Lumia 900 almak mantıklı mı ?

Sponsorlu Bağlantılar

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye

Matador03

Matador03

Üye
Ben iPhone 4s alacagim ama lumia nin tasarimi yeter :yuru

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
    Konu Sahibi

Wp8'in desteklediği donanımsal özellikler Wp7.8'de yok.Mesela W8 ile entegrasyonu var.W8'e yapılan bir uygulama çok kolay bir şekilde Wp8'e portlanabiliyor fakat bu portlanan oyun Wp7.8'de açılmıyor.Wp7.8'de açılması için ayrıca tekrar portlanması-yazılması gerekiyor.Yani aynı oyunun 2 versiyonu olacak markette (bazılarında olmayacak).Bu sebeple Wp7.8 telefonlarda daha az oyun uygulama olacak Wp8'e göre.Aralarındaki en önemli fark bu yani ben bunu böyle yorumlamıştım ilk tanıtıldığında.

Anladım. Tek fark bu mu ? Ben oyun oynamam ki telefonda. Bilgisayarda oynarım.

Nokia tasarımı iphone daha iyiymiş hala gülüyorum siz hangi dünyada yaşıyorsunuz ya:kop:

Tasarımı kesinlikle Lumia'nın daha iyi bence.

Biri lumianin tasarimina laf mi etti gardas sopa:

Evet :D

Ben iPhone 4s alacagim ama lumia nin tasarimi yeter :yuru

Benim olayda bunun gibi olcak sanki. :)

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
Tamam ozaman henüz çok büyük bir fark yok aralarında.Ama uygulama konusunda da sorun yaşayabilirsin ileride.Mesela çok güzel bir uygulama portlanabilir W8'den Wp8'E

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
    Konu Sahibi
Tamam ozaman henüz çok büyük bir fark yok aralarında.Ama uygulama konusunda da sorun yaşayabilirsin ileride.Mesela çok güzel bir uygulama portlanabilir W8'den Wp8'E

Çok güzel bir uygulama ise bunlar 7.8 ede portlarlar gibime geliyor ama bakalım artık.

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
Çok güzel bir uygulama ise bunlar 7.8 ede portlarlar gibime geliyor ama bakalım artık.

Ya bilgisayarda olup telefonda olmayan güzel uygulamalar var.Onları kolayca Wp8'e portladıktan sonra anca satarsa diğerlerine portlarlar.

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
    Konu Sahibi

Ya bilgisayarda olup telefonda olmayan güzel uygulamalar var.Onları kolayca Wp8'e portladıktan sonra anca satarsa diğerlerine portlarlar.

Yok ya bana gerek olmaz sanırım. Beklememe değmez sanırım.

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
Yok ya bana gerek olmaz sanırım. Beklememe değmez sanırım.

Ya eğer uygulama oyun fazla önemli değilse gidip 5 ay beklemeye bence de değmez.Benim beklememin tek sebebi kameranın önemi, oyun uygulamanın önemi ve elimde 5 ay rahat idare edebilecek bir telefon bulunması.Yoksa bende bir Lumia alacaktım.

• Beğen
Tepkiler: Batuhan Apatay
Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
    Konu Sahibi

Ya eğer uygulama oyun fazla önemli değilse gidip 5 ay beklemeye bence de değmez.Benim beklememin tek sebebi kameranın önemi, oyun uygulamanın önemi ve elimde 5 ay rahat idare edebilecek bir telefon bulunması.Yoksa bende bir Lumia alacaktım.

Kamera ?

saynesim

saynesim

Üye
arkadaşlar yanlış anlamayın kusura bakmayın biraz kaba olacak iphone artık puşt o.p.u pzvg telefonu oldu kesinlikle almam

• Beğen
Tepkiler: klongs
Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
    Konu Sahibi
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Alsak çakma diyecek bir kesim..

belki de hatta buyuk bir kesimde artik o önyargi oluşmuş durumda ama sen başkalarinin ne dedigine bakma ihtiyacini karşilayan ve hoşuna giden telefonu al:oke:

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
    Konu Sahibi

belki de hatta buyuk bir kesimde artik o önyargi oluşmuş durumda ama sen başkalarinin ne dedigine bakma ihtiyacini karşilayan ve hoşuna giden telefonu al:oke:

Kafam karışık valla. Windows Phone mi Iphone 4s mi ..
Karar vermek gerçekten zor. Ama sonuç olarak Lumia 800 alırsamda şaşırmamak gerek.
Yada bir sorun çıkarda telefonu alamazsam..