Türkiye'ye Windows 8'li telefon getireceğiz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Gökçen abi videoyu izledim ilk nesil lumialar gelmiyicek ama wp8 li cihazlar 2012 de satışta olacak bak bu iyi işte ;)

- - - Eklendi - - -

Çok çekirdek derken? İki mi yoksa 4 ve üstü mü?

snapdragon s4 pro kullanılacak önce çift çekirdekle gelecek şunu da ekleyeyim wp8 64 çekirdeği bile destekliyor :ehe

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Can o zaman direk uzaya çıkıyoruz...

codblackops2

codblackops2

Üye
64tane çekirdek mi

Placebo-

Placebo-

Üye
Htc aldıktan sonra birde lumia alırım o zaman. Birte wp cihaz kullanayım. Bu arada teknosada telefonu elimize alıp test edebiliyormuyuz? Ben gittimde, cam bölmenin arkasına koymuşlardı.

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa
MasteLaa

MasteLaa

Üye
Aynen elinde patlayacak cihazlar, artık Apollo'suz Tango yapar...

- - - Eklendi - - -

Ceo olmak ister miydiniz? :ehe
Ceo olsam sana devrederdim şirketi abim :kıskıs:

- - - Eklendi - - -

Htc aldıktan sonra birde lumia alırım o zaman. Birte wp cihaz kullanayım. Bu arada teknosada telefonu elimize alıp test edebiliyormuyuz? Ben gittimde, cam bölmenin arkasına koymuşlardı.
Aynen Ezgi abla Cam bölmenin arkasındaydı bakamadım telefonlara ben de :zzz:

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

elemana söylüyorsun veriyor inceleyebilirsin. Ezgi sende para kamyonla sanırım :hmmm

Hex4d0r

Hex4d0r

Üye
Masaüstü Win 7 de 128 çekirdek destekliyor. İşlemci olmadıktan sonra pek bir şeye yaramaz. Tilera diye bir firmanın 100 çekirdekli x86 işlemci modelleri vs. var ama Son kullanıcıya yansımayacak bşeyler bunlar şu zamanlar böyle hayallere kapılıp gitmenin anlamı yok :)

Placebo-

Placebo-

Üye

elemana söylüyorsun veriyor inceleyebilirsin. Ezgi sende para kamyonla sanırım :hmmm

Yok yaa, devir-daim yapıyorum. :D Birini satıp üstüne üni. Bursumdan kalan parayı ekleyip yeni bir tane alıyorum. :)

doctorrr

doctorrr

Üye
önümüzdeki seneye n9 :D

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
ben n9 u sseneye hazirana kadar kullancam sonra da kutusuna koyup jelatinleyip kaldırıcam hacı

• Beğen
Tepkiler: doctorrr ve MasteLaa
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
doctorrr

doctorrr

Üye
ben n9 u sseneye hazirana kadar kullancam sonra da kutusuna koyup jelatinleyip kaldırıcam hacı
dediğin gibi tam müzelik telefon :tebessüm:

- - - Eklendi - - -

nokia nın eskaza üretime geçirdiği bir konsepti :D

codblackops2

codblackops2

Üye

aya tur beşşüz beşşüz :ehe bakalım fiyatlar ne olacak ağabey 1400-1500 olsa da alsak :eller: ama ben bu yıl almam seneye bu zamanlar alıcam kısmetse

- - - Eklendi - - -

şuan öyle bi teknoloji yok tabi :D

Çekirdek dediğin nedir kilosu iki buçuk tl

lasvetorus

lasvetorus

Üye
Çekirdekten kasıt şöyle... Windows 8 işletim sistemindeki bir programı/uygulamayı Windowsphone 8 işletim sistemindeki bir mobil ile çalıştırabilme imkanı sunuyor...

- - - Eklendi - - -

Diyene bak :ehe

Hayırdır?Seni tanımıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt