808 PureView 12 Temmuz'da Türkiye'de

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
FirstPioneer

FirstPioneer

Üye
    Konu Sahibi
808 PureView 12 Temmuz'da Türkiye'de
Evet arkadaşlar bugün okuduğum bir habere göre 808 PureView 12 Temmuz'da ülkemize giriş yapacak bkz acizane blog yazım : :D şimdi kopma zamanı Bütün FanSymbianlara gelsin :yuru

Ekleme : DonanımHaber'deki yazıya göre de kapadokyada düzenlenen lansmanda Çiçek Uyansoy İcan fiyatı tam 1500 TL olarak belirtmiş ancak operatörlerin üstünde oynama yapabileceğini de .

yavuzkaraca

yavuzkaraca

Üye
hayırlı uğurlu olsun :)

_RYUK_

_RYUK_

Üye
vatana millete hayırlı uğurlu olsun :)

MücahitTokgöz

denemek için sabırsızlanıyorum :D

awdil

awdil

Üye
Fiyatına bakılırsa zaten ancak test etmek ile yetinirsiniz...

yavuzkaraca

yavuzkaraca

Üye
1500 tl fazla ya.Hem turkcell falan mı satacak ilk

FirstPioneer

FirstPioneer

Üye
    Konu Sahibi
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Kaynak:

MücahitTokgöz

bu gelen 41 mp lik telefonun symbian değilde Meego olsaydı düşünmeden alırdım meego kendine hayran bırakan bir sistem ama işte 2 sistemde yetim..

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
bu forumdan alan pek olmaz çok pahalı

FirstPioneer

FirstPioneer

Üye
    Konu Sahibi
hocam N9 ilk geldiğinde 1560'tı ve alan da çok vardı zaten Multimedya özelliklerine bakacak olursak iş adamları için harika bir seçenek

paşa06.40

paşa06.40

Üye
hele bi fiyatı düşsün bakarız. n9 çıktıgında 1500 liraydı şimdi 900 civarında fiyatı çok hızlı düştü. ama 808bu kadar hızlı düşeceğini tahmin etmiyorum

pRime.

pRime.

Üye
fiyat 1500-1800 arasında olacak. çok pahalı.

FirstPioneer

FirstPioneer

Üye
    Konu Sahibi
fiyat 1500-1800 arasında olacak. çok pahalı.
genel için çok pahalı ama İhtiyaçlısı için gayet ucuz ki zaten çoğu dslr'dan daha iyi performans veriyor tam da bir multimedya cihazı

pRime.

pRime.

Üye
genel için çok pahalı ama İhtiyaçlısı için gayet ucuz ki zaten çoğu dslr'dan daha iyi performans veriyor tam da bir multimedya cihazı

demiştim daha önce all in one cihaz diye ama daha ucuz olabilirdi. yurt dışında da çok pahalı.

FirstPioneer

FirstPioneer

Üye
    Konu Sahibi

demiştim daha önce all in one cihaz diye ama daha ucuz olabilirdi. yurt dışında da çok pahalı.
evet italyada bile 600 € ama hocam daha yeni bir teknolojinin ilk ürünü maalesef pureviewli lumialar daha ucuz olacak gibi görünüyor

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
pRime.

pRime.

Üye
wp pureviewler çıkınca bu cihazın fiyatı dibe vuracak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...