Fotoğrafın Ne Olduğunu Tahmin Et, Nokia 808 PureView Kazan!

Sponsorlu Bağlantılar

msy2017

msy2017

Üye
balonun tepesi diye denedim olmuyor aklıma başka birşey de gelmiyor bu gerçekten saçma birşey çıkacak

lemaynak

lemaynak

Üye
Bence kaynağı bulmak gerek..
diğer yarışma fotolarına bakarak yeni fotoğrafları nerelerden alabilecekleri mesela yabancı bir site olabilir.
yarışmayı düzenleyen bizim gibi biri işte muhakkak aldığı bir yer vardır...
İlk resim sanırım renkli evler
sonra batan güneş altında 2 kişi
peri bacaları
şimdi de balon...

hidayet02

hidayet02

Üye
Sıcak Hava Balonu Demeniz Yeterli.

Çünkü Çekiliş Varsa Kalkıp Size Doğru Demez 3 Hafta Sonra Doğru Yanıt Verenlere Çekilişle Telefonu Verirler...

Mantıklı Düşünün Eğer Size Doğru Derse Herkes Doğru Cevabı Bilir Ve Herkes Aynı Cavabı Verir:)

İyi Forumlar...

famemonster16

famemonster16

Üye

Çünkü Çekiliş Varsa Kalkıp Size Doğru Demez 3 Hafta Sonra Doğru Yanıt Verenlere Çekilişle Telefonu Verirler...

Mantıklı Düşünün Eğer Size Doğru Derse Herkes Doğru Cevabı Bilir Ve Herkes Aynı Cavabı Verir:)

İyi Forumlar...

Hayır yanlışın var arkadaşım geçen haftaki soruda bilince tebrikler kazanma şansını 10 kat arttırdın gibi bir cevap veriyorlardı.

luckysleven

luckysleven

Üye
bu resim faruk akbas in 808 ile cektigi fotografin ortasindaki kirmizi bolum.. Artik balonmu bilmem

msy2017

msy2017

Üye
ben vazgeçiyorum ya en mantıklı cevabı verdik zaten çekilişte bana çıkma

ANIL

ANIL

Admin

İyi Forumlar...

cevap doğru ise doğru şeklinde uyarı veriyor kardeşim...

adanalı1

adanalı1

Üye
    Konu Sahibi
[video=vimeo;40531251]http://vimeo.com/40531251[/video]

Evet beyler balon bu . resımdekıde balon bu kesınlıkle dogru. Ilk hafta perı bacalarını sormustu. şimdide kapadokya balonlarını .. Kesınlıkle balon bu Kod adı TC-BpB ..

fnldstntn

Üye
Cevap -Peri Bacaları-...Denedim oldu...

• Beğen
Tepkiler: serdar_gs

fnldstntn

Üye
Arkadaşlar yarışmayı tam anlamadınız sanırım Verdiğim cevap bütün haftalar için geçerlidir, şuan verdikleri meret zaten peri bacalarında uçan balonların yukarıdan görünüşü

Yani cevap yine peri bacaları

Sadece 1 defa yazmanız yarışma için yeterli haydin sağlıcakla
.....

fnldstntn

Üye
Konu sahibi arkadaş cevabı ilk mesaja ekle böylece herkez cevaplayabilir...

• Beğen
Tepkiler: adanalı1
msy2017

msy2017

Üye
ben demiştim saçma çıkacak diye balonu göstermiş cevap peri bacaları

lolaman

lolaman

Üye
İnşallah kazanırım da anında satıcam telefonu güzel bi bilgisayar alıcam arta kalan parayıda biriktirdiğim parayla birleştirip galaxy SII alıcam :D

sonerrap

sonerrap

Üye
peri bacaları yazıyorum yanlış diyo peri bacasımı yazayım tam olarak ne yazıcam :D

FastBreaker

FastBreaker

Üye
ya zaten ilk hafta bilenlerin diğer haftalarda bilmesine gerek yokmuş zaten bi defa bilince 10 hak oluyor sonra bilseniz de 100 olmuyor krallarda max katılım sayısı 11 yazıyor çünkü zaten orda nokia türkiye adminleri yazmıştı bunu,ilk hafta bilenler daha uğraşmasına gerek yok

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
her bilene 808 mi veriyorlar yani? Yoksa çekilişle mi?

Üst Alt