Oyun yükleme ! YARDIM

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

türkojan89

Üye
    Konu Sahibi
Oyun yükleme ! YARDIM
sa arkadaşlar forumda yeniyim.Bi çok apk+sd oyun indirdim ama beceremedim bi türlü açmayı nasıl kuruluo bunlar az çok araştırdım forumda apk yi kurup download çıkana kadar bekliyorum oyundan çıkıp sd dosyasını karta atıorm denilen yere oyuna giriorm gene download çıkıo problem nedir yardım edermisiniz telefonum samsung galaxy young Gt-s5360

Şehriyar

Şehriyar

Üye
sd dosyası uyumlu olmayabilir ya da dosyaları kontrol etmek istiyordur wi fi ile bağlanıp dosyaları kontrol etmesini bekleyin..

türkojan89

Üye
    Konu Sahibi
sd dosyası uyumlu olmayabilir ya da dosyaları kontrol etmek istiyordur wi fi ile bağlanıp dosyaları kontrol etmesini bekleyin..

wireless im yok malesef kablolu modemim var yalnız download etmek istiyor tekrar wifi ile deilse 3g ile istiyor pes 2012,nba jam,nfs shift hepsinde aynı problemi yaşadım download istiyor :(

nexpow

nexpow

Üye
wireless im yok malesef kablolu modemim var yalnız download etmek istiyor tekrar wifi ile deilse 3g ile istiyor pes 2012,nba jam,nfs shift hepsinde aynı problemi yaşadım download istiyor :(

forumda vardı sanırım apkyi acıyodun data dosyasının bulundugu adresi alıp pcden indiriyodun anlatılmıştı belkio konuyu bulabilirsin

türkojan89

Üye
    Konu Sahibi
forumda vardı sanırım apkyi acıyodun data dosyasının bulundugu adresi alıp pcden indiriyodun anlatılmıştı belkio konuyu bulabilirsin

araştırıorm dünden beri apk+sd dosyalarını ama beceremedim yinede download istio malesef ne zormuş :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt