kulaklık

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
nub

nub

Üye
    Konu Sahibi
kulaklık
bütçem sıkıştı arkadaşlar , bu kulaklıgı almak istiyorum.Hepsiburadadan alıcagım sizce nasıldır ? beni 3 ay gerek sokakta gerek evde idare etsin yeter. Kafama bunun şimdi mikrofonu yoktur dimi , bide uzunlugu , tipi rengi falan sokakta kullanıma uygunmudur ? bi beni fikir sahibi etseniz. ve siyah rengi varmı aynı sitede ben bulamadım bilen bu konuda fikir sahibi olan birileri yardım ederse iyi olur şimdiden teşekkürler

T i B i A M E

T i B i A M E

Üye
güzel bi kulaklik bende kulaklik hastasiyim ama bunda bass yok benim tahminim bass olmadan müziğin tadi çikmaz

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
kargo ücreti fiyata dahil mi

nub

nub

Üye
    Konu Sahibi
fiyata dahilse almamayı düşünüyorum :D bilmiyorum bakmadım.
Ama bi yandanda almayı dusunuyorum bu fiyata alternetifi yok.bide konudaki sorularada cevap verebilirmiyiz :D

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye

bence bütcen sıkışıkta olsa kaliteden vazgeçme dört yıl önce aldgım kulaklık
hiç sorun çıkartmadı bir keresinde kulakluk takılı iken koltuktan sırt üstü düşmüştüm :)
kulaklıgın kaplsonun etrafında ipten örülmüş hasır gibi mazeme var kopmadı
iki hoparlörü bir arada tutan taç gibi olan kısm metal yay gibi esniyor plastık olsa zamanla
esnekligini kaybeder kulagına taktıgında durmaz

nub

nub

Üye
    Konu Sahibi

bence bütcen sıkışıkta olsa kaliteden vazgeçme dört yıl önce aldgım kulaklık
hiç sorun çıkartmadı bir keresinde kulakluk takılı iken koltuktan sırt üstü düşmüştüm :)
kulaklıgın kaplsonun etrafında ipten örülmüş hasır gibi mazeme var kopmadı
iki hoparlörü bir arada tutan taç gibi olan kısm metal yay gibi esniyor plastık olsa zamanla
esnekligini kaybeder kulagına taktıgında durmaz

Ben daha çok sokakta kullanım için birşeyler arıyorum bide şuanlık benı bı 3 ay ıdare etsın yeter sonra Dr.dre ' den birşeyler alırım :D

nub

nub

Üye
    Konu Sahibi
up up up

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Bende Kulaklik Hastasiyim :) .. Ama Bunlarda Is Yok Be Kardesim .. Benim 3 Tane Kulaklik Var .. Ucude Skull Marka ..

Birini 4 Ay once Aldim Hala Ilk Gunku Gibi Yeni .. Birtanesi Doqum Gunumde Geldi .. Sanki Disco Hoparloru ..

Diqeri Ise Pakette Acilmamis .. Ve Benim Cevremdeki Herkeste Skull Kulaklik Kullaniyor ..

Benim Hep Kullandiqim Bu :

[/URL]

Ama Yolculuk Falan Oldumu Bu Kulakta Cok Kaldimi Biraz Aqri Yapiyor Haliyle .. Bende Doqum Gunumde Gelen

Bir Diqer Skull Marka Kulakliqi Takiyorum .. :

Yani : Alacaksan Skull Al .. :)

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
Bende Kulaklik Hastasiyim :) .. Ama Bunlarda Is Yok Be Kardesim .. Benim 3 Tane Kulaklik Var .. Ucude Skull Marka ..

Birini 4 Ay once Aldim Hala Ilk Gunku Gibi Yeni .. Birtanesi Doqum Gunumde Geldi .. Sanki Disco Hoparloru ..

Diqeri Ise Pakette Acilmamis .. Ve Benim Cevremdeki Herkeste Skull Kulaklik Kullaniyor ..

[/URL]

Ama Yolculuk Falan Oldumu Bu Kulakta Cok Kaldimi Biraz Aqri Yapiyor Haliyle .. Bende Doqum Gunumde Gelen

belçikadaki herkes ne kadar cinsmiş :D

• Beğen
Tepkiler: Mazlum Somer
nub

nub

Üye
    Konu Sahibi

[/URL]

Kardeş burda taksam beni döverler , pkk nın renkleri :D

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Kardeş burda taksam beni döverler , pkk nın renkleri :D

Niye Kardesim .. Burda Benim Tanidiqim Turklerin Hepsi Takiyor .. Ayrica Herseyi Siyasete Baqlamamak Gerek ..

O Renkler Sadece Dediqin Kisilerin Deqil .. Afrikalilarinda Renqi .. Bunu Taksan Sana Zenci Demezler Herhalde .? :)

Ayrica Kimse Seni Dovmez Merak Etme .. :)

- - - Eklendi - - -

belçikadaki herkes ne kadar cinsmiş :D

Niyeki .? :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt