Beyler Yeni Nesil 500 Tarifesinden menun olan var mı ?

Sponsorlu Bağlantılar

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Ben de bugün taşıttım bi kaç güne geçer :)

hidayet02

hidayet02

Üye
[/COLOR]
arkadaşım avea kıyak gecmedi cok talep olunca yavaşlamiştir

Kardes Ben Sorunu Burda Çözdüm

http://www.maxicep.com/avea-kampanyalar-tarifeler/yeni-nesil-tarifelerde-hiz-sorununa-cozum-643715.html

Hukuk61

Hukuk61

Üye
eger bu durumu çözdüysen hakikaten teşekkür fakat bu mesajını gizle zira;avea forumlardan kendi açıklarını takip ediyor bilginiz olsun.Farkeder ise çabaların boşa çıkar kardesm;)

ANIL

ANIL

Admin
bende turkcell den geçtim hat açılsın yeni nesile geçmeyi düşünüyorum.

hidayet02

hidayet02

Üye
eger bu durumu çözdüysen hakikaten teşekkür fakat bu mesajını gizle zira;avea forumlardan kendi açıklarını takip ediyor bilginiz olsun.Farkeder ise çabaların boşa çıkar kardesm;)

1-2 Hafta Kalsın Sonra Moderatorlerden Silmelerini İsteyecem.

The Patriot

The Patriot

Üye
    Konu Sahibi
Ve 2. faturam da geldi 36,50 internet kotam hala 2gb üzeri. ;)

tamerarslan

tamerarslan

Üye
neden 36.5 geldi 30değilmiydi? Güncel Faturamı sorguladın

The Patriot

The Patriot

Üye
    Konu Sahibi
Güncel fatura sorgulamadım, hat taşıma yaparasan 30 Tl ama yeni bir hat alırsan 4 lira vergiye tabii oluyorsun

kartal3x

kartal3x

Üye
bana da 32.5 geldi

lauren_blanc

Üye
arkadaşlar bn 3g modemle bağlanıorm mobilvizyondan yararlanabilir miym?

xenon56

xenon56

Üye
bana 30.90 kr geldi:) ama ben hiç fatura sorgulamadım 90 kr ne ayak acaba:) satış temsilcisi kıza sormaya çekindim:)

addicteddd

addicteddd

Üye
bana 30.90 kr geldi:) ama ben hiç fatura sorgulamadım 90 kr ne ayak acaba:) satış temsilcisi kıza sormaya çekindim:)

Az gelmiş. Vergi ile birlikte 31.21 lira gelmesi lazım aslında. :)

maverick_k_v

maverick_k_v

Üye
arkadaşLar konuLara bi açıkLık qetirmek isterim.yeni nesiL 1000 tarifesini kuLLanıyorum interneti resmen sömürüyorum 2 qiqabaytı çoooktan aştım. hem pcden jukospt veya ovi suite iLe hem teLefondan qiriyorum faturam kesiLdi ve 40.0 tL :) 1000 smsim ve 400 dk daha vardı kuLLanmadıqım..

AHMED...

AHMED...

Üye
ilk fatura mi 38 lira olarak ödedim :) dakika yetmedi iki seferde müşteri hizmetlerini aramıştım

Pianist07

Pianist07

Üye
Arkadaşlar benim bir sorum var. Ben Turkcell faturalıdan yeni nesil 500'e geçiş yapacağım ama Avea hattım geçiş işlemleri bittikten sonra mı aktif olacak, yoksa Turkcell faturası kesildikten sonra mı?

AHMED...

AHMED...

Üye
sen türkcell faturalı kullanıyorsan ilk önce faturalarını öde borcun kalmasın sonrasında bir taşıma merkezine gittiğin zaman borçsuz olduğunda gersini onlar halleder iki aydır kullanıyorum yeni nesil tarifeyi güzel memnunum avea kendini geliştirmiş 3g heryerde çekmezdi şimdi 3g siz bi bölgeye denk gelmedim

gölgee_65

gölgee_65

Üye
Arkadaşlar benim bir sorum var. Ben Turkcell faturalıdan yeni nesil 500'e geçiş yapacağım ama Avea hattım geçiş işlemleri bittikten sonra mı aktif olacak, yoksa Turkcell faturası kesildikten sonra mı?

Arkadaşım öncelikle fatura kesiminden önce numaran taşınmış olmalı ki gelecek ayın faturası da boşuna çıkmasın.
benim tavsiyem: fatura kesim tarihini öğren ve o kesim tarihinden en az 2 gün önce müşteri hizmetlerini ara faturasıza geç sonra git bir avea bayisine taşıma işleminde bulun ki süpriz faturada çıkmasın :oke:

volcanox66

Üye
bende yeni nesil 1000 tarifesine geçtim 2 gb aştım hız çok yavaşladı yapabileceğimiz bir şey varmı arkadaşlar ?

The Patriot

The Patriot

Üye
    Konu Sahibi
Beyler hiç fatura sorgulamasi yapmadim dakikalarim da bitmedi özel servis numaralarini da aramadim msj da çekmedim dün merak ettim şu faturayi sorgulayim dedim, faturalanmamiş tutar 50,55 tl diyor. Ara sira
''kisa mesaj gönderiliyor'' uyarisi geliyordu ondaan olabilirmi ?

Hukuk61

Hukuk61

Üye
fatura srgulamaya güvenme,bende gecen ay sorguladım 57 Lira diye mesaj geldi ama faturam 30 Lira geldi ;)

Üst Alt