Fotoğrafın Ne Olduğunu Tahmin Et, Nokia 808 PureView Kazan!

Sponsorlu Bağlantılar

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
Türkiyede gergedan mı var abi ya :D lansmandan dışarı çıktılar sonunda uyandılar mevzuya dedik buda bi garip oldu :D

MaRJiNaL45

MaRJiNaL45

Üye
4 haftanın resimleri bilseniz de 11 hak alıyorsunuz 1 hafta bilsen de aynı hak 4 hafta da aynı hak :)

IIthelastII

Üye
resmi bildiğin için 10 hak, yarışmaya katıldığın için de 1 hak oldu mu 11 hak :)

hm tamam şimdi anladım yani bütün hafta resimlerini bilsende hakkın katlanmıyo değilmi yine 11 hakla katılıyorsun yarışmaya zatne orda yazı çıkıyo daha önce katlamıştın felan diye

MaRJiNaL45

MaRJiNaL45

Üye
hm tamam şimdi anladım yani bütün hafta resimlerini bilsende hakkın katlanmıyo değilmi yine 11 hakla katılıyorsun yarışmaya zatne orda yazı çıkıyo daha önce katlamıştın felan diye

evet

ensar08

Üye
arkadaşlar nasıl buluyorsunuz valla helal olsun :)

adanalı1

adanalı1

Üye
    Konu Sahibi
Konu güncellenmıştir .

- - - Eklendi - - -

Konu trafımca Her Hafta Guncellenecektır arkadaşlar .İlgili Arkadaslara Ricam . Konu Sabıtlenırse Daha İyi olacaktır.

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
Konu güncellenmıştir .

- - - Eklendi - - -

Konu trafımca Her Hafta Guncellenecektır arkadaşlar .İlgili Arkadaslara Ricam . Konu Sabıtlenırse Daha İyi olacaktır.
Konuyu sabitleyecek bir şey yokki dostum ortada zaten bu hafta bitiyor yarışma 4. haftadan sonra soru sorulmayacak herkez çekilişi bekleyecek ...

IIthelastII

Üye
bence bu işe yine akraba olayı karışır burası türkiye

• Beğen
Tepkiler: serdar_gs
lemaynak

lemaynak

Üye
Konuyu sabitleyecek bir şey yokki dostum ortada zaten bu hafta bitiyor yarışma 4. haftadan sonra soru sorulmayacak herkez çekilişi bekleyecek ...
nese bizde kendi aramızda yarışma yaparız olmazmı?

ID68

Üye
evet arkadaşlar yeni fotoğraf geldi nokıa türkiye ye bi fikri olan var mı?

mihfer_fc

Üye
  • Beğen
Tepkiler: ID68

IIthelastII

Üye
ağaç türü değil arkadaşlar allta çıkıntı var dikkatli bakın

ismini

Üye
bir böcek türü olablir mi

ID68

Üye
galiba buda gergedan gibi sonradan belli olacak

mihfer_fc

Üye

eren.yanikkol

Üye
gürgen , bambu , ağaç denendi hiçbiri değil ne bu acaba ?

Üst Alt