808 PureView 12 Temmuz'da Türkiye'de

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
_ardaa

_ardaa

Üye
Harika bir telefon ama 1500 TL çok bence 1200-1300 arası olsa alınabilirliği artardı.

Bu arada nokia ve symbian'ı sevmeyenleri bir türlü çözemiyorum tamam anladık sevmiyorsun da neden buraya gelip bunu dile getirip insanları tahrik ediyorsun ki, herkesin görüşüne düşüncesine ve zevkine saygı duymak gerek, başka konu mu yok yada bizim cebimizden çıkacak olan para ne kadar anti-nokiacıları rahatsız ediyor anlamış değilim.

cardanadam

cardanadam

Üye
duyduğuma göre androide güncelleme yapmak için bile bilgisayara bağlaman gerekiyormuş ve her uygulama, oyun her telefona olmuyormuş ve sistem çok rem yiyormuş hatta yeni çıkacak güncellemeleri alamıyacak telefonlarda varmış işte bu sebeplerden dolalayı androide soğuk bakıyorum heleki samsung onu daha önce kullanmıştım böyle kalitesiz bir malzeme olmaz

FirstPioneer

FirstPioneer

Üye
    Konu Sahibi
Kendini tarif ettin galiba haklısın.
Bilmeyen derken 808 PureView'in 12 Temmuz'da gelceğini bilmeyen demiştim

- - - Eklendi - - -

Harika bir telefon ama 1500 TL çok bence 1200-1300 arası olsa alınabilirliği artardı.

Bu arada nokia ve symbian'ı sevmeyenleri bir türlü çözemiyorum tamam anladık sevmiyorsun da neden buraya gelip bunu dile getirip insanları tahrik ediyorsun ki, herkesin görüşüne düşüncesine ve zevkine saygı duymak gerek, başka konu mu yok yada bizim cebimizden çıkacak olan para ne kadar anti-nokiacıları rahatsız ediyor anlamış değilim.
Kesin düşecek aynı süreç N9'un başına da gelmişti 1560'tan başladı şimdi 1299 :tl:

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Nokia yı kimse küçük görmemeli,nokia harika cihazlar yapıyor.bu 808 vede lumia 800 ve 900 en yakın örnekler.Biraz daha eski bir örnek ise benim de cihazım olan N8 kamerası ile sağlamlığı ile ve karizmatik tasarımı ile hala dimdik ayakta.

_ardaa

_ardaa

Üye
Elbet düşecek ama ben giriş fiyatı için söyledim, n8 de 1 yılı dolmadan 1000TL ye bulunabilir oldu bu da öyle olur ama keşke girişi dediğim fiyattan olsaydı.

FirstPioneer

FirstPioneer

Üye
    Konu Sahibi
Elbet düşecek ama ben giriş fiyatı için söyledim, n8 de 1 yılı dolmadan 1000TL ye bulunabilir oldu bu da öyle olur ama keşke girişi dediğim fiyattan olsaydı.
buna da şükür hocam

klongs

klongs

Üye
duyduğuma göre androide güncelleme yapmak için bile bilgisayara bağlaman gerekiyormuş ve her uygulama, oyun her telefona olmuyormuş ve sistem çok rem yiyormuş hatta yeni çıkacak güncellemeleri alamıyacak telefonlarda varmış işte bu sebeplerden dolalayı androide soğuk bakıyorum heleki samsung onu daha önce kullanmıştım böyle kalitesiz bir malzeme olmaz

wifi ile guncelleyebiliyorsun

cardanadam

cardanadam

Üye
  • Beğen
Tepkiler: pRime.
KayraBey

KayraBey

Üye
Bugüne kadar birçok telefon kullandım.Hep nokia aldım.Hem Symbian hem java kullandım.Bir önceki telefonum 5800.Ama bende symbian'dan bıktım artık.Bu sebeple Android'e geçtim ve memnunum.İmzaymış, sertifikaymış derdin yok.Bulduğunu yükle.Telefonun donanımına göre dünyanın uygulaması var.Üstelik ücretli bir sürü oyun, uygulama vs. bedavadan bulabiliyorsun.Nokia bu telefonu çıkarmış iyi hoş ama sen telefon üreten bir firmasın kamera değil.41mp kamera koyup neyin peşinde koşuyorsun? Sistem symbian bir kere.Bari wp falan olsaydı başka bir gözle bakardık telefona.Bunlar benim kendi görüşlerim.Hastası olup geldiği gibi alacak olanlarda vardır elbet.Hayırlı uğurlu olsun ne diyelim :)

- - - Eklendi - - -

neden son pişmanlık ben şimdilik bekliyorum bakalım ilerleyen günlerde ne olur

Daha iyileri çıktı bu eskidi :p

cardanadam

cardanadam

Üye
Bugüne kadar birçok telefon kullandım.Hep nokia aldım.Hem Symbian hem java kullandım.Bir önceki telefonum 5800.Ama bende symbian'dan bıktım artık.Bu sebeple Android'e geçtim ve memnunum.İmzaymış, sertifikaymış derdin yok.Bulduğunu yükle.Telefonun donanımına göre dünyanın uygulaması var.Üstelik ücretli bir sürü oyun, uygulama vs. bedavadan bulabiliyorsun.Nokia bu telefonu çıkarmış iyi hoş ama sen telefon üreten bir firmasın kamera değil.41mp kamera koyup neyin peşinde koşuyorsun? Sistem symbian bir kere.Bari wp falan olsaydı başka bir gözle bakardık telefona.Bunlar benim kendi görüşlerim.Hastası olup geldiği gibi alacak olanlarda vardır elbet.Hayırlı uğurlu olsun ne diyelim :)

bende onu anlamıyorum hem symbianı brakacam diyon ne yemeye symbianlı telefon üretiyon düşünüyorum acaba symbian derken v3 ve v5 temmi bahsediyorlar

FirstPioneer

FirstPioneer

Üye
    Konu Sahibi

bende onu anlamıyorum hem symbianı brakacam diyon ne yemeye symbianlı telefon üretiyon düşünüyorum acaba symbian derken v3 ve v5 temmi bahsediyorlar
Hocam bu teknoloji Symbianla geliştirilmeye başlandığı ve diğer paltformlara entegresi vakit kaybı olabileceği için çıkarmış olabilirlermi ki zaten Symbian'ın 2016'ya kadar devam edeceği açıklanmıştı

KayraBey

KayraBey

Üye
Yahu bıktırdı insanları farkında değil.Eskiden Nokia dedin mi akan sular dururdu.Tamam amenna... İyide kardeşim sen eskiden iyiydin çok işimizi gördün diye hala seçme şansımızı senden yana kullanmak zorunda değiliz ki ya!?! Biraz geliştir kendini.Hala çıkardığı bir çok dokunmatik telefonu illahlah ettiriyor adama.Bacanağım gitti c5-03 aldı.Dedim ver Spb kurayım.Çok hoşuna gidiyor böyle büyük saat hava durumu vs.. Yemin ediyorum dokunarak kullanamadım telefonu.Aldım şarj cihazının ince ucunu onunla kullandım.Soğuk terler döktüm arkadaş.Biraz önem ver kendine.Ben eskiyim ben süperim havaları yok artık.Aldılar o havanı senin.Samsung'u Htc'yi geç.Bak Sony'ye.Onca zamandan sonra nasıl dönüş yaptı piyasaya.Dünyanın modelini çıkardı.Bir sürü ödül aldı.Daha ne bekliyor anlamıyorum ki?

• Beğen
Tepkiler: klongs
FirstPioneer

FirstPioneer

Üye
    Konu Sahibi
Yahu bıktırdı insanları farkında değil.Eskiden Nokia dedin mi akan sular dururdu.Tamam amenna... İyide kardeşim sen eskiden iyiydin çok işimizi gördün diye hala seçme şansımızı senden yana kullanmak zorunda değiliz ki ya!?! Biraz geliştir kendini.Hala çıkardığı bir çok dokunmatik telefonu illahlah ettiriyor adama.Bacanağım gitti c5-03 aldı.Dedim ver Spb kurayım.Çok hoşuna gidiyor böyle büyük saat hava durumu vs.. Yemin ediyorum dokunarak kullanamadım telefonu.Aldım şarj cihazının ince ucunu onunla kullandım.Soğuk terler döktüm arkadaş.Biraz önem ver kendine.Ben eskiyim ben süperim havaları yok artık.Aldılar o havanı senin.Samsung'u Htc'yi geç.Bak Sony'ye.Onca zamandan sonra nasıl dönüş yaptı piyasaya.Dünyanın modelini çıkardı.Bir sürü ödül aldı.Daha ne bekliyor anlamıyorum ki?
hocam c5-03 2010 model unutmayalım Yeni cihazlardaki stabilite muhteşem bizim elop symbianın 2016da biteceğini açıklamasaydı şimdi symbian uygulama manyağıydı ama işte bizim elop napçan

KayraBey

KayraBey

Üye
Bu elop'un topuklarına sıkamazmıyız :)

- - - Eklendi - - -

Bu elop samsung'un ajanı falan olmasın.İçten içten bitirme durumu :p

• Beğen
Tepkiler: FirstPioneer
cardanadam

cardanadam

Üye
işte her konu gibi bu konuda döndü dolaştı elop pi...ne geldi başka adammı yoktuda nokia bu adamı işe aldı

FirstPioneer

FirstPioneer

Üye
    Konu Sahibi
BaySerkan

BaySerkan

Üye
Yok bu saatten sonra symbian'a yatırımmı yapılırmış sanki mübarek siteden daire alıyorda yatırım olarak görüyor yok kamerası için telefonmu alınırmış siz Androidli telefonlarınızı ne için alıyorsunuz oyun oynamak için değilmi? DonanımHaber'de birisinin Galaxy s3 ü oyun oynarken ısınmış diğeride tavsiyede bulunmuş sıkı durun ne demiş biliyormusunuz ''BUZ torbası Koyun''
Ben N8 i telefonla konuşmak mesaj atmak lazım olduğunda Navigasyonunu kullanmak ve en çokta kamerası ile fotoğraf ve hd videolar çekmek için ve çektiklerimi Hdmi ile Lcd televizyona bağlayıp seyretmek için aldım pişmanda değilim..

kadir9809

kadir9809

Üye
gelse ne olacak ki Hala symbian belle işletim sistemi bi vazgeçmedi flash desteği dogru düzgün değil tarayıcı bozuk multimedya özelleklerinden baska bisey yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...