Bu espri alkışlanır![]()
Şimdi burda @papakudioflu yani ali abinin yerinde olmayı çok isterdim Lumia 900 var
Lumia 800 e bakacak olursak elbet iPhone 4s
ama Lumia 900 e bakcak olursak Lumia 900 yer iPhone 4s i
Lumia 800>iPhone 4
Lumia 900>iPhone 4S
iPhone elbet iyi telefon ama Lumia ayrıdır. Uygulama demeyin. Windows phone bakacak olursak iOs daha eski. Windows phone nokia ile zirve yaptı ve tanındı. Daha şimdiden bukadar uygulama yapılmışken ve yapılıyorken(yapmak için can atılıyor) siz neyin derdindesiniz anlamadım.
Tasarım mı? iPhone 4 tasarımı zaten o kadar çok şey olduki. Biri sizin elinizde iPhone 4 olduğunda ilk önce çakma olup olmadığına bakar tanımıyorsa belkide çakma der. O kadar çokda hoş değil.
Tasarım demek Lumia 900 demek. ÇOK HOŞ! Zaten N9 un satış sebebi Tasarımı.
Kalite? Kuzenin samsung galaxy mini elinden düştü telefonun camı parçalandı telefoncu 20 tl verdi.
Bizim arkadaşın N8 i okulun 1. katından mermer kaldırıma düştü. Sonuç telefon açık hasar yok. Kılıf var çizik yok.
Fiyat mı? Nokia 603 diyorum en güzelinden. 1ghz telefon 550-600 tl 8mp li c6-01 diyorum 550-600 tl.
Hız. Bir video vardı onu hatırlatım. Nokia İngiletere ekibi(İngiltere olarak hatırlıyorum ABD de olabilir) sokakta bir şov yapmıştı. Sokağa çıkıp Facebooka girip Lumiadan hızlı resim yükleyene Lumia yükleyemeyene bile İndirim çeki veriyolardı. Lumianın kaç kat daha iPhone dan hızlı yüklediği forumda o kadar konuda yazıyor ki! Ben 4 diye hatırlıyorum.
OS olarak (genel olarak) da çok hızlı diye biliyorum. Ayrıca içinde iE9 varki safari gibi iOS dışında adı duyulmamış bir tarayıcıdan 10 kat hızlı ve daha iyidir.
yazın çok güzel![]()
Bu arada imzamdaki resimde BEST OF CES2012 yazdığını fark ettim. Sende iyi bak.
Benim gözümde sıralama daha kısa:
1) WP8'li "Nokia Lumia ???" veya "HTC ???"
2) Diğerleri![]()
onu demiyorum abi wp8 li cihazların Türkiye ye gelişii diyorum.

windows 8 le entegrasyonu bile yeterli bir fark..
- - - Eklendi - - -
http://www.maxicep.com/windows-phone-genel-destek/tum-detaylariyla-windows-phone-8-a-661119.html
O dediğin olay ne bakıyım bi.
- - - Eklendi - - -
O ilk videodaki olay. Wp 7.8 dede var O.o
- - - Eklendi - - -
Birde kısaca özetlesen şunu ? Wp 7.8 de ne var ne yok bilmiyorum farkları tam anlamadım.
Nokia tasarımı iphone daha iyiymiş hala gülüyorum siz hangi dünyada yaşıyorsunuz ya
![]()

tabi tabi bütün dünya nokia diyor başka bir şey demiyor
Tamam sana kendi dünyanda başarılar dileriz o zaman.En koyu Apple fanları en koyu fandroid'ler bile tasarım konusunda Lumia'lara laf atamazken...Seni alkışlıyoruz
Tamam bu göreceli bir kavram ama milyonlar beğenirken sadece 10 kişi beğenmezse bu 10 kişide güzel olduğunu kabul etmelidir...
Kesinlikle tasarımı milyonlar beğeniyor nokia satın alan milyon kaldımı ki
senin gibi bitanede iphone diyor baska bisey demiyor.iphone un modasi gecti dostum.lumialarin ve htc nin tasarimi harika bence.artik tasarima bi kivraklik olmasi cekici yapiyor telleri.ama iphone bakinca kibrit kutusu seklini goruyorum.tabi bu zevk isi.senin zevkin o,bizim zevkimiz bu.uzatma bence.tabi tabi bütün dünya nokia diyor başka bir şey demiyor
n000k' Alıntı:senin gibi bitanede iphone diyor baska bisey demiyor.iphone un modasi gecti dostum.lumialarin ve htc nin tasarimi harika bence.artik tasarima bi kivraklik olmasi cekici yapiyor telleri.ama iphone bakinca kibrit kutusu seklini goruyorum.tabi bu zevk isi.senin zevkin o,bizim zevkimiz bu.uzatma bence.
Sana mı sorcam uzatıp uzatmayacağımısenin gibi bitanede iphone diyor baska bisey demiyor.iphone un modasi gecti dostum.lumialarin ve htc nin tasarimi harika bence.artik tasarima bi kivraklik olmasi cekici yapiyor telleri.ama iphone bakinca kibrit kutusu seklini goruyorum.tabi bu zevk isi.senin zevkin o,bizim zevkimiz bu.uzatma bence.
modasi gecmismismis
ondan ilk uygulamalar iphonelara cikiyor
sallamasyon yapmanin anlami yok
Sana mı sorcam uzatıp uzatmayacağımı