Lumia 900 almak mantıklı mı ?

Sponsorlu Bağlantılar

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
Ha evet. Çok pahalı olur bence.

Ben aşırı pahalı olcağını düşünmüyorum.Yurtdışından alacağım ve o çıkana kadar 2.000 TL kadar bütçem olacak.Ondan da pahalı olursa kimse almaz zaten :ehe

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
    Konu Sahibi

Ben aşırı pahalı olcağını düşünmüyorum.Yurtdışından alacağım ve o çıkana kadar 2.000 TL kadar bütçem olacak.Ondan da pahalı olursa kimse almaz zaten :ehe

2000TL benim için ne demek bilio musun :D

Öğrenciyim sonuçta :D

n000k

n000k

Üye
modasi gecmismismis
ondan ilk uygulamalar iphonelara cikiyor
sallamasyon yapmanin anlami yok
sana uygulamadan bahseden yok.. iyi oku ne yazdığımı ondan sonra konuş..

- - - Eklendi - - -

Sana mı sorcam uzatıp uzatmayacağımı
kaç yorumdur bakıyorum bi sinirlilik halin var .. tabikiide bana sormayacaksın.. ama konuda yorumların ufak çocuk gibi dalga geçmelerle dolu.. iphone u isteyen beğenir isteyen beğenmez.. zorlamı beğendirceksin?? despotluğa gerek yok..herkes halinden memnun..sen niye agresiflik yapıyırsun burda anlamış değiliz..

• Beğen
Tepkiler: Batuhan Apatay
Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
2000TL benim için ne demek bilio musun :D

Öğrenciyim sonuçta :D

Bende öğrenciyim telefonumu para ederken sattım eğer dayımın eski Galaxy S+'ı olmasaydı şuan C6-00 ile takılıyor olacaktım :D Yaklaşık 6 ayda da bir miktar para biriktireceğim birazda babam yardım edecek.Aç gezmeye Temmuz sonundan itibaren başlıyorum durumumuz pek farklı değil yani :ehe

Matador03

Matador03

Üye
bana kalırsa 4s al ;)

karabasmayan

karabasmayan

Üye
Tasarım 0
Performans 0
kalite 0
fiyat +1
Sonuç olarak Nokia devri kapandı zaten nokia ile apple kıyaslamak çok garip en basitinden uygulamalar bakıcak olursak appstore da 725000 nokia da ise 100000 uygulama var neredeyse 7 katı iphone 5 çıkana kadar şuan da en iyi telefon bence samsung galaxy s3

725000 in hepsini kullaniyor musunuz ? Ayrica bi cihaza en fazla 25-30 uygulama yukler bir kullanici. Ayni isleve sahip bir suru klon uygulama yerine az ama oz olmasi daha iyidir cop olmasindan.

Not: android kullaniyorum.

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
    Konu Sahibi
bana kalırsa 4s al ;)

Evet aç kal 4s al.:D

Sanırım haklısınız. Ama bluetooth yok ? :P

725000 in hepsini kullaniyor musunuz ? Ayrica bi cihaza en fazla 25-30 uygulama yukler bir kullanici. Ayni isleve sahip bir suru klon uygulama yerine az ama oz olmasi daha iyidir cop olmasindan.

Not: android kullaniyorum.

Yani ben en fazla 10 uygulama kullanırım.

Matador03

Matador03

Üye
Airblue sharing ve celeste blueooh var jailbreak yapinca :)

• Beğen
Tepkiler: Niizuma.Eiji
Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
Sanırım haklısınız. Ama bluetooth yok ? :P

Yani ben en fazla 10 uygulama kullanırım.

Dediğim gibi bana göre IOS'un oyun dışında bir artısı yok.Yani Iphone 5 çıkana kadar öyle olacak.Eğer oyun oynamıyorum diyorsan pek doğru bir seçim olmaz fakat telefonu alıp o oyunları görünce fikrinin değişme ihtimali yüksek :naughty:

- - - Eklendi - - -

Ayrıca Bluetooth Matador03 abimizin dediği gibi JB ile mümkün olabiliyor diye duymuştum.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
İos kisitlamalarinin cogu kalibresi ile kalkıyor aynen ep deki unlock rom yüklemede kalktığı gibi tabi ilk çıkanlar dısında henüz bootloader kilidi kirilabilmis değil

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
    Konu Sahibi

Dediğim gibi bana göre IOS'un oyun dışında bir artısı yok.Yani Iphone 5 çıkana kadar öyle olacak.Eğer oyun oynamıyorum diyorsan pek doğru bir seçim olmaz fakat telefonu alıp o oyunları görünce fikrinin değişme ihtimali yüksek :naughty:

- - - Eklendi - - -

Ayrıca Bluetooth Matador03 abimizin dediği gibi JB ile mümkün olabiliyor diye duymuştum.

İos kisitlamalarinin cogu kalibresi ile kalkıyor aynen ep deki unlock rom yüklemede kalktığı gibi tabi ilk çıkanlar dısında henüz bootloader kilidi kirilabilmis değil

Sanırım bana göre değil Iphone.

sataer

Üye
yalnız WP de de bluetooth yok batu bilgin olsun sonra kızma bize niye söylemediniz diye.

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
    Konu Sahibi
yalnız WP de de bluetooth yok batu bilgin olsun sonra kızma bize niye söylemediniz diye.

OMG.

Onda neden bluetooth yok. Biz arkadaşlara nası fotoğraf fln atıcaz. NFC yok herkeste..

sataer

Üye
bluetooth yok ama dosya gönderme uygulaması olcaktı bitane tam hatırlamıyorum..Ama bluetoothla rehber aktarma vardı dosya paylaşımı da çözülür merak etme..

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
    Konu Sahibi
bluetooth yok ama dosya gönderme uygulaması olcaktı bitane tam hatırlamıyorum..Ama bluetoothla rehber aktarma vardı dosya paylaşımı da çözülür merak etme..

O zaman iyi. Yoksa saçmalık yani.

- - - Eklendi - - -

Ön kamera var mı Lumia 900de ?

- - - Eklendi - - -

Bi de şu c6-01 e 350 TL veriyor telefoncu. Bu fiyata satmak içimi acıtıyor ya. Daha 6 ay oldu. 200 Lira düşüğe vermek..

sataer

Üye
900 de ön kamerada gyrocsop da var.

erdgnblt

erdgnblt

Üye
O zaman iyi. Yoksa saçmalık yani.

- - - Eklendi - - -

Ön kamera var mı Lumia 900de ?

- - - Eklendi - - -

Bi de şu c6-01 e 350 TL veriyor telefoncu. Bu fiyata satmak içimi acıtıyor ya. Daha 6 ay oldu. 200 Lira düşüğe vermek..

Bizim burda 250 tl veriyor. Sat 1110 felan varsa bi süre idare et :D

Matador03

Matador03

Üye
Benim isim internet , muzik , mesaj ve uygulama ile eger senin de boyleyse iPhone veya lumia senin ihtiyaclarini giderir hangisi oldugu farketmez yani ihtiyaclarin bu yonde ise :)