ayrıntılı olsun diye "sıcak hava balonu" yazmıştım :)) nokta atışı olmuş demek ki :D:D

lolaman

lolaman

Üye
3. haftayı bulamadım bulan varmı :d

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Saha, zemin, çim olmadı :D Otlu çöplü bişey ama ?

emreli01

emreli01

Üye
kazanan var mı (h)

ID68

Üye
valla bende doğa yazdım ama yok olmadı :D

msy2017

msy2017

Üye
resimi koyabilirmisiniz?

keys1903

keys1903

Üye
nedır bu yaw bende bulamadım

IIthelastII

Üye
çayır bayır çiğdem tarlası polen çiceği yazdım birde bişey daha yazdım ama unuttum hepsi yanlış :D

Üst Alt