codblackops2
Üye
Bencede hiç komik değildi

Estafirulah kardeşim sen espri yaparsın da gülmez miyim
Bencede hiç komik değildi![]()

Yok be sana iş ayarlıyorum Fatih'im.Ceo olsam sana devrederdim şirketi abim![]()
Çekirdek dediğin nedir kilosu iki buçuk tl

Napacan dövecen mi?Hayırdır?Seni tanımıyorum.
şaka bir tarafa nokia kullanıyorsun o yüzden öyle yazdım.
Estafirulah kardeşim sen espri yaparsın da gülmez miyim![]()

Çok haklısın canım abim çok geç kaldı..iOS ve Android'e yetişebilmesi çok ama çok zor olacak bence..Nokia çok geç kaldı bütün müşterilerini kayıp etti. android ve IoS a geçenler bu kerteden sonra nokia ya dönmez. Nokia bu atakla ancak kanı durdurabilir.
Hüsrev Ağa'nin (Kurtlar Vadisi 50. Bölüm Repliği) dediği gibi: Katranı kaynattik olmadı şeker Sayın Karahanlı! daha fazla kaynatırsan olacağı zifttir.
Evet nokia, artik kendisinin yaşam süresini uzatacak ve zannediyorum IoS ve Android kapismasi devam edecek Nokia ise bu maça müdahil olmak icin windows 8 ile sahaya çıkacak fakat maça çıkmak icin çok geç kaldı android ve ios bir hayli mesafe kat etti.

Muhtemelen wp ile nokia kendini kurtaracak...![]()
windows Nokia nin son çaresi
Aynen, hem piyasada sağlam bir rekabet oluşur fena mı!!!İnşallah
Nokianın tekrar düze çıkıp apple ve samsungu tahtlarından etmesini istiyorum.hala içimde bir umut var Çünkü apple ve samsung hala sağlamlık konusunda nokianın eline su dökemiyorlar![]()
Aynen ya.fiyatlarda baya düşer işimize gelir bu![]()
Aynen, hem piyasada sağlam bir rekabet oluşur fena mı!!!
htc ve blackberry bile battı batacak.. samsung yeni kral kabullenin artık nokia öldü 
Ve muhtemelen kazanacak...![]()

Nasıl olsa aynı çekirdekleri kullanacak sıkıntı yok yani... Biz çitlemezsek tabi...![]()