Neden adaletsizlik neden?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
lolaman

lolaman

Üye
    Konu Sahibi
Neden adaletsizlik neden?
Beyler şimdi ben bu markalara çok gıcık kaptım laptop markalarına hele Toshiba dan tiskiniyorum artık (bu arada tiksinmeyi bilerek öyle yazdım gorada diyodu :D )Şimdi neden bu kadar pahalı bu kurşun geçirmez camdanmı yapmışlar.Packard Bell ts11hr 626 fiyat 1300 tl Toshibanın bi modeli bilmiyorum neyin nesi neden bu kadar fiyat farkı var toshiba kötü bayağı ama fiyatı var neden aga terk artısı 750gb hdd var o kadar babamda tutturmuş toshiba al toshiba al bıktım bi akraba toshibada çalışıyo 1700 lük toshibayı 1200e veriyim diyo ama packard bellden kötü bende yok diyorum babam da kızıyo bende ona kızıyorum açıklamak istiyorum daha çok kızıyo Örnek 2 : bu laptop 2 sinide katlıyo fakat ısınma sorunu var diye terk edilmiş bi bilgisayar forumdaki biri alma sakın diğeri al hemen 2 kişi alma diyo 2 kişi al diyo dha önce açmıştım konu ama bu sefer işin içine toshibada girdi bu arada bana söylediği toshibanın muhtemelen ekran kartı 7610 çünkü i5 işlemci 640gb hdd varmış ve bu özelliklerde aratınca fiyat 1700 lük 7610 geliyo bu da bana yetmez annemde tipi yüzünden istiyo ben de diyorum tipini ne yapcan diye anlamıyo arkadaş bu sefer diyo hem tamircisi var hemen abin yapar diyo bende diyorum diğer markaların tamircisi yokmu içi aynı hem bilgisayarların onu yapan bunuda yapar diyorum içi aynıysa toshibayı al diyo benimde balkondan atlayasım geliyo ama atlasam ölmem 2. kat ama dükkanla 3. kat oluyo sakat falan kalırım yani sonra al başına belayı bi ara bilgisayardan vaz geçip ps3 e bile yöneldim nerden çıktıysa nese içimi döktüm bi kısmını tatmin etmek için bol bol cevap yazın çekinmeyin öneriniz varsa önerilere açığım 1300 tl veya 1350 lerde bişeye :D

- - - Eklendi - - -

Bu bölüm sönmüş ya millet yeni telefon aldı android bölümünden çıkmaz oldu veya İos veya symbian ırkçılık gibi bişey olmasın :D

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
Senin durumunda gercekten olmak istemezdim

lolaman

lolaman

Üye
    Konu Sahibi
Senin durumunda gercekten olmak istemezdim
Bende benim durumumda olmak istemezdim bak şimdi ----Berke kesinlikle al diyodu banlanmadan önce----Hasan abi Kesinlikle alma diyor hpyi nsekiz yani Anıl------Al diyor Adını unuttum başka bi üyede alma diyo 2 tane büyük aslında 3 sayılır Anıl abide anlıyo adını unuttuğumda bende vardı diyo ama ? Ağlamak istiyorum

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
Bende al diyorum:)

lolaman

lolaman

Üye
    Konu Sahibi
Yani anlıyacağın packard belli alsam aklım daha iyi olan hp de kalcak hp yi alsam ısınma sorunu olacak toshiba almazsam ailem kızacak ama ben hp alcam baktım ısınıyo 7 gün içinde iade şansımız ile yollıycam geri alıcam parayı packard bell alcam

ANIL

ANIL

Admin
toshiba markadan dolayı pahalı içindeki parçalar aynı zaten... soğutucu aldığın zaman sıkıntı yaşamassın. benim cihazın kendiliğinden kapandığını görmedim daha. 6005et modelini kullanan yok mu hiç ya?

lolaman

lolaman

Üye
    Konu Sahibi
toshiba markadan dolayı pahalı içindeki parçalar aynı zaten... soğutucu aldığın zaman sıkıntı yaşamassın. benim cihazın kendiliğinden kapandığını görmedim daha. 6005et modelini kullanan yok mu hiç ya?
Aslında bu et seri yani 6001 et var 6005 et var değişik seriler varda kullanan yok işte ürünün yorumlarında ısınma sorunu yaşadığını yazan olmamış ama bende soğutucu var zaten eski pc çok ısınıyodu ona almıştım olmadı türk değilmiyiz buluruz bişeyler :D

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
Kardeşim sen bu yazıyı ailene okut...laptop alınırken tipine en son bakılmalıdır.önce donanımına ve verdiği performansa bakılmalıdır.bir firmanın adı var yada firmadan tanıdık kişiler var diye o firmaya körü körüne bağlanmak sadece maddi kayıptır.eldeki bütçe ile daha iyi bir bilgisayar alınabilecekken bir markaya takılıp kalınmamalıdır.önerilen pc firmaları:hp,packard bell,dell,toshiba,asus ve acerdir.hp ürünlerinde yüksek donanımlar kullanır ancak bazı ürünleri dışında pahalıdırlar.ayrıca cihazları çok fazla ısınır.packard bell uygun fiyatla kaliteli ürünler piyasaya sunar.toshiba ise maalesef fazla kazıktır.ancak kalite olarak bir fark içermez.başka marka aynı donanıma sahip bir laptop fiyatı 1500tl olurken önüne bir toshiba eklenince fiyatı 2000tl ye çıkmaktadır.asus,acer gibi markalar kaliteli firmalardır.bunlarda ayrı bir alternatiftir.ancak şu kardeşimin durumunda en iyi seçenek packard bell yada hp olacaktır.toshiba ise bir hayal kırıklığı durumuna gelecektir

lolaman

lolaman

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim sen bu yazıyı ailene okut...laptop alınırken tipine en son bakılmalıdır.önce donanımına ve verdiği performansa bakılmalıdır.bir firmanın adı var yada firmadan tanıdık kişiler var diye o firmaya körü körüne bağlanmak sadece maddi kayıptır.eldeki bütçe ile daha iyi bir bilgisayar alınabilecekken bir markaya takılıp kalınmamalıdır.önerilen pc firmaları:hp,packard bell,dell,toshiba,asus ve acerdir.hp ürünlerinde yüksek donanımlar kullanır ancak bazı ürünleri dışında pahalıdırlar.ayrıca cihazları çok fazla ısınır.packard bell uygun fiyatla kaliteli ürünler piyasaya sunar.toshiba ise maalesef fazla kazıktır.ancak kalite olarak bir fark içermez.başka marka aynı donanıma sahip bir laptop fiyatı 1500tl olurken önüne bir toshiba eklenince fiyatı 2000tl ye çıkmaktadır.asus,acer gibi markalar kaliteli firmalardır.bunlarda ayrı bir alternatiftir.ancak şu kardeşimin durumunda en iyi seçenek packard bell yada hp olacaktır.toshiba ise bir hayal kırıklığı durumuna gelecektir
Ama hp istiyodum ben birde ben günde 5 saatten fazla bilgisayarda dururum ısınma sorunu önemli ama ekran kartları arasında da bayağı fark var anneme okutucam şimdi kardeşim sebepsiz bi şekilde ağlıyo sustuktan sonra gelir :D okuturum o zaman ama keşke hpnin ısınma sorununu yazmasaydın :D

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
Ama hp istiyodum ben birde ben günde 5 saatten fazla bilgisayarda dururum ısınma sorunu önemli ama ekran kartları arasında da bayağı fark var anneme okutucam şimdi kardeşim sebepsiz bi şekilde ağlıyo sustuktan sonra gelir :D okuturum o zaman ama keşke hpnin ısınma sorununu yazmasaydın :D

sende boşver packard bell al hem ısınır da göndermek zorunda kalırsan ailen toshiba almadın diye kızar:D

lolaman

lolaman

Üye
    Konu Sahibi

sende boşver packard bell al hem ısınır da göndermek zorunda kalırsan ailen toshiba almadın diye kızar:D
Ben onları hazırladım şimdi diyorum ki eğer ısınırsa geri verip packard bell alırız diyorum toshibaya hiç girmiycem 4 milyarlık bilgisayarında 540m olan firma :ehe msi ın oyun notebooklarına hastayım ama hp alcam bana ne gerekirse oyun oynama süremi 4 saatlik 10 dk aralıklarla keserim :D arada hava alır ama durumum benim çok kötü işte 2 tarafında bi şeyi kötü packard bellde 6770m olsaydı onu alcaktım %100 ama hpde var hp de parmak izi okuyucu da var bide bu varmış
HP PAVILION DV6 Yüksek Performans için. Gerçek eğlence için.
ÖzellikFaydaAçıklamaTanıtım Videosu
Sanatçı müziği nasıl tasarladıysa öyle duyun!Tüm devrelerin sesinden izole edilen, yalıtılmış kulaklık girişi ile Beats Audio ses sistemi size stüdyo kalitesinde ses deneyimi yaşatır.
Isınmayı azaltan yeni HP Teknolojisi!Sensörler yardımıyla kullandığınız zemini algılayarak size optimum soğutma seviyesi sağlar.
Bilgisayarınızdaki bilgiler güvende!Düşme ya da sarsıntı anında devreye girerek sabit disk sürücünüzün dönmesini otomatik olarak durdurur. Veri ve dosyalarınızın kaybını önler.
Tüm parolalarınız tek bir yerde, şifreleriniz ise parmaklarınızın ucunda!Sık kullandığınız şifrelerinizi parmaklarınızla eşleştirerek ek güvenlik katmanı oluşturun. Dilerseniz sistemi ebeveyn uygulaması olarak da kullanabilirsiniz.
USB 2.0'a göre 10 kat daha hızlı veri aktarımı!USB 3.0 girişiyle hem 3.0 hem de 2.0 USB cihazlarınızı yönetebilirsiniz.
HP TrueVision ile her tür ışıkta iyi görünün!HD videolar çekebilir ve görüntülü konuşmalarınızda net görünebilirsiniz.
Bilgisayarınızı kötü sürprizlerden korkmadan rahatça kullanın!Çalınma, kırılma, düşürülme, ıslanma gibi kötü sürprizlere karşı 1 yıl ücretsiz sigorta kampanyasından faydalanarak bilgisayarınızı güvence altına alabilirsiniz. Detaylı bilgi için:

ANIL

ANIL

Admin
beats audio ses kalitesi güzel bir de subwoofer olsa iyi olurmuş dv7 serisinde var...
coolsense teknolojisinin pek bir havası yok... en yükseğe alıp fanı sürekli çalıştırabiliyorsun ve ya en sessiz moda alıyorsun hiç çalışmıyor zaten bunu kendide ayarlıyabiliyor avantajı sen istediğin zaman yapabiliyorsun ekstra bir soğutma gibi bir şey yok...
ben kullanmıyorum zaten format attım direk çünkü çok gereksiz program var ve disk 4e bölünmüş şekilde geliyor...

lolaman

lolaman

Üye
    Konu Sahibi
beats audio ses kalitesi güzel bir de subwoofer olsa iyi olurmuş dv7 serisinde var...
coolsense teknolojisinin pek bir havası yok... en yükseğe alıp fanı sürekli çalıştırabiliyorsun ve ya en sessiz moda alıyorsun hiç çalışmıyor zaten bunu kendide ayarlıyabiliyor avantajı sen istediğin zaman yapabiliyorsun ekstra bir soğutma gibi bir şey yok...
ben kullanmıyorum zaten format attım direk çünkü çok gereksiz program var ve disk 4e bölünmüş şekilde geliyor...
nası yanı c: d: e: f: olarakmı geliyor? biliyorum etkisi yok cool sense nin seninkinde subwoofer var derken yani bass veriyomu :D

ANIL

ANIL

Admin
nası yanı c: d: e: f: olarakmı geliyor? biliyorum etkisi yok cool sense nin seninkinde subwoofer var derken yani bass veriyomu :D

subwoofer bizimkilerde yok dv7 serisinde var. bizimkilerde 4 hoparlör var klavye üstünde uzun olan bir de klavyenin altında var...

kullanılabilir sadece C olarak geliyor.. ve 15gb recovery var system tools ve sistem ayrıldı bölümleri var...
burada anlatılmış

lolaman

lolaman

Üye
    Konu Sahibi

subwoofer bizimkilerde yok dv7 serisinde var. bizimkilerde 4 hoparlör var klavye üstünde uzun olan bir de klavyenin altında var...

kullanılabilir sadece C olarak geliyor.. ve 15gb recovery var system tools ve sistem ayrıldı bölümleri var...
burada anlatılmış
Alınca format atmak şartmı bilgisayara kaç gb gidiyo pc gelince?

ANIL

ANIL

Admin
Alınca format atmak şartmı bilgisayara kaç gb gidiyo pc gelince?

750nin 698i kullanılabilir oluyor... ben format attım sonradan diski böldüm şart değil tabi linkte anlatılmış recovery filan silebiliyorsun zaten ben ilk gün dvdye almıştım

lolaman

lolaman

Üye
    Konu Sahibi

750nin 698i kullanılabilir oluyor... ben format attım sonradan diski böldüm şart değil tabi linkte anlatılmış recovery filan silebiliyorsun zaten ben ilk gün dvdye almıştım
Ben hiç dokunmıyım en iyisi aldığım gün bozarım falan babam gebertir.

The East

The East

Üye
one0 marka laptop istermisin :)

The East

The East

Üye
kendi üretimim bunlar masaüstü de var istermisin gta 5 bile yükleniyor :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...