Oyun yükleme ! YARDIM yapamadım...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

türkojan89

Üye
    Konu Sahibi
Oyun yükleme ! YARDIM yapamadım...
sa arkadaşlar forumda yeniyim apk+sd bi kaç oyun indirdim ama açamadım problem nedir sölenilenleri yapmama rağmen açmadı telim samsung galaxy y yardım edermisiniz

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
o telefonun GPU'su hakkında hiç bilgim yok. Gsmarena'da da yazmıyor :hmmm

aslevigi

Üye
Selam arkadaşlar bende bir s3 aldım. oyun yükleyeceğim. fakat apk dosyasını tlf her hangi bir yerine attım. oyunu tıkladığım da yüklerken bana şu uyarıyı veriyor. " güvenlik nedeniyle telefonunuz,kaynağı google play'ten edinilmemiş olan uygulamaların yüklenmesini engellemeye ayarlıdır " bu hatayı alıyorum bunu nasıl düzelte bilirim. yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Selam arkadaşlar bende bir s3 aldım. oyun yükleyeceğim. fakat apk dosyasını tlf her hangi bir yerine attım. oyunu tıkladığım da yüklerken bana şu uyarıyı veriyor. " güvenlik nedeniyle telefonunuz,kaynağı google play'ten edinilmemiş olan uygulamaların yüklenmesini engellemeye ayarlıdır " bu hatayı alıyorum bunu nasıl düzelte bilirim. yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim
ayarlar--güvenlik(yada koruma vs cihazdan cihaza değişebilir)-market dışı uygulamalara izin ver seçeneğini işaretle.

- - - Eklendi - - -

Sayın konu sahibi sizin cihazınız ise alt segment olduğundan kaldırmıyor olabilir.

alonsof1

alonsof1

Üye
sa arkadaşlar forumda yeniyim apk+sd bi kaç oyun indirdim ama açamadım problem nedir sölenilenleri yapmama rağmen açmadı telim samsung galaxy y yardım edermisiniz
Şunu belirtmeliyim ki Galaxy Y modelinde entegre bir grafik kartı bulunmakta.HD ibareli oyunları malesef oynayamazsınız.kolay gelsin...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt