Niizuma.Eiji
Üye
Ha evet. Çok pahalı olur bence.
Ben aşırı pahalı olcağını düşünmüyorum.Yurtdışından alacağım ve o çıkana kadar 2.000 TL kadar bütçem olacak.Ondan da pahalı olursa kimse almaz zaten

Ha evet. Çok pahalı olur bence.

Ben aşırı pahalı olcağını düşünmüyorum.Yurtdışından alacağım ve o çıkana kadar 2.000 TL kadar bütçem olacak.Ondan da pahalı olursa kimse almaz zaten![]()

sana uygulamadan bahseden yok.. iyi oku ne yazdığımı ondan sonra konuş..modasi gecmismismis
ondan ilk uygulamalar iphonelara cikiyor
sallamasyon yapmanin anlami yok
kaç yorumdur bakıyorum bi sinirlilik halin var .. tabikiide bana sormayacaksın.. ama konuda yorumların ufak çocuk gibi dalga geçmelerle dolu.. iphone u isteyen beğenir isteyen beğenmez.. zorlamı beğendirceksin?? despotluğa gerek yok..herkes halinden memnun..sen niye agresiflik yapıyırsun burda anlamış değiliz..Sana mı sorcam uzatıp uzatmayacağımı
2000TL benim için ne demek bilio musun
Öğrenciyim sonuçta![]()
Yaklaşık 6 ayda da bir miktar para biriktireceğim birazda babam yardım edecek.Aç gezmeye Temmuz sonundan itibaren başlıyorum durumumuz pek farklı değil yani 
Tasarım 0
Performans 0
kalite 0
fiyat +1
Sonuç olarak Nokia devri kapandı zaten nokia ile apple kıyaslamak çok garip en basitinden uygulamalar bakıcak olursak appstore da 725000 nokia da ise 100000 uygulama var neredeyse 7 katı iphone 5 çıkana kadar şuan da en iyi telefon bence samsung galaxy s3
bana kalırsa 4s al![]()
Evet aç kal 4s al.![]()
725000 in hepsini kullaniyor musunuz ? Ayrica bi cihaza en fazla 25-30 uygulama yukler bir kullanici. Ayni isleve sahip bir suru klon uygulama yerine az ama oz olmasi daha iyidir cop olmasindan.
Not: android kullaniyorum.
Sanırım haklısınız. Ama bluetooth yok ? :P
Yani ben en fazla 10 uygulama kullanırım.

Dediğim gibi bana göre IOS'un oyun dışında bir artısı yok.Yani Iphone 5 çıkana kadar öyle olacak.Eğer oyun oynamıyorum diyorsan pek doğru bir seçim olmaz fakat telefonu alıp o oyunları görünce fikrinin değişme ihtimali yüksek
- - - Eklendi - - -
Ayrıca Bluetooth Matador03 abimizin dediği gibi JB ile mümkün olabiliyor diye duymuştum.
İos kisitlamalarinin cogu kalibresi ile kalkıyor aynen ep deki unlock rom yüklemede kalktığı gibi tabi ilk çıkanlar dısında henüz bootloader kilidi kirilabilmis değil
yalnız WP de de bluetooth yok batu bilgin olsun sonra kızma bize niye söylemediniz diye.
Bu Lumia 800 de yok mu yani ?
bluetooth yok ama dosya gönderme uygulaması olcaktı bitane tam hatırlamıyorum..Ama bluetoothla rehber aktarma vardı dosya paylaşımı da çözülür merak etme..
O zaman iyi. Yoksa saçmalık yani.
- - - Eklendi - - -
Ön kamera var mı Lumia 900de ?
- - - Eklendi - - -
Bi de şu c6-01 e 350 TL veriyor telefoncu. Bu fiyata satmak içimi acıtıyor ya. Daha 6 ay oldu. 200 Lira düşüğe vermek..