Boş boş konuşuyosun dediğin telefon 400tl. ona vereceğin parayla samsung galaxy y alırsın.
abi shopping tv ne yahu bi bozulcak görücen anyayı konyayı
Turkcell t20 en azından güzel bir telefon ve bozulsa bile 100lerce tim var ..kvk var..

Adamsın senabi shopping tv ne yahu bi bozulcak görücen anyayı konyayı
Turkcell t20 en azından güzel bir telefon ve bozulsa bile 100lerce tim var ..kvk var..

Adamsın sen![]()

Ben ordan en az 8 kere alışveriş yaptım hiçbirinde bir sorun çıkmadı.teknik servis tridentin servisi zaten onun tv ile alakası yok
battın ya sus artık![]()

2.el Turkcell t20
- - - Eklendi - - -
Tabii radyasyondan ölmek istiyorsan![]()
Ben olsam o fiyat aralığında Android e bulaşmamFantaziye kaçayım Nokia 6600 fıstık gibi
- - - Eklendi - - -
Şaka şaka samsung telefonlara bir göz at android yüklü olan. O fiyat aralığında güzel bir telefon bulabilirsin
androidler genelde sarjı çok yer. + dokunmatik olması zaten başlı başına bi sarj problemidir. bnce o fiyata bi nokia 6303i al geç kardeşim.dokunmatik pek tavsiye etmem. 6303i en sağlamı. !

Ben olsam o fiyat aralığında Android e bulaşmam![]()

Ben olsam o fiyat aralığında Android e bulaşmam![]()
android için en az 1000 lira civarında bir bütçe tercihtir genelde. Bunu demek istiyordum
Arkadaş o fiyat aralığında android arıyor ya.android için en az 1000 lira civarında bir bütçe tercihtir genelde.
Ikinci elden ise en az 600 lira bütçe ile iyi bir telefon bulabilir arkadaş.
Bana kalsa ben şu anda android cihaza bulaşmam. 300 lira bütçe ile düşük nokia bir cihaz alırım. 1 sene kullanıp birazda para biriktirip ihtiyaçlarima uygun güzel bir telefona yönelirim Android iphone yada wp li bir telefon.