Iphone 4s vs Nokia Lumia 900

Sponsorlu Bağlantılar

Hangi Telefon ?

• Kullanılan toplam oy
    36
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
    Konu Sahibi
Iphone 4s vs Nokia Lumia 900
Telefondan beklediklerim. Hızlı olmalı.
Mesajlaşmak rahat olmalı.
Müzik çok dinlerim (Dolby Digital olmalı)
Fotoğraf çekmeyi severim. Hangisi daha iyi çeker. Videoda 4s geçer 1080p çekiyor.
Oyun çok oynamam arada sırada.
Internette takılırım.
Şarjı uzun süre gitmeli. c6-01 var bende, nette çok takılırsam 1 gün yetmiyor.

Ne almalıyım 4s mi Lumia 900 mü.

Düne kadar Lumia 900 diyordum ama . Biraz karşılaştırma videosu izledim Iphone daha üstün sanki.

Ayrıca telefonda şıklık ön planda benim için. Bu yüzden lumiayı istiyordum.

O telefonu neden seçtiğinizide açıklarsanız sevinirim. 2-3 gün içerisinde karar vermem gerek.

ersinbakar

ersinbakar

Üye
ne olurdu bunların arasına android telefonda koysaydı :D belki onu tıklayacak biri olurdu ben gibi :D ama ikisinin arasında karar verilecekse 4s tek geçerim.

WebStyle

WebStyle

Üye
Tabi ki İphone 4S tercih edilmelidir. Android demiş olsaydınız Galaxy S3 ü önerirdim.

Matador03

Matador03

Üye
Tabiki iphone 4s ;)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
iki uc gun icerisinde karar vermen gerekiyorsa iphone 4s olmali kararin. Ayrica ben lumia900 ile pek muzik dinlemedim ama tahminimce 4s sesi daha iyidir tabi bunun kulaklikla da cok alakasi var. Diger yandan internet konusunda cogu testte başabaş cikiyorlar fotograf konusunda cogu karşilaştirmada lumia daha iyiydi. Şıklık göreceli bir kavram kişiden kişiye degişir buna kendin karar vermelisin. Ama bu iki telefon arasinda kaldiysan ikisi de seni pişman etmez icine sineni al rahat rahat kullan:oke:

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan ve Elektr0
Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
İphone'un piyasası daha iyi bunuda göz önünde bulundur.

sataer

Üye
şarj konusunda iphone da sıkıntı yaşayabilirsin.

Why Always Me

Why Always Me

Üye
Iphone 4S Her zaman iyidir düşünme bence :)

Matador03

Matador03

Üye

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
    Konu Sahibi
ne olurdu bunların arasına android telefonda koysaydı :D belki onu tıklayacak biri olurdu ben gibi :D ama ikisinin arasında karar verilecekse 4s tek geçerim.

Tabi ki İphone 4S tercih edilmelidir. Android demiş olsaydınız Galaxy S3 ü önerirdim.

Görsellik 0 o androidlerde. Bana göre 0. Mesaj yazma kısmı falan hiç güzel değil. Ve telefonda %90 mesaj yazarım. %10 oyun müzik internet fln..

arada 100€ fark varmış. Lumia alabilrim.

iki uc gun icerisinde karar vermen gerekiyorsa iphone 4s olmali kararin. Ayrica ben lumia900 ile pek muzik dinlemedim ama tahminimce 4s sesi daha iyidir tabi bunun kulaklikla da cok alakasi var. Diger yandan internet konusunda cogu testte başabaş cikiyorlar fotograf konusunda cogu karşilaştirmada lumia daha iyiydi. Şıklık göreceli bir kavram kişiden kişiye degişir buna kendin karar vermelisin. Ama bu iki telefon arasinda kaldiysan ikisi de seni pişman etmez icine sineni al rahat rahat kullan:oke:

3.5mm girişi yok iphonenin. Bende kulak içi falan severim. Lumia daha cazip gelio. Ekranı falan daha büyük.

İphone'un piyasası daha iyi bunuda göz önünde bulundur.

Türkiye'de Lumia yokki. Yabancı ülkelerde stoklar bitmiş çıktığı zaman lumia sanırım.

şarj konusunda iphone da sıkıntı yaşayabilirsin.

Şarj önemli. Ama bi kaç konuda 2-3 şeyi kapatınca şarj uzun gidiyor diyorlardı.

Iphone 4S Her zaman iyidir düşünme bence :)

Sebep ?

Bakıyım bi.

Matador03

Matador03

Üye
iPhoneda 3.5 mm kulaklik girisi yok mu ? :oha: Hangi bilgisiz salladi bunu :hmmm

Elektr0

Elektr0

Üye
lumia 900 ... niye mi apple sevmiyom :dry::d:

- - - Eklendi - - -

iPhoneda 3.5 mm kulaklik girisi yok mu ? :oha: Hangi bilgisiz salladi bunu :hmmm

bilgisiz demesekte yalnışlık la söylenen bişi olarak kabul etsek ...:hmmm

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
    Konu Sahibi

lumia 900 ... niye mi apple sevmiyom :dry::d:

- - - Eklendi - - -

bilgisiz demesekte yalnışlık la söylenen bişi olarak kabul etsek ...:hmmm

Bi sitede öyle yazıodu. Elime alıp bakmadım.

- - - Eklendi - - -

Tamam varmış onuda geçtik.

- - - Eklendi - - -

Lumia 900 daha şık. Özellikleri hemen hemen aynı. Iphone almamı sağlayacak sebep yok ya. O.o Bi 1080p video.

Elektr0

Elektr0

Üye
Bi sitede öyle yazıodu. Elime alıp bakmadım.

- - - Eklendi - - -

Tamam varmış onuda geçtik.

olabilir kardeş boşver takma kafana .. :) neye karar verdin 4S mi? lumia 900 mu ?...

Del Rey

Del Rey

Üye
Lumia 900 öneririm. Eşit telefonlar aslında.

Matador03

Matador03

Üye
İkisi de kapali sistem wp gelismeye acik ios gelismis , gorsel olarak wp ve lumia daha iyi , ios uygulama , oyun ve destek konusunda 1 numara , kameralari hemen hemen esit bazen 4s bazen lumia iyi cekiyor , net hizlari yakin fakat 4s bir adim onde , muzik kalitelerini bilmiyorum tercih senin :)

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
İkisi de kapali sistem wp gelismeye acik ios gelismis , gorsel olarak wp ve lumia daha iyi , ios uygulama , oyun ve destek konusunda 1 numara , kameralari hemen hemen esit bazen 4s bazen lumia iyi cekiyor , net hizlari yakin fakat 4s bir adim onde , muzik kalitelerini bilmiyorum tercih senin :)

Evet ama 4S Lumia'dan daha uzun süre destek alacak.Telefonu ne kadar süre kullanacağın çok önemli bu yüzden.

sataer

Üye
şebeke internetinde lumia900 daha hızlı iphone dan.

R.A.M

R.A.M

Üye
Ben 4S alırdım

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
    Konu Sahibi

olabilir kardeş boşver takma kafana .. :) neye karar verdin 4S mi? lumia 900 mu ?...

Lumia 900 düşünüyorum.

Lumia 900 öneririm. Eşit telefonlar aslında.

Hemen hemen eşit evet.

Aynen görsel olarak çok daha iyi Lumia. Oyun pek ilgimi çekmiyor. Pc oyunları daha güzel ve pcde oynuyorum ?

Evet ama 4S Lumia'dan daha uzun süre destek alacak.Telefonu ne kadar süre kullanacağın çok önemli bu yüzden.

1 yıl kullanırım sanırım. 6 aya bi değiştiriyorum normalde.

şebeke internetinde lumia900 daha hızlı iphone dan.

Evet LTE de mi ne duymuştum onu.

Neden ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...