808 PureView 12 Temmuz'da Türkiye'de

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
FirstPioneer

FirstPioneer

Üye
    Konu Sahibi
gelse ne olacak ki Hala symbian belle işletim sistemi bi vazgeçmedi flash desteği dogru düzgün değil tarayıcı bozuk multimedya özelleklerinden baska bisey yok
Kimse sana bir şey söylemiyor alan alır gelse ne olacakkisi yok bu işin

MücahitTokgöz

Yahu bıktırdı insanları farkında değil.Eskiden Nokia dedin mi akan sular dururdu.Tamam amenna... İyide kardeşim sen eskiden iyiydin çok işimizi gördün diye hala seçme şansımızı senden yana kullanmak zorunda değiliz ki ya!?! Biraz geliştir kendini.Hala çıkardığı bir çok dokunmatik telefonu illahlah ettiriyor adama.Bacanağım gitti c5-03 aldı.Dedim ver Spb kurayım.Çok hoşuna gidiyor böyle büyük saat hava durumu vs.. Yemin ediyorum dokunarak kullanamadım telefonu.Aldım şarj cihazının ince ucunu onunla kullandım.Soğuk terler döktüm arkadaş.Biraz önem ver kendine.Ben eskiyim ben süperim havaları yok artık.Aldılar o havanı senin.Samsung'u Htc'yi geç.Bak Sony'ye.Onca zamandan sonra nasıl dönüş yaptı piyasaya.Dünyanın modelini çıkardı.Bir sürü ödül aldı.Daha ne bekliyor anlamıyorum ki?

yav kardeşim 603,700,701,n8,e7 gibi telefonlar varken gidip c5-03 diyorsun sonra bi ton nokiaya sövüyorsun c5-03 nedir ya o onu alan onuda göze almıştır 350 tl lik telefndan nasıl bir dokunmatik bekliyorsun git dediğim modelleri al öyle eleştir. Yaptığın şey c5-03 le sony htc gibi telefnlarla kıyaslıyorsun ! Bu arada şimdi gelip bana ne yani 603,701 gibi telefonlar androidden iyi felan şeyler söyleme lütfen benim nedemek isteğimi anladın.

avcitalip

avcitalip

Üye
Hocam çoğu dslr'ı geçiyor bu cihaz sadece kamera cihazı değil tam bir multimedya cihazı hem bu aletle fotoğraf mı çektim hemen paylaş 140 db'e kadar bozulmadan algılayan rich recording teknolojisi ile cd kalitesinde kayıt mı yaptın hemen paylaş ve daha neler neler

birde bunlarda benim bildiğim otg de var dvd rom bağla bir zahmet :naughty::ehe

- - - Eklendi - - -

yav kardeşim 603,700,701,n8,e7 gibi telefonlar varken gidip c5-03 diyorsun sonra bi ton nokiaya sövüyorsun c5-03 nedir ya o onu alan onuda göze almıştır 350 tl lik telefndan nasıl bir dokunmatik bekliyorsun git dediğim modelleri al öyle eleştir. Yaptığın şey c5-03 le sony htc gibi telefnlarla kıyaslıyorsun ! Bu arada şimdi gelip bana ne yani 603,701 gibi telefonlar androidden iyi felan şeyler söyleme lütfen benim nedemek isteğimi anladın.

:ehe

- - - Eklendi - - -

Kimse sana bir şey söylemiyor alan alır gelse ne olacakkisi yok bu işin

aynen öyle ben bu cihazı alsam sadece kamerası için alırdım kamerafon bu yani başka birşey değil symbian^3 diyince uygulama yoksunu güzel bir sistem aslında...

bazen içimden diyorum babama s2 aldık ama akşama kadar s2 de satranç oynuyor,ona 808 mi alsaydık acaba diye düşünüyorum:ehe

klongs

klongs

Üye

c5-03 ile kötü samsung monte arasında bile dokunmatik hassaslıgı farkı dağlar kadar

• Beğen
Tepkiler: Dede

MücahitTokgöz

c5-03 ile kötü samsung monte arasında bile dokunmatik hassaslıgı farkı dağlar kadar

ya tamam haklısında öyle olabilirde c5-03 le saydığı hiçbir şeyin nokianın bu modeliyle alakası yok. Ben nokiafan felanda değilim bilen bilir beni fazla tartışmaya girmem ama bi ton laf sayıyor bu dokunuyo yani çok yanlış bir eleştirme

SheFy

SheFy

Üye
Oyun sevdalıları symbianı yerin dibine gömdü. Burda sym^3 ne suçu var sistem iyi uygulama sorunu yaşatanları eleştirin

avcitalip

avcitalip

Üye
Oyun sevdalıları symbianı yerin dibine gömdü. Burda sym^3 ne suçu var sistem iyi uygulama sorunu yaşatanları eleştirin

+1,symbian bence gelmiş geçmiş en iyi os fakat uygulama oyun flash gibi eksiklikleri çok fazla...

KayraBey

KayraBey

Üye
Uzun lafın kısası eskiden iyiydi artık değil.Symbian bitti bunu kabul edelim arkadaşlar.Keşke bitmeseydi de kullansaydık ama yedi bitirdi kendini.

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
Uzun lafın kısası eskiden iyiydi artık değil.Symbian bitti bunu kabul edelim arkadaşlar.Keşke bitmeseydi de kullansaydık ama yedi bitirdi kendini.

Symbian bitmez oyle kolay kolay. Microsofta yillarin firmasini uc-bes kurusa sattirmak icin ugrasan bir CEO musfettesi olmasa baslarinda, ki bu CEO yu baslarinda tutan yonetim kurulunu anlamis degilim(bence Nokia ruhunu kaybetmisler ve kim olduklarini unutmuslar), Nokia Symbian'i hakkettigi yere getirebilecek gucte. Bu kadar kullanicisi, seveni, profesyonel-amator gelistiricisi olan bir toplulukla dirsek dirsege yuruse tozunu attirir. (Symbian haricinde cope atilan MeeGo ve diger projelerden bahsetmiyorum bile)
Sikayet ediyoruz bazen; yok niye hala eski cpu, chipset kullaniyo vb. diye. O isin kolay tarafi, anlasmak istedikten sonra Texas instiruments, qualcomm vb. firmalarla her turlu calisip bomba gibi donanimlara sahip cihazlar uretebilir.
Diger firmalardan farkli olarak biraz daha biz kullanicilarina deger vererek sagilacak inek muamelesi yapmasa(her yeni isletim sistemi surumuyle yeni cihaz itelemeye kalkmasa, bizleri guncelleme cilgini yapsa), Symbianli olacak olan telefonlarda belli donanim standarti altinda cihaz uretmese ki bu standartin altindakilere S40 dayayip gecsin, Symbianli cihazlarinda da belli bir nesil oncesine kadar isletim sistemi donanim olarak destek verebilse(verse de biz gucu ve yeniligi seviyoruz en kotu 2 sene de bir cihaz degistiren milyonlarimiz var bu zaten Nokia ya yeter de artar bile),Oyun oynayacak diye Symbiani bir kalemde silip atan arkadaslari oyun manyagi yapsa , vs. vs.
(RIM(Blackberry) bile kendini toparlamak icin neler yapiyor biliyorsunuz, bilmeyen arkadaslar arastirsinlar.)

Daha cok sey yazabiliriz fakat uzatmanin anlami yok, bu is tamamen mentalite ile alakali. Su an ki zihniyet Nokia'yi asimile etmeye, piyasada tek basina guc olmasina mudahele etmeye karar vermis ve planlarini asamali olarak uyguluyorlar. Yoksa isi sadece TELEFON uretmek olan ve bu konuda cok iyi is cikaran bir firmanin birden boyle dususe gecmesi ve anlamsiz hareketler yaparak biz kullanicilarini hayal kirikligina ugratmasi normal degil.
Bu suikastci zihniyet Nokia'nin basindan gitse de Nokia 2013'te hepimizi sasirtsa...

Benim hissettiklerim bunlar, katilan katilmayan tum arkadaslara sevgiler, saygilar. Nokia Fan degilim fakat Symbian'i seviyorum, Nokia yi da seviyorum. Connect Us Again Nokiaaaaaaa!!!!!

• Beğen
Tepkiler: ozggurr
DustoJniK

DustoJniK

Üye
Amcaoğlu Galaxy S3 Almış Bugün bir bakayım Dedim. Daha elime alır almaz dedim bu tableti nerden aldın :) Bildiğin tablet insan alo demeye utanır :)

ozggurr

ozggurr

Üye
gelse ne olacak ki Hala symbian belle işletim sistemi bi vazgeçmedi flash desteği dogru düzgün değil tarayıcı bozuk multimedya özelleklerinden baska bisey yok

Gozun aydin, cep telefonlarina flash destegi tamamen kesildi. Yani bundan sonra flash destegi hicbir mobile telefona gelmeyecek. Symbian belle'deki flash video haric butun flash eklentilerini gayet rahat ve basarili calistiriyordu.

HTML5 videolarini yeni surum butun browserlar destekliyor..

Symbian 808'in donanim hiziyla gayet pratik ve hizli calisiyor...
Sorun yok...

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

- - - Eklendi - - -

buyrun bir bakın bakalım dslr makineyle kıyasına ondan sonra gider kamera alırım daha iyi deyin

• Beğen
Tepkiler: ozggurr
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...