Iphone 4s vs Nokia Lumia 900

Sponsorlu Bağlantılar

Hangi Telefon ?

• Kullanılan toplam oy
    36
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Matador03

Matador03

Üye
ios 6 entegrasyon ve farkliliklar getirecek ama sen bilirsin tabii

MrExpert

MrExpert

Üye
ıphone 4s bence senın için daha iyi beklentilerni karşılar ancak tasarım diyosan kesınlıkle lumia...

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim sen zaten iphone4s alma bırak işten anlayanlar alsın onu . lumia 900 seni hayli götürür hayırlı olsun :))

İşten anlayan derken ?

ios 6 entegrasyon ve farkliliklar getirecek ama sen bilirsin tabii

Iphone herkeste olunca şimdi ben farklı birşey almak istiyorm aslında.

ıphone 4s bence senın için daha iyi beklentilerni karşılar ancak tasarım diyosan kesınlıkle lumia...

4s menüsünü pek sevmedim

Adam "O telefonu neden seçtiğinizide açıklarsanız sevinirim. 2-3 gün içerisinde karar vermem gerek." demiş.Konu açmış fakat belitmiş.Bu durumda ya adam gibi cevap verirsin ya da mesaj atmazsın.Eğer sebep bildirmeden körü körüne al dersen bu fan olduğun anlamına gelir ki bu durumda yorumunun hiç bir anlamı olmaz.

Katılıyorum.

• Beğen
Tepkiler: Amaru Shady
R.A.M

R.A.M

Üye
Lumia 900 düşünüyorum.

Hemen hemen eşit evet.

Aynen görsel olarak çok daha iyi Lumia. Oyun pek ilgimi çekmiyor. Pc oyunları daha güzel ve pcde oynuyorum ?

1 yıl kullanırım sanırım. 6 aya bi değiştiriyorum normalde.

Evet LTE de mi ne duymuştum onu.

Neden ?
arkadaşların dediği gibi ikiside hemen hemen eşit ama ben daha wp tam olarak gelişmedi olarak düşünüyorum karar senin.

Matador03

Matador03

Üye
Herkeste olsa ne olacak ki :hmmm

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
    Konu Sahibi
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Konuyla alakasiz ve gereksiz tartişma mesajlari denetime alinmiştir. Lutfen konu sahibi ve uyelere saygi cercevesinde yorum yapin.

R.A.M

R.A.M

Üye
Pek oyun aramıyorum dediğim için gelişmediği pek ilgilendirmiyor aslında beni. Gelişmiş olmasını istedim ama iphone hiç cazip gelmiyor bana :/

Klasik telefon gibi oldu. Ama lumia alınca millet meraklanıcak.

Hangisi sana cazip geliyorsa aradıkların hangisindeyse onu al sonradan pişman olacağın bir şey yapmada sonuçda bir ton para :oke:

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
    Konu Sahibi

Hangisi sana cazip geliyorsa aradıkların hangisindeyse onu al sonradan pişman olacağın bir şey yapmada sonuçda bir ton para :oke:

Lumianın tasarımı mükemmel denilebilecek şekilde. O cazip geliyor Applenin sadece oyunları cazip. Pek oynayacağımı sanmıyorum onuda.

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Normalde 4s daha iyi tabi ki her türlü 4s derdim de onun da o kadar özelliğe ekranı artık küçük gelmeye başladı gibi de Iphone ilgimi çekmiyor diyorsan Lumia 900 alman daha mantıklı olur bu durumda, içinde kalmasın yani iyice araştır hangisi kafana yatarsa onu al en iyisi değil senin en çok işini görebilecek telefonu alman daha mantıklı olur.

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
    Konu Sahibi
Normalde 4s daha iyi tabi ki her türlü 4s derdim de onun da o kadar özelliğe ekranı artık küçük gelmeye başladı gibi de Iphone ilgimi çekmiyor diyorsan Lumia 900 alman daha mantıklı olur bu durumda, içinde kalmasın yani iyice araştır hangisi kafana yatarsa onu al en iyisi değil senin en çok işini görebilecek telefonu alman daha mantıklı olur.

Aynen en iyisi değil benim işimi gören olmalı. Lumialar hoşuma gidiyor.

Lumia 900 alamayabilirim belki. Babam sorun çıkarabilir. En kötü ihtimalle Lumia 800 alcam. Onunla ilgili fikri olanlarda paylaşsa ?

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Aynen en iyisi değil benim işimi gören olmalı. Lumialar hoşuma gidiyor.

Lumia 900 alamayabilirim belki. Babam sorun çıkarabilir. En kötü ihtimalle Lumia 800 alcam. Onunla ilgili fikri olanlarda paylaşsa ?
Lumia 800 güzel telefondur. 8 mp carl zeiss lens, autofocus var flaş da dahil fotoğraf konusunda çok iyi tatmin eder. C6-01 de 8 mp ama arada baya fark var. İnternet deneyimini internet explorer ile yapar flash player yoktur html5'e önem verecekler sanırım diye cihazlar gibi. Müzik dinlemeyi severim demişsin müzik deneyiminde Dolby digital yalnızca 603/700/701/808 modellerine özeldir ancak bu modelleri zaten bi symbianlı cihazdan geçeceğin için değişiklik isteme sebebi ile tercih etmeyebilirsin. N8'de ise sadece HDMI çıkışında kullanılabiliyor. Lumia 800 Oyun konusunda şuanda zayıf ilerde de şöyle böyle olur iyi olmaz zaten çok da önem vermiyormuşsun oyuna. Ön kamerası yok çok önemliyse direk ele derim. Telefonun Tasarımı N9 tarzı güzel... işletim sistemi kullanımı kolay bir sistem olsa da C6-01'deki kadar kişiselleştirme olayı yok ama işletim sistemi videolarında gördüğün kadarıyla hoşuna gidiyorsa al derim WP8 güncellemesini alamayacak WP7.8 güncellemesinde kalacak en son. Bir de daha Lumia 800'ün gelmesine daha var diye biliyorum. Elimden geldiğince ayrıntılı yazmaya çalıştım.

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 800 güzel telefondur. 8 mp carl zeiss lens, autofocus var flaş da dahil fotoğraf konusunda çok iyi tatmin eder. C6-01 de 8 mp ama arada baya fark var. İnternet deneyimini internet explorer ile yapar flash player yoktur html5'e önem verecekler sanırım diye cihazlar gibi. Müzik dinlemeyi severim demişsin müzik deneyiminde Dolby digital yalnızca 603/700/701/808 modellerine özeldir ancak bu modelleri zaten bi symbianlı cihazdan geçeceğin için değişiklik isteme sebebi ile tercih etmeyebilirsin. N8'de ise sadece HDMI çıkışında kullanılabiliyor. Lumia 800 Oyun konusunda şuanda zayıf ilerde de şöyle böyle olur iyi olmaz zaten çok da önem vermiyormuşsun oyuna. Ön kamerası yok çok önemliyse direk ele derim. Telefonun Tasarımı N9 tarzı güzel... işletim sistemi kullanımı kolay bir sistem olsa da C6-01'deki kadar kişiselleştirme olayı yok ama işletim sistemi videolarında gördüğün kadarıyla hoşuna gidiyorsa al derim WP8 güncellemesini alamayacak WP7.8 güncellemesinde kalacak en son. Bir de daha Lumia 800'ün gelmesine daha var diye biliyorum. Elimden geldiğince ayrıntılı yazmaya çalıştım.

Yabancı ülkeden gelicek. Dolby var diyorlardı lumia 900de. Dolby çok zor bişi olmasa gerek ya 20 yıllık teypmizde bile var. Tuhaf.
Kamera fark eder kesnlikle.d bu telefonda oto fokus yok yakın çekimler berbat. Kişiselleştirme olayı yok evet. Canımı sıkan tek konu bu. Appleda top bar var mı?

klongs

klongs

Üye
lumia 800 ün ekranı biraz daha küçük 3.7 inç

• Beğen
Tepkiler: Elektr0
>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
lumia 900 uygundur

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Yabancı ülkeden gelicek. Dolby var diyorlardı lumia 900de. Dolby çok zor bişi olmasa gerek ya 20 yıllık teypmizde bile var. Tuhaf.
Kamera fark eder kesnlikle.d bu telefonda oto fokus yok yakın çekimler berbat. Kişiselleştirme olayı yok evet. Canımı sıkan tek konu bu. Appleda top bar var mı?
Telefonlar için Dolby Digital yapamamaktan değil de lisans işinden ötürü biraz ulaşılmaz sayılabilir. Emin olabilmek için bidaha baktım gsmarena sitesinden ancak Lumia 900'de Dolby Digital mevcut değil. Apple'da topbar var diye aklımda kalmış ama tam olarak emin değilim 4s kullanan biri gelir cevaplar zaten.

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
    Konu Sahibi
Neyse bi dolby için telefondn vazgeçmm.d

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
Elektr0

Elektr0

Üye
lumia 800 ün ekranı biraz daha küçük 3.7 inç

daha ne olsun kardeş la şuan 2 inç ekranlı telefonumdan bile çok memnunum...gerçi bu kişiden kişiye degişir ama 3.7 çok makul bir boyut gibi geliyor :hmmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...