200-300 Arası Telefon Önerileriniz

Sponsorlu Bağlantılar

Placebo-

Placebo-

Üye
T20'nin senin ihtiyaçlarını karşılayacağını düşünüyorum. :)

codblackops2

codblackops2

Üye
abi shopping tv ne yahu bi bozulcak görücen anyayı konyayı
Turkcell t20 en azından güzel bir telefon ve bozulsa bile 100lerce tim var ..kvk var..

• Beğen
Tepkiler: Placebo-
Superfan

Superfan

Üye
MaxiPro 5 al da yarış iphone ile.

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
Ben ordan en az 8 kere alışveriş yaptım hiçbirinde bir sorun çıkmadı.teknik servis tridentin servisi zaten onun tv ile alakası yok

Ruvale

Ruvale

Üye
    Konu Sahibi
Evet bende teknik servisinden dolayı Trident ve çakma telefonlara sıcak bakmıyorum. T20 güzel gibi burada 2. el araştırayım. Galaxy Mini de listemde, teşekkürler :)

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
ozaman sana t20 yada mini

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Fantaziye kaçayım Nokia 6600 fıstık gibi :)

- - - Eklendi - - -

Şaka şaka samsung telefonlara bir göz at android yüklü olan. O fiyat aralığında güzel bir telefon bulabilirsin

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa
MasteLaa

MasteLaa

Üye
Fantaziye kaçayım Nokia 6600 fıstık gibi :)

- - - Eklendi - - -

Şaka şaka samsung telefonlara bir göz at android yüklü olan. O fiyat aralığında güzel bir telefon bulabilirsin
Ben olsam o fiyat aralığında Android e bulaşmam ;)

• Beğen
Tepkiler: Microsoft Corporation
Metin MF

Metin MF

Üye
androidler genelde sarjı çok yer. + dokunmatik olması zaten başlı başına bi sarj problemidir. bnce o fiyata bi nokia 6303i al geç kardeşim. ;) dokunmatik pek tavsiye etmem. 6303i en sağlamı. !

:oke:

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
Giris seviyesi bir galaxy mini olur

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye

Ben olsam o fiyat aralığında Android e bulaşmam ;)

Arkadaş o fiyat aralığında android arıyor ya. :) android için en az 1000 lira civarında bir bütçe tercihtir genelde.
Ikinci elden ise en az 600 lira bütçe ile iyi bir telefon bulabilir arkadaş.

Bana kalsa ben şu anda android cihaza bulaşmam. 300 lira bütçe ile düşük nokia bir cihaz alırım. 1 sene kullanıp birazda para biriktirip ihtiyaçlarima uygun güzel bir telefona yönelirim Android iphone yada wp li bir telefon.

• Beğen
Tepkiler: Microsoft Corporation ve MasteLaa
MasteLaa

MasteLaa

Üye

Arkadaş o fiyat aralığında android arıyor ya. :) android için en az 1000 lira civarında bir bütçe tercihtir genelde.
Ikinci elden ise en az 600 lira bütçe ile iyi bir telefon bulabilir arkadaş.

Bana kalsa ben şu anda android cihaza bulaşmam. 300 lira bütçe ile düşük nokia bir cihaz alırım. 1 sene kullanıp birazda para biriktirip ihtiyaçlarima uygun güzel bir telefona yönelirim Android iphone yada wp li bir telefon.
Bunu demek istiyordum ;)